Horoscop, joi, 6 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Vărsătorii nu trebuie să  dispere dacă totul în jurul lor  este un haos
Vărsătorii nu trebuie să dispere dacă totul în jurul lor este un haos

Horoscop. Berbecii își  canalizează energia în rezolvarea problemelor membrilor familiei, chiar dacă aceștia nu le solicită sprijinul.

Berbec

Îți canalizezi energia în rezolvarea problemelor membrilor familiei, chiar dacă aceștia nu îți solicită sprijinul. Evită să crezi promisiunile apropiaților.

Taur

Bănuielile referitoare la partener sunt exagerate, dar clar nu iese fum fără foc. Te poți remarca foarte ușor în carieră.

Gemeni

Nu te lăsa păcălit de persoanele pe care le-ai pus  pur ș simplu pe un piedestal în trecut. Sunt tot oameni, deci clar au și defecte, nu doar calități

Rac

Evenimentele cotidiene nu te lasă deloc să fii sensibil și fragil. Ai de oferit numeroase explicații, atât la serviciu, cât și persoanelor iubite.

Leu

Rezervorul de energie este gol, deci evită să te implici în noi proiecte profesionale. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

Fecioară

Cu greu vei reuși să fii obiectiv, ai devenit influențabil și nu înțelegi de ce. Nimeni nu este perfect, chiar dacă ție îți place să crezi că e posibil. 

Balanță

Partenerul este agitat și nu vrea să îți spună de ce. Probabil că nu vrea să te îngrijoreze. Fă-ți timp pentru pasiunile tale!

Scorpion

Nu îți ies socotelile pe plan financiar, ceva îți dă cu minus. Ești conștient că ai fost mână spartă în ultima vreme, dar tot e ceva care îți scapă.

Săgetător

Profită cât mai poți de tranzitul lui Marte prin semnul tău și nu mai amâna proiectele pe care ți le dorești de mult timp. Vei găsi resursele necesare.

Capricorn

Toți au așteptări de la tine, pretenții exagerate, dar nimeni nu stă să te întrebe ce vrei tu cu adevărat. Nu te vinde ieftin, învață să negociezi!

Vărsător

Nu este cazul să disperi dacă totul în jurul tău este un haos. Stai câteva minute și meditează. Îți vei da seama că ai nevoie să înlături stresul emoțional.

Pești

Mercur și Venus îți conferă intuiție și carismă, deci nu ezita să le folosești pentru a avea succes, mai ales în mediul profesional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel