Horoscop, joi, 7 martie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop.  Un telefon îi scoate din starea lor  bună pe Scorpioni, pe când, Vărsătorii  sunt la un pas de separare, au trecut prin multe încercări în relația de cuplu. 

Balanță

În urma schimbărilor fericite din viața ta sunt necesare și schimbări în documente și alte acte importante, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Vei face vizite, iar multe răspunsuri pe care trebuie să le oferi te vor obosi inițial. Apoi vei zâmbi larg, pentru că toată fericirea asta ai așteptat-o de ceva vreme.

O eventuală mărire de salariu care te vizează va stârni invidia colegilor de muncă. Nu lua în seamă toate vorbele auzite!

Scorpion

Un telefon te scoate din starea ta bună. O veste mai puțin bună reușește să te enerveze și te pui pe căutat actele care să-ți arate adevărul. Neatenția unor oameni poate fi plătită scump, dar tu ai tot ce-ți trebuie pentru a dovedi că ți-ai respectat toate obligațiile pe care le-ai avut.

Se întrevede atât o îmbunătățire a situației financiare actuale, cât și posibilitatea rezolvării unui conflict mai vechi în planul sentimental.

Săgetător

Ajungi în fața legii într-o situație deloc plăcută. Deși s-au tot încercat toate căile de soluționare/salvare, nimic nu a funcționat. Aceasta este dovada că nu mai poți trăi așa. E nevoie de toată puterea din lume pentru a o lua de la capăt separat. Eliberarea este o dovadă clară de iubire, chiar dacă iubirea nu mai unește sufletele, ci le oferă libertatea spre propria fericire. Totul va fi bine. Sunt mari șanse de vindecare. Începe noua ta viață.

Capricorn

Ai dovedit întotdeauna ceea ce simți, dar se pare că nu ai fost înțeles. Nu judeca, ci dă tu dovadă de mai multă înțelepciune și înțelegere. Fericirea și iubirea nu includ forțarea sau neadevărul doar pentru ca celălalt să audă ceea ce vrea, doar ceea ce îi place, doar ceea ce îi mângâie orgoliul și pentru a se scoate întotdeauna basma curată din orice situație. Ai toate dovezile, decizia e în mâna ta – (ne)fericirea stă în puterea ta de a accepta adevărul și de acționa corect, indiferent de situație sau de acuzele celui de alături.

Vărsător

Ai fost la un pas de separare, ai trecut prin multe încercări în relația de cuplu. Ai suferit enorm și de foarte multe ori ai fost atât de aproape de decizia finală, care v-ar fi dus pe drumuri diferite. Unul din voi va pune piciorul în prag și va adresa întrebări ajutătoare. Iubirea dintre voi există și e puternică, dar ați uitat să comunicați sau să vă arătați cât de mult vă iubiți unul pe celălalt.

Pești

Ai fost părăsit când aveai mai multă nevoie de partenerul tău. Singur ți-ai asumat o responsabilitate care aparține amândurora. Deși și-a asumat în acte responsabilitatea, în realitate... nu ai mai auzit nimic de cel pe care l-ai iubit atât de mult. Actele nu reflecta adevărul, știi asta, dar legea numai după acte se respectă. Nu-ți face griji, căci nimeni nu-ți va contesta efortul – nici cel care a plecat din viața ta...

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel