Horoscop, luni, 24 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Rare sunt zilele Capricornilor  în care simt că obțin  tot ce vor
Rare sunt zilele Capricornilor în care simt că obțin tot ce vor

Horoscop. Scorpionii au  nevoie de afecțiune, romantism și să le arate  partea vulnerabilă față de persoana iubită

Berbec

Prima zi a săptămânii vine la pachet cu o dorință ca lucrurile să se miște mai repede, dar lipsa ta de vitalitate va îngreuna realizarea ei.

Taur

Norocul tău este că ai prieteni înțelegători care nu inistă să te contrazică atunci când văd că ai idei ciudate și inutile.

Gemeni

Aceasta este una dintre acele zile în care te zbați între mai multe idei și nu știi pe care să o alegi. Evită deciziile importante!

Rac

Partenerul își face planuri care te includ, dar nu te anunță. Vor apărea discuții și contraziceri. Seara vă puteți ierta și împăca. 

Leu

Dacă nu ești mai atent la serviciu, vei încurca borcanele! Deci, încearcă să te focusezi pe ce contează cu adevărat, nu pe bârfele colegilor. 

Fecioară

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Îți imaginezi povești de dragoste, îți amintești cele mai frumoase momente romantice din viața ta. 

Balanță

Apropiații au probleme financiare și te vor căuta să îi ajuți. Cum nici tu nu stai mai bine, îți vei ruga partenerul să îi împrumute.

Scorpion

Ai nevoie de afecțiune, romantism și să îți arăți partea vulnerabilă față de persoana iubită. Din fericire, primești tot ce îți dorești. 

Săgetător

Cu cât vei fugi mai mult de problemele familiei, cu atât vei da de ele peste tot. Rudele trec prin momente grele și au nevoie de orice sprijin. 

Capricorn

Rare sunt zilele în care simți că obții tot ce vrei. Astăzi, trebuie doar să zici sau să ceri ceva și cu siguranță vei primi. 

Vărsător

Te vei lăsa influențat prea ușor de părerile celorlalți, mai ales de ale celor care nu te cunosc suficient. Cere sfatul unui prieten apropiat. 

Pești

Luna Nouă de ieri încă îți dă bătăi de cap. Nu mai știi ce vrei și speri să te ajute cei din jur, însă ai așteptări prea mari ca de obicei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel