Horoscop, luni, 14 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Vărsătorii  singuri pot avea discuții interesante cu persoane de sex opus
Vărsătorii singuri pot avea discuții interesante cu persoane de sex opus

Horoscop. Săgetătorii ar fi bine să nu-și Nu-și neglijeze copiii sau pasiunile deloc, pentru că acest fapt va fi ca un bumerang pentru ei.

Berbec

Luna Plină de astăzi te pune în fața faptului împlinit în ceea ce privește relația în care te afli. Nu mai poți fugi de ce este neplăcut. Fii asumat și spune ce te deranjează.

Taur

Vei fi un butoi de nervi la locul de muncă. Ai impresia că toți sunt împotriva ta și că doresc să te pună într-o lumină proastă față de superiori.

Gemeni

Toți te vor acuza că reacționezi ca un copil răzgâiat, că te alinți exagerat și că te victimizezi fără a fi cazul. Da, așa este, dar altă cale nu ai găsit pentru a atrage atenția.

Rac

Nu știi cum să te faci să te împarți între obiectivele grele de la locul de muncă și cerințele celor dragi de acasă. Se vor isca destule discuții contradictorii care te vor epuiza.

Leu

Tendința principală a zilei va fi aceea de a contrazice pe oricine la tot pasul. Încă de când te trezești, până când pui capul pe pernă, vei dori să îți demonstrezi superioritatea.

Fecioară

Nu te pedepsi aspru dacă nu ai reușit să gestionezi eficient o chestiune financiară. Cu toții mai greșim. Mai bine păstrează timpul și energia pentru a găsi o soluție.

Balanță

Partenerul are pretenții absurde și te amenință cu tot felul de situații de care îți este frică. Învață să fii responsabil pentru fericirea ta, și nu pentru a celuilalt. Nu trebuie să depinzi de nimeni.

Scorpion

Tu reușești să faci față cu brio momentelor de criză provocate de cei din jur. Ba mai mult, vei deveni persoana de bază care va lua deciziile cele mai marcante.

Săgetător

Nu îți neglija copiii sau pasiunile deloc pentru că acest fapt va fi ca un bumerang pentru tine. Și te asigur că nu vei avea parte de clipe liniștite.

Capricorn

Familia nu înțelege că nu te poți schimba de pe o zi pe alta. Iar tu nu mai ai chef și dispoziție să le explici din nou. Mai bine, izolează-te puțin de situațiile conflictuale.

Vărsător

Cei singuri pot avea discuții interesante cu persoane de sex opus. Iar ceilalți vor avea ocazia să afle lucruri nebănuite despre partener, chiar plăcute și impresionante.

Pești

Nu ezita să dai bani cu împrumut dacă ți se cere. Vei vedea că la scurt timp, cineva îți va oferi un cadou sau te va invita la un eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel