Horoscop, luni, 10 decembrie 2018

StiriDiaspora Team / 9 dec 2018, 18:11 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Taurii își  aşează inima pe tavă şi i-o oferă celui drag necondiţionat.  Pentru Lei,  din conflictele dintre generaţii, vor avea câştig de cauză cei tineri, pentru că au altă viziune asupra lucrurilor şi ştiu să-şi argumenteze mai bine ideile.

Horoscop, 10 decembrie 2018, BERBEC

Toate merg ca la carte azi, în ordine deplină, de parcă cineva, mai presus de orice, orchestrează toată această acţiune spre un scop pozitiv.

Tu deţii un rol central în această reuşită, pentru că depui energie, pasiune şi suflet în ceea ce faci, dar torni exact doza optimă din fiecare resursă necesară: cât, cum şi când trebuie, fără să dezechilibrezi evoluţia lucrurilor.

Se vede că ai analizat corect care trebuie să fie contribuţia ta în această chestiune, astfel încât intervii într-un mod înţelept la momentul cel mai potrivit. Totul pare să curgă după un plan foarte bine stabilit: nici prea mult, nici prea puţin, nici prea târziu, nici prea devreme!

Horoscop, 10 decembrie 2018, TAUR

Îţi aşezi inima pe tavă şi i-o oferi celui drag necondiţionat. E un moment perfect pentru a împărtăşi iubirea, pentru a recunoaşte în faţa cuiva ce simţi, pentru a-ţi exprima public dorinţele sau emoţiile, deci nu te teme să spui sincer ce e în inima ta.

Bune, rele, sunt sentimentele tale şi trebuie să le recunoşti, fără să te gândeşti ce va spune lumea. O declaraţie de dragoste făcută acum ar putea primi un răspuns pe măsură, pentru că ai putea avea surpriza să descoperi că şi cel căruia îi adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine.

Merită să arăţi ce simţi şi să-ţi demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!

Horoscop, 10 decembrie 2018, GEMENI

Ajungi la capătul unei acțiuni care îşi arată deja urmările palpabile. Poate efectele sunt şi de natură financiară, dincolo de satisfacţia muncii împlinite, deci cu atât mai mare e bucuria.

A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fără contribuţia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul să vă apreciaţi unii altora rolul jucat, să vă arătaţi reciproc recunoştinţa şi să împărţiţi echitabil roadele.

E o zi cu iz festiv, pentru că ai ceva minunat de sărbătorit alături de alte persoane care au fost alături de tine în ultima perioadă. Împreună aţi depus eforturi, iar acum, tot împreună, celebraţi cu bucurie victoria!

Horoscop, 10 decembrie 2018, RAC

Trebuie să ai multă răbdare până ce proiectul la care îţi aduci acum contribuţia să ajungă la nivelul sperat. E o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre, pe instrumente de lucru şi toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mândru.

E o construcţie lentă, de lungă durată, dar ai convingerea că totul înaintează în ritmul cel mai bun către nişte rezultate demne de laudă. Ai încredere deplină în ceea ce te aşteaptă la final, deci nu sări peste etape şi nici nu pretinde rezultate imediate. Încetul cu-ncetul se face oţetul!

Horoscop, 10 decembrie 2018, LEU

Din conflictele dintre generaţii, vor avea câştig de cauză cei tineri, pentru că au altă viziune asupra lucrurilor şi ştiu să-şi argumenteze mai bine ideile.

Cei maturi doar vor să se impună prin experienţă, vârstă şi bagaj de cunoştinţe acumulat în timp, însă tinerii apelează la alte arme, mult mai convingătoare: la îndrăzneală, la un dram de tupeu în plus, la energie fizică mai mare decât cei maturi, care vor da semne de epuizare după primul efort mai semnificativ.

Horoscop, 10 decembrie 2018, FECIOARĂ

Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate feţele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit.

E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie?

Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy