Horoscop, marți, 11 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Vărsătorii se pot răsfăța cu ceva plăcut astăzi
Vărsătorii se pot răsfăța cu ceva plăcut astăzi

Horoscop. Pentru Scorpioni nu e cazul să încerce să rezolve problemele nerezolvate ale unor persoane străine, iar Capricornilor le este imposibil să-şi facă planuri pe termen lung.

Balanţă

Sunt şanse ca în fiecare afacere în care eşti implicat să găseşti sprijin. E momentul potrivit pentru a începe un proiect ce consumă mult timp. Dacă te simţi obosit, merită să faci ceva mişcare de relxare. Atenție mare și la persoana iubită, ar putea veni cu o veste care să dea totul peste cap. Fii pregătit pentru orice, dacă ai impresia că se întâmplă lucruri bizare.

Scorpion

Nu e cazul să încerci să rezolvi problemele nerezolvate ale unor persoane străine. Mai ales că pentru asta ai putea să achiţi o "factură" piperată. E bine să-ţi dedici ziua eliminării problemelor profesionale, a imperfecţiunilor. Seara petrece-o relaxat, între prieteni şi rude. Dacă ai o invitaţie care vine online, nu o refuza, e posibil să fie chiar dragostea pe care o cauţi.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt într-o cursă continuă. Vor neapărat o funcţie de conducere şi nimeni şi nimic nu-i poate opri. Iar astrele par să fie de partea voastră. Nu şi colegii sau aşa-zişii prieteni. Feriți-vă de cei cu două fețe, care vă laudă deschis, dar care vă arată dispreț în spate. Aveţi grijă de sănătatea şi corpul vostru. Oricine are probleme de sănătate ar trebui să evite să stea mult timp în spații deschise.

Capricorn

Capricornilor le este imposibil să-şi facă planuri pe termen lung. Dacă există o afacere care urmează să fie încheiată, o achiziție imobiliară sau o vânzare, asigurați-vă în prealabil că o persoană cu experiență în domeniu este în apropiere. În general, ziua de astăzi vă este favorabilă. Puteți achiziționa un abonament la o sală de fitness sau la alte servicii de asistență medicală.

Vărsător

Vărsătorii se pot răsfăța cu ceva plăcut astăzi. Poate, un mini cadou sau o delicatesă preferată. Luaţi-le pe toate ca pe o răsplată pentru răbdarea, munca și decența voastră. Toate cele de mai sus ar trebui să fie folosite în mod activ pe tot parcursul zilei. Fiţi altruişti, dar numai cu condiția ca acest lucru să nu ducă la pierderi sau alte consecințe neplăcute. În relația cu persoana iubită, nu uitaţi de romantism.

Pești

Astăzi, Peştii ajung la un punct de cotitură în cariera profesională. Nu este exclusă o posibilă poziție de conducere. Dacă sunteţi oameni de afaceri, puteți obține un succes semnificativ, lăsând mult în urmă chiar și cel mai straşnic concurent. În ceea ce privește viaţa amoroasă, nu aveţi nici timp, nici răbdare. Dacă sunteți de vârstă înaintată, vă poate mulțumi doar bunăstarea.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel