Horoscop, joi, 7 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Leii constată că  la serviciu este o debandadă
Leii constată că la serviciu este o debandadă

Horoscop. Taurii profită de faptul că primesc aprecieri și cer mai multe avantaje la locul de muncă.

Berbec

O parte din tine vrea să iasă la distracție, cealaltă vrea să se odihnească, să stea pur și simplu. Acest lucru se va vedea și la serviciu unde nu vei fi implicat total în proiecte.

Taur

Profiți de faptul că primești aprecieri și ceri mai multe avantaje la locul de muncă. Vei găsi și argumente foarte bune în acest sens. Sunt posibile discuții în contradictoriu cu partenerul.

Gemeni

Dacă în relație atmosfera se liniștește, la serviciu nu va fi la fel. Vei fi acuzat de niște greșeli făcute acum mult timp și vei fi luat prin surprindere. Cere timp să te lămurești.

Rac

Încearcă să faci ceva ieșit din comun astăzi. Să te plimbi, să vizitezi un loc nou, să ieși cu alți oameni. Ai nevoie de ceva proaspăt în viața ta.

Leu

Este o debandadă la serviciu. Toată lumea își spune părerea și se creează o confuzie totală, iar tu nu suporți deloc situația. Trebuie să își asume responsabilitatea cineva și acela poți fi tu.

Fecioară

Te-ai săturat de nevoile emoționale ale partenerului, doar de asta auzi de câteva zile. Îi vei spune că este cazul să se maturizeze, dar pur și simplu, nu ai cu cine discuta.

Balanță

Înțepăturile partenerului nu sunt menite să te facă să îți pierzi încrederea în tine, ci să mai corectezi din greșelile făcute față de el. Nu spune colegilor secrete din viața personală.

Scorpion

Reușești să ieși din orice încurcătură cu grație. În plus, ai replică de fiecare dată când ești acuzat că ai greșit. Ai capacitatea de a transforma din agresor în victimă repede.

Săgetător

Îți aperi prea vehement punctul de vedere, iar lumea o să creadă că ascunzi ceva. Cu siguranță, ești vulnerabil dintr-un punct de vedere, dar nu vrei deloc să arăți asta.

Capricorn

Nu îți pierde cumpătul față de prieteni atunci când aceștia nu răspund așteptărilor tale. Vei purta discuții interminabile cu ei și nu vei obține în niciun chip rezultatul dorit. Mai ai răbdare.

Vărsător

Sunt aspecte ce nu îți convin la locul de muncă, dar alegi să nu comentezi. Preferi să aștepți un moment mai potrivit. Nu te grăbi nici cu deciziile personale.

Pești

Vei primi sfaturi prețioase de la o persoană apropiată de la locul de muncă. Profită de ele pentru a rezolva un proiect vmai echi încurcat. Partenerul este foarte sensibil astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel