Horoscop luni, 14 februarie. Ziua Îndrăgostiților vine cu o veste bună pentru Raci și Vărsători

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop luni, 14 februarie. Ziua Îndrăgostiților vine cu o veste bună pentru Raci și Vărsători
Horoscop luni, 14 februarie. Ziua Îndrăgostiților vine cu o veste bună pentru Raci și Vărsători

Astrele au pregătit surprize mari pentru Ziua Îndrăgostiților. Norocul va fi astăzi de partea celor mai multe dintre zodii. Află dacă și tu faci parte dintre ele, sau dacă îți vei începe săptămâna cu lacrimi și tristețe.

Toate semnele zodiacale au propriile caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva. Nu ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja despre ceea ce urmează să îți iasă în cale? Citește mai departe pentru a afla dacă șansele vor fi în favoarea ta astăzi.

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Partenerul dumneavoastră este foarte fericit relația voastră. Se simte confortabil cu tine și este gata să te susțină indiferent de situație. Nu lăsați această conexiune să se piardă cu timpul. Berbecii vor face tot posibilul să te facă să te simți iubit și special, bucură-te de acest proces și privește cum se desfășoară magia. Pentru cei singuri, ar putea fi un moment bun să se gândească să se căsătorească sau chiar să înceapă să meargă la întâlniri. Dragostea este peste tot în jurul tău, trebuie doar să ai credință.

Atenție la dragoste: Se simt complet confortabil cu tine și sunt gata să te susțină indiferent de situație.

Numărul norocos: 18

Culoare norocoasă: Magenta

 

TAUR (21 aprilie - 20 mai)

 

Faceți o excursie sau planificați o activitate distractivă împreună pentru a reaprinde scânteia. Oferiți-i partenerului vostru puțin timp și faceți-l să se simtă iubit și dorit. Va contribui mult la întărirea acestei legături.

Accent pe iubire: Faceți o călătorie sau planificați o activitate distractivă împreună pentru a reaprinde scânteia.

Număr norocos: 6

Culoare norocoasă: Roșu

 

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

 

Romantismul te va duce în locuri magice, te va face să simți lucruri pe care nu le-ai mai simțit niciodată. Te va lăsa fără cuvinte și te va umple de recunoștință. Îmbrățișează dragostea, sentimentul de a fi numit iubitul/iubita cuiva. Faceți o scurtă călătorie aventuroasă cu partenerul vostru și lăsați universul să vă conducă spre împlinire, în timp ce vă faceți amintiri de neuitat.

Accent pe iubire: Ziua se dovedește favorabilă pentru cei care își caută sufletul pereche.

Număr norocos: 3

Culoare norocoasă: Maro auriu

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Tu și partenerul tău sunteți în sfârșit pe aceeași lungime de undă. Sunteți complet compatibili și înțelegeți prin ce trece cealaltă persoană fără să fiți nevoiți să vorbiți prea mult și asta este tot ce vă trebuie. Această înțelegere și încredere unul în celălalt vă va duce la momente frumoase și vă va face să vă simțiți speciali și iubiți.

Focus dragoste: Starea voastră romantică pare contagioasă, așa că așteptați-vă la o perioadă minunată alături de soț/soție sau iubit/ă!

Număr norocos: 15

Culoare norocoasă: Maro-roz

 

Leu (23 iulie - 22 august)

 

Pe plan sentimental, trebuie să vă țineți în frâu crizele de temperament. Ar putea duce la o ruptură serioasă în relație. Nu te comporta foarte arogant azi. Încearcă să te conectezi cu partenerul tău la nivel emoțional. Acest efort vă va apropia pe amândoi unul de celălalt.

Focus dragoste: Pe plan sentimental, trebuie să vă țineți în frâu crizele de temperament.

Număr norocos: 6

Culoare norocoasă: Roșu

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Ziua nu pare promițătoare în ceea ce privește viața ta amoroasă. Relația dvs. poate trece prin situații stresante, deoarece sunt probabile dispute cu persoana iubită. Tratați cu sensibilitate problema delicată pentru a readuce dragostea în viața voastră.

Focus Dragoste:  Ziua nu pare promițătoare în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Număr norocos: 1

Culoare norocoasă: Albastru

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Un pic de răbdare, timp și efort pot face multe, în orice relație. Acum știi asta. Nu lăsați certurile prostești să stea în calea a ceea ce aveți acum. Este mult prea frumos pentru asta. Prețuiește-o, bucură-te de ea. Lasă dragostea să te facă să te simți pozitiv și vesel.

Focus Dragoste: Nu lăsați certurile prostești să stea în calea a ceea ce aveți acum.

Numărul norocos: 22

Culoare norocoasă:  Maro

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Viața ta amoroasă este posibil să treacă prin momente dificile. S-ar putea ca persoana iubită să nu fie la fel de răbdătoare ca tine, ceea ce te poate face să te simți frustrat. Dați-i o șansă să realizeze consecințele temperamentului lor înainte de a le da să guste din propriul medicament. 

Focus Dragoste: Viața dvs. amoroasă este posibil să treacă prin momente dificile.

Număr norocos: 2

Culoare norocoasă:  Piersică

 

Săgetător (20 noiembrie - 21 decembrie)

 

Nu lăsați cuvintele să vă strice relația. Controlați-vă limba. Nu vreți să regretați ceva și să ajungeți să pierdeți pe cineva valoros. Încearcă să repari lucrurile cu partenerul tău, arată-i de ce ești atât de tulburat. Comunicarea este cheia unei relații sănătoase și fericite. Dacă te iubesc profund, vor înțelege prin ce treci. Acordă-i timp.

Focus dragoste: Șansele de a întâlni pe cineva pe care pur și simplu îl adorați nu pot fi excluse.

Numărul norocos: 11

Culoare norocoasă: Roz deschis

 

Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

 

Pentru cei singuri, acum nu este momentul să riște totul pentru dragoste. Este momentul să te stabilești și să te concentrezi pe alte obiective. Pentru persoanele aflate într-o relație, este greu acum, dar ați văzut cele mai bune momente împreună și trebuie să rămâneți și să luptați ca o echipă. Fiți răbdători și înțelegători, respectați spațiul celuilalt, dar nu uitați să îi arătați cât de mult înseamnă pentru voi. Un pic de reasigurare poate îndrepta lucrurile.

Focus pe dragoste: Iubitul vă va ajuta să ieșiți din carapacea voastră și să vă bucurați împreună.

Numărul norocos: 22

Culoare norocoasă: Roz

 

Vărsător (19 ianuarie - 18 februarie)

 

Partenerul tău s-ar putea să te surprindă astăzi. Așadar, fiți pregătiți, este bine să nu aveți toate răspunsurile la întrebările „Ce și De ce?”. Iubirea ta are toate intențiile de a te răvăși astăzi. Bucurați-vă de ziua dvs.

Accent pe iubire: Timpul este potrivit pentru a face un pas către cel pentru care ai făcut o pasiune pe plan sentimental.

Număr norocos: 6

Culoare norocoasă: Roșu

 

Pești (18 februarie - 20 martie)

 

Dragostea te-a învăluit. Este peste tot în jurul tău, profită din plin de această perioadă. Prețuiți momentele alături de partenerul vostru și fiți pregătiți ca acesta să facă totul pentru voi. Nu vă rețineți, deoarece legătura pe care o aveți amândoi este mult mai mare decât alte lucruri inutile. Oferiți-i partenerului vostru dragostea și grija pe care acesta vi le oferă cu atâta ușurință. Prețuiește-i și vei vedea cât de magic se va dovedi a fi.

Accent pe iubire: Prețuiește momentele alături de partenerul tău și fii pregătit ca acesta să facă totul pentru tine.

Număr norocos: 5

Culoare norocoasă: Verde Deschis

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel