Horoscop, marți, 16 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
O soluţie practică pentru Raci  vine exact când aveau mai mare nevoie de un pont salvator
O soluţie practică pentru Raci vine exact când aveau mai mare nevoie de un pont salvator

Horoscop. Dacă Leii se implică azi într-o competiţie, fără teama de a arăta la ce eşti tu cel mai bun,  ar putea ieşi învingător. Fecioarele se află într-un mediu care îi cam irită, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea lor cam agresivă, ci  pentru că nu sunt în cele mai bune toane.

Berbec

E agitaţie mare în jurul tău, dar îţi place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi ca şi tine va scoate la iveală ce ai tu mai bun, şi pentru că vrei să te remarci, vei lupta pentru dreptul tău la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri ca şi tine: şi ei au pus ochii pe premiul cel mare şu te vei implica în concurs cu toate forţele tale, cu marea şansă de a pune mâna pe succes. 

Taur

Tu ai răbdare, nu ai de ce să te grăbeşti să ajungi la un anumit scop, cât timp ai o garanţie certă care te asigură că vei ajunge la ţelul cel mare. Eşti conştient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea faci paşi mici dar siguri către rezultatele scontate. Unii spun că tu încă visezi, dar nu eşti de aceeaşi părere, pentru că tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva în acest sens. Construieşti totul cu cap, etapă cu etapă, până va fi un edificiu solid şi trainic, dar nu te lauzi încă. 

Gemeni

Planul la care munceşti de atâta vreme începe să şchiopăteze, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie, dacă tot vezi că nimic nu se mai mişcă. A continua în acelaşi stil nu ar însemna decât un consum inutil de energie. Conştiinţa şi experienţa îţi transmit că nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul să schimbi macazul, dar, din comoditate, parcă nu eşti încă pregătit. Dacă nu o faci din voinţă proprie, se vor ivi atât de multe piedici, încât vei fi obligat de împrejurări să faci schimbarea, deci pune în balanţă cum e mai bine: decizi tu sau decid alţii pentru tine?

Rac

O soluţie practică vine exact când aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat în practică acest sfat, pentru că va rezolva cu bine o situaţie dezechilibrată. Că e o aprobare la o cerere oficială prin care ţi se face dreptate, că e o informaţie de care aveai nevoie şi care nu-ţi era accesibilă înainte, că e întâlnirea unei persoane care va juca un rol decisiv în proiectele tale ajunse în impas, vei primi acest dar de sus cu braţele deschise şi inima largă, cionvins că e un semn ceresc, că e colacul de salvare trimis către tine. 

Leu

Dacă te implici azi într-o competiţie, fără teama de a arăta la ce eşti tu cel mai bun, fără să te gândeşti la eventualele atacuri îndreptate spre tine, ai putea ieşi învingător. Ai un spirit combativ bine ascuţit, nu te dai înapoi de la dispute aprinse, pentru că eşti convins că ai dreptate şi că deţii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tău critic proverbial nu tace, pentru că ştii că deţii informaţii certe pe care te bazezi în această confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul să te contrazică. 

Fecioara

Te afli într-un mediu care te cam irită, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea ta cam agresivă, ci tu, pentru că nu eşti în cele mai bune toane. Ai mereu senzaţia că în jurul tău se află inamici puternici care abia aşteaptă să te atace. Ai senzaţia că cineva, în umbră, te urmăreşte ca să te critice la prima abatere. Exagerezi: tu eşti cel nervos azi şi abia aştepţi o scânteie de scandal ca s-o transformi într-un război. Calmează-te şi încearcă să te adaptezi tu mediului în care te alfi, nu să pretinzi de la ceilalţi să te suporte aşa cum eşti.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel