Horoscop lunar octombrie 2022. Previziuni complete pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop octombrie 2022
Horoscop octombrie 2022

Vrei să știi ce îți rezervă astrele în octombrie 2022? Nu rata previziunile horoscopului lunar octombrie 2022 pentru a începe luna cu dreptul. Previziuni complete pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop lunar octombrie 2022 Balanță

Vei aduna toate lucrurile pe care le-ai făcut și vei analiza fiecare dintre acțiunile tale pentru a-ți repara toate acele greșeli, ceea ce îți va permite un sfârșit de an splendid.

Va exista o oportunitate de a călători, poate, în următoarele câteva luni, pe care nu trebuie să o subestimați. Faceți planuri acum, astfel încât să nu fiți prinși pe nepregătite atunci când va apărea.

Cineva care a fost despărțit sau îndepărtat de tine vine spre tine, așa că pregătește-te pentru că ce e mai bun e pe cale să se întâmple.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Scorpion 

Ne așteaptă un sezon aniversar foarte bun, foarte frumos și, mai presus de toate, foarte vesel.

Lacrimile vor curge de bucurie la vederea acelei persoane pe care nu ai văzut-o de atâta timp și care acum este alături de tine. Acel contact fizic, acea vibrație vă va inspira să fiți fericiți și să mulțumiți vieții.

Indiferent de ce s-a întâmplat în trecut, în acest anotimp o nouă ușă se deschide pentru tine.

Din acest moment vă alăturați unei nave care vă va duce în siguranță și în mod concret într-un port unde vă veți bucura de viață.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Săgetător 

Vei primi acea undă energizantă care te va face să transformi orice eșec într-o victorie. Entuziasmul și bucuria ta vor fi cheia.

Vor fi oameni care vor veni la tine acasă cerând un han, vor dori să stea la tine câteva zile, așa că deschide-ți inima generoasă, pentru că în acest fel te vei putea bucura de o companie plăcută și de noi experiențe sentimentale.

Cheltuielile pe care le veți suporta vor fi foarte bine remunerate în următoarele câteva zile. Acesta este momentul în care vă spuneți "voi ieși din orice stagnare".

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Capricorn

În această lună octombrie, nu luați nimic în mod negativ, ci întotdeauna ca pe o lecție de viață, amintiți-vă că nu există eșecuri, ci doar experiențe.

Cu Mercur direct vei putea să aplanezi acele situații înghețate și îngrijorătoare. La locul de muncă, vor exista mișcări și mișcări care au fost blocate.

Te vei simți foarte bine, mai ales în preajma zilei de cuspidă, când Orionidele sunt la apogeu, pentru că vei primi în visele tale acele influențe minunate care te vor ajuta să vezi viața cu mai multă liniște, cu mai mult optimism și să elimini din anturajul tău acele persoane suspicioase, negative și pline de probleme care îți dau bătăi de cap.

Totul este în spatele tău și te pregătești pentru un eveniment important din viața ta.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Vărsător

Ați fost puțin ezitant, îndoindu-vă dacă persoana pe care ați cunoscut-o recent este sinceră sau nu. Acum totul devine mai clar, ființa ta interioară se află într-un moment de bună reflecție și, cu influența directă a lui Saturn, totul se conturează într-un mod complet, care te va face să nu mai ai dubii.

Spre sfârșitul lunii octombrie, va avea loc o călătorie neașteptată care te va pune în contact cu cineva care poate reprezenta schimbarea pe care o așteptai în viața ta socială și profesională.

Nu lăsați această oportunitate să vă scape, amintiți-vă că sunteți unul dintre cei care revoluționează și transformă.

 

Horoscop lunar octombrie 2022 Pești

Mișcarea lui Jupiter retrograd ar putea provoca o oarecare nostalgie, de aceea, uneori, te vei trezi cu gândul la cei care nu mai sunt alături de tine.

Nu lăsați nostalgia să vă împiedice să vă bucurați de ceea ce vă pregătește viața în aceste ultime luni ale anului.

Se va întâmpla ceva frumos în familie, vă veți reîntâlni cu o rudă care era îndepărtată sau pierdută și a cărei locație nu era bine cunoscută.

Pregătește-te pentru o schimbare care te va plasa treptat în locul în care îți este locul.



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel