Horoscop Lună Nouă în Leu. Patru zodii vor fi cele mai afectate! Ce aduce fenomenul astrologic tuturor nativilor. Previziuni complete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop Lună Nouă în Leu. Patru zodii vor fi cele mai afectate! Ce aduce fenomenul astrologic tuturor nativilor. Previziuni complete
Horoscop Lună Nouă în Leu. Patru zodii vor fi cele mai afectate! Ce aduce fenomenul astrologic tuturor nativilor. Previziuni complete

Pe 28 iulie vom avea o Lună Nouă care va fi aliniată cu Soarele și Mercur în Leu, așa că va fi un moment bun pentru fiecare zodie să se conecteze cu latura sa cea mai pasională. Luna Nouă în Leu, conform previziunilor astrologice, va avea un impact mai puternic asupra unor semne ale zodiacului. Vă spunem care sunt!

De fiecare dată când se apropie o Lună Nouă, universul ne oferă posibilitatea să apăsăm butonul de pornire și să pornim cicluri sub orice aspect, din punct de vedere astrologic. Cel care urmează să se întâmple este prezentat sub semnul Leului, ceea ce înseamnă că energia lui va fi mai puternică pentru încrederea noastră, dar efectele sale nu se vor simți la fel în toate zodiile. De fapt, previziunile prevăd că patru zodii vor fi cele mai afectate.

Luna Nouă va avea loc pe 28 iulie și semnificația ei este asociată cu modul în care ne exprimăm. Leul guvernează simțul identității și energia acestuia este maximizată deoarece acest semn este singurul guvernat de Soare, planeta astrologică legată de personalitatea noastră. Aceasta înseamnă că ne vom simți extrem de în siguranță să împărtășim ceea ce gândim cu ceilalți și, dacă îi jignim, nu va trebui să ne cerem scuze.

Potrivit Elite Daily, această Lună Nouă ne încurajează să ne concentrăm asupra noastră pentru a afla ce se aliniază cu interesele noastre și ce nu. 

 

Luna Nouă în Leu - Cele patru zodii afectate

 

Taur. Temele vieții de acasă și de familie vor experimenta noi începuturi și anume că vor adopta rolul de lider alături de cei mai apropiați. Vei fi înclinat să fii în centrul atenției. Vei primi recunoaștere de la rude, iar această energie te-ar putea determina să pornești într-o nouă aventură. 

Leu. Luna Noua din iulie va fi mai puternică pentru Leu, care ar putea experimenta o resetare pe calea lui legată de modul în care se exprimă în mod autentic. În ziua acestei lunații, încrederea ta va fi maximă și va fi momentul potrivit pentru a începe un nou proiect sau a depune un efort personal suplimentar.

Scorpion. Personalitatea ta va străluci, totuși, Scorpionul este un semn rezervat, așa că te poți simți puțin stânjenit în timpul Lunii Noi. Cu toate acestea, te va încuraja să ieși din carapacea ta și va fi momentul perfect pentru a lansa proiectul la care te gândești sau la care lucrezi de mult.

Vărsător. Această Lună Nouă se va concentra pe relațiile tale. Oamenii vor simți nevoia de a arăta apreciere, iar stelele sugerează că Vărsătorul acceptă această afecțiune. Deși nu este un semn căruia îi plac manifestările fizice sau verbale de afecțiune, trebuie să te gândești că meriți și să te lași iubit.

 

Luna Nouă în Leu - Previziuni pentru nativi

 

Berbec. Luna Nouă apare într-un partener de foc (Berbecul și Leul aparțin aceluiași element zodiacal), așa că inima ta va fi plină de pasiune și inspirație. Pe măsură ce Jupiter retrograd sosește, te vei simți chemat să te exprimi cu mai multă dragoste, artă și creativitate. Este timpul să pariezi pe tine.

Gemeni. Te va inspira să întărești sinceritatea cu oamenii din jurul tău. Veți avea conversații sincere cu colegii de muncă, prietenii sau cu partenerul. Partea ta plină de ieșire va fi stimulată să aibă acele discuții care, pe termen lung, se vor dovedi a fi distractive.

Rac. Această lună nouă îți cere să prioritizezi nevoile tale de îngrijire personală. Un ritual care vă va ajuta în această sarcină este să vă oferiți ceva care să vă amintească de valoarea voastră.

Fecioară. Această Lună Nouă îi oferă Fecioarei posibilitatea de a se bucura de timp acasă pentru a se odihni și a se adapta la visele lor. Spiritualitatea ta va fi stimulată, așa că este recomandat să scrii o listă de dorințe pe termen scurt și mediu.

Balanță. Luna Nouă a lunii iulie îți dă puterea de a fi persoana care îți unește echipa de lucru, grupul de prieteni sau familia. Armonia și echilibrul sunt o prioritate pentru acest semn, iar această Lună Nouă îi oferă ceea ce este necesar pentru a exprima și a împărtăși această vibrație.

Săgetător. Spiritul tău de aventură se va simți mai liber ca niciodată. Călătoriile și oportunitățile vor începe să se materializeze care îți vor întări sufletul. Este timpul să vă implicați în necunoscut, să vă asumați riscuri și să vă extindeți orizonturile.

Capricorn. Luna Nouă îi va determina pe Capricorni să stabilească limite în relațiile lor. Dacă este necesar, va trebui să ceri cuiva ajutor pentru a prospera în noile tale eforturi.

Pești. Dacă te simți stagnant în creativitatea ta profesională, Luna Nouă vine ca un șoc care îți va ajuta ideile să curgă. Va trebui să-ți faci loc în programul tău pentru a te conecta cu pasiunile tale și a explora vise noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel