Horoscop, marți 14 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Săgetătorii să nu se ferească să fiie mai impunător la serviciu!
Săgetătorii să nu se ferească să fiie mai impunător la serviciu!

Horoscop. Scorpionii sunt lenți în  exprimarea sentimentelor, iar persoana iubită nu mai are răbdare.

Berbec

Ai chef de muncă și te implici în toate proiectele posibile. Îți vei ajuta și colegii care nu se descurcă. Această atitudine îți va aduce multe beneficii.

Taur

Ai un surplus de sensibilitate și nu îți dai seama din ce cauză. Te străduiești să funcționezi la serviciu sau în societate, dar ești ușor impresionabil.

Gemeni

Vezi tot felul de indicii referitoare la o situație care te macină, însă nu le dai atenție. Preferi să mai aștepți până să iei o decizie.

Rac

Nu mai ești dispus să crezi imediat ceea ce ți se spune. Vei cere multiple dovezi și nu te vei mulțumi cu primul răspuns.

Leu

Ti-ai făcut o listă cu planuri și îți faci socoteli peste socoteli. Ai nevoie de mai mulți bani și nu știi de unde să faci rost de ei.

Fecioară

Copiii îți dau mari bătăi de cap și nu ai timp să le rezolvi imediat. Ceri sprijinul celor apropiați însă sunt foarte ocupați.

Balanță

Persoana iubită te roagă să petreceți mai mult timp împreună, departe de ochii lumii. Vei face o serie de compromisuri în acest sens.

Scorpion

Ești lent în exprimarea sentimentelor și persoana iubită nu mai are răbdare. De aici vor porni mici conflicte menite să vă scoată din carapace.

Săgetător

Nu te feri să fii mai impunător la serviciu! Vei fi foarte apreciat dacă vei prelua o parte din responsabilitățile celorlalți.

Capricorn

Te interesează foarte mult corectitudinea spuselor din jur. Le vei atrage atenția de câte ori vor încerca să te păcălească.

Vărsător

Ai vrea să renunți la tot și să îți vezi de viață. Dar ești om matur și te potolești. Începi să cauți soluții de îmbunătățire a vieții.

Pești

Partenerul este invidios pe prietenii tăi pentru că le acorzi prea mult timp. Inițial nu va recunoaște, dar pâna la finalul zilei o va face.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel