Horoscop, joi, 8 august 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Săgetătorii au  o stare de fericire și mulțumire interioară
Săgetătorii au o stare de fericire și mulțumire interioară

Horoscop. Membrii familiei nativilor din Fecioare vor fi foarte active astăzi, iar Berbecii parcă încep să își mai revină din starea de nesiguranță care i-a urmărit de la începutul săptămânii.

Berbec

Astăzi, parcă începi să îți mai revii din starea de nesiguranță care te-a urmărit de la începutul săptămânii. Totuși, vei avea tendinta să treci dintr-o extremă în alta și să îi scoți foarte ușor din sărite pe ceilalți cu optimismul tău exagerat și cu excesul de zel în ale comunicării.

Taur

Partenerul este de acord să investească resursele lui într-un proiect de-al tău, fie personal fie profesional. Și asta te va încântă până peste măsură, astfei îți va crește nivelul de încredere în tine și nu te vei mai bloca singur atunci când trebuie să demarezi ce îți dorești cu adevărat.

Gemeni

Focusul va fi pe relație, pe dezvoltarea acesteia, atât pentru cei dintre voi singuri, cât și pentru cei cuplați. Vreți să cunoașteți mai bine cealaltă persoană, să o testați și să îi propuneți ori o călătorie, ori să învățați ceva împreună.

Rac

Colegii de serviciu vă vor adora astăzi deoarece veci munci cu drag și spor și îi veți ajuta de fiecare dată când vă vor cere ajutorul. Până și superiorii vor observa implicarea și dorința de a fi cât mai eficient. Nu depășiți prea mult programul de ore suplimentare.

Leu

Dacă aveți copii, ați face bine să petreceți mai mult timp cu ei astăzi, să îi răsfățați și să le ascultați doleanțele. Pentru ceilalți, cheful de a ieși în față, indiferent de context, va fi la cote de nebănuit. În plus, încă mai sunt reduceri, deci nu ar strica un drum la magazine.

Fecioară

Membrii familiei vor fi foarte active astăzi, dar independent de tine. Vei auzi tot felul de povești despre ei și vei simți nevoia să te implici în viața lor, să faci pe judecătorul. De asemenea, te poți ocupa de a schimba câte ceva prin casă, să decorezi altfel sau să petreci timp cu persoanele dragi la tine acasă.

Balanță

Este ziua în care îți poți demonstra foarte ușor capacitatea de te adapta oricărei discuții, indiferent de mediul în care se petrece, unul ostil sau unul pe placul tău. Ai face bine să ai încredere să ieși mai des în față și să îți susții punctul de vedere. Frații și surorile te vor căuta.

Scorpion

Bani, bani, și iar bani. Doar asta ai în cap astăzi. Restul nu te interesează și nici nu vei da atenție la situațiile expuse de persoanele din jurul tău dacă nu ai ceva de câștigat de pe urma lor. Nu ai timp de pierdut și ești deja cu gândul departe departe.

Săgetător

Sper că aveți o stare de fericire și mulțumire interioară. Dacă nu, mai gândiți-vă încă o dată dacă e așa dramatică viața voastră. Vă veți da seama că nu și că optimismul este o armă care vă poate ajuta să treceți multe obstacole și să câștigați premiul cel mare în orice domeniu.

Capricorn

Încă de la primele ore ale dimineții, când vei ieși din casă, te vei enerva la absolut orice nimic. Nu mai ai răbdare și nu te înțelegi de ce, ba te mai și judeci. Furia asta interioară nu ește sfârșitul lumii. Până la urmă, tu ești om și nu robot. Încearcă să nu te răzbuni pe ceilalți în mod gratuit.

Vărsător

Nu dezvălui celorlalți ce planuri de viitor ai tu. Și mă refer și la hainele pe care le vei purta mâine, și la unde ai vrea să te angajezi în următoarele luni. Nu vei câștiga absolut nimic, din contra: îți vei pierde din energie, iar tu ai nevoie din plin de ea pentru a te repoziționa.

Pești

În sfârșit, simți că locul de muncă poate avea și alte beneficii în viața ta, nu doar cele bănești. Rutina de la serviciu va fi pentru mulți dintre voi ca un pansament emoțional. Cei care vă știți cu simptome mai vechi ar trebui să sune să caute o programare la doctor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel