Horoscop Lună Nouă în Rac. Unul dintre cele mai așteptate evenimente astrologice din acest an vine cu o REVOLUȚIE. La ce să ne așteptăm

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop Lună Nouă în Rac. Unul dintre cele mai așteptate evenimente astrologice din acest an vine cu o REVOLUȚIE. La ce să ne așteptăm
Horoscop Lună Nouă în Rac. Unul dintre cele mai așteptate evenimente astrologice din acest an vine cu o REVOLUȚIE. La ce să ne așteptăm

Terenul emoțiilor este fundamental pentru Luna Nouă din Rac 2021, așa că pregătește-te pentru noi aventuri. 

Pe 10 iulie 2021 va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente astrologice din acest an: Luna Nouă în Rac. Acest fenomen astrologic poartă cu sine o energie foarte puternică pentru câmpul emoțiilor, motiv pentru care va afecta toate semnele zodiacale în câmpul iubirii. 

Luna Noua in Rac 2021, de asemenea, vine să-și îndeplinească toate intențiile în ceea ce privește relațiile personale, deci este un moment bun pentru a rezolva orice legătură cu partenerul, prieteni sau familie.

Sub influența Lună Nouă în Rac, ne putem simți mai fragili, mai timizi, mai temători, mai emoționali, dar și mai inspirați și mai creativi.  Sub această Lună Nouă, putem simți, de asemenea, nevoia de mai multă protecție, blândețe și tandrețe. Vom prefera oamenii și locurile care ne calmează față de mulțimi, grupuri, ieșiri și locuri necunoscute. Mai mult decât oricare alta, o Lună Nouă în Rac ne împinge să ne concentrăm asupra istoriei noastre, trecutului nostru, originilor noastre, intimității noastre, familiei noastre. Suntem concentrați asupra vieții noastre personale și private.

 

Luna Nouă din 10 iulie: O conjuncție a lui Venus și Marte în Leu care aduce pasiune!

 

Observăm, de asemenea, în acest cer al Lunii Noi, o conjuncție a lui Venus și Marte în Leu conectată prost cu pătratul Saturn cu Uranus. Relațiile noastre afective vor fi mai pasionale, Venus și Marte de foc ne fac să fim mai arzători și mai cuceritori în relațiile noastre. Cu toate acestea, Saturn care face pătrar cu Uranus ne va încetini impulsurile. 

De exemplu, este  posibil să nu cedăm în fața unei dezamăgiri pentru că nu suntem liberi, în timp ce unii oameni singuri pot fi atenți la o suferință și se tem să cedeze prea repede. Un cuplu s-ar putea apropia și ar dori să meargă mai departe cu proiecte comune, dar poate să nu poată acționa încă din cauza unui context nefavorabil.

Vom evolua într-un mediu electric în care pasiunea, frustrările, emoțiile și impulsurile vor fi amestecate ... Un cocktail ciudat!

 

Cum va afecta Luna Nouă în Rac 2021 dragostea?

 

Una dintre temele fundamentale pentru Luna Nouă în Rac este modul în care ne percepem pe noi înșine și modul în care ne hrănim sufletul, așa că primul lucru care se va schimba în semnele zodiacale este iubirea de sine. Este timpul să reflectezi asupra a ceea ce ești și cine sunt oamenii din jurul tău și dacă acest lucru este benefic pentru percepția ta despre tine, așa că uită de prietenii sau partenerii invidioși care te fac doar să te simți vulnerabil.

Desigur, într-o chestiune de dragoste în cuplu, Luna Noua in Rac 2021 este încărcată cu noi proiecte și contacte noi, deci este foarte probabil ca aceste zile veți găsi o persoană specială cu care veți începe o nouă aventură. Cele mai probabile semne zodiacale care au o nouă dragoste sunt Racul și Leul . 

De asemenea, ceva incredibil pe care îl aduce Luna Nouă în Rac este să înveți să fii cu o persoană fără a avea nicio dependență, așa că dacă ai un partener co-dependent, relația respectivă se va încheia mai devreme sau mai târziu. Desigur, nu uitați să introspectați această situație și să profitați de energia iubirii de sine.

Fără îndoială, Luna Nouă în Rac 2021 este un moment bun pentru a începe noi relații de dragoste sănătoase, cu toate acestea, cel mai important lucru este să creezi o legătură de dragoste cu tine însuți. Așadar, pe 10 iulie 2021, nu uitați să vă răsfățați și să exprimați o profundă apreciere pentru tot ceea ce v-a adus aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel