Horoscop, joi, 3 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Planurile făcute împreună cu grupul de prieteni ai Capricornilor  nu vor mai fi de actualitate
Planurile făcute împreună cu grupul de prieteni ai Capricornilor nu vor mai fi de actualitate

Horoscop. Intrarea lui Mercur în semnul Scorpionilor îi va ajuta să ia deciziile cele mai bune, să comunice clar ce își doresc, dar și să își seteze planurile pentru următoarele luni.

Berbec

Nu te baza pe ajutorul celorlalți pentru că există riscul să suferi destule pierderi. Timpul și banii tăi sunt resurse care trebuie gestionate mai eficient.

Taur

Te preocupă mai mult viața cotidiană a partenerului decât bunăstarea relației. Nu exagera atunci când îi ceri detalii despre ce face de dimineața până seara sau atunci când nu îți răspunde la telefon.

Gemeni

Ești dornic să devii mai atent la gesturile celor din jur, mai ales ale colegilor. Parcă nu mai vorbești la fel de mult până acum, ai nevoie de o analiză serioasă înainte.

Rac

Este o zi nemaipomenită să te întrebi ce îți place cu adevărat, care sunt pasiunile și bucuriile tale. Cei care au copii trebuie să fie mai atenți la nevoile emoționale ale acestora.

Leu

Familia trage de tine și nu te lasă deloc să respiri. Te afli într-un carusel de emoții și nu știi cum să le gestionezi. Somnul este cel mai potrivit în acest caz.

Fecioară

Prinzi mai mult curaj să spui ce te deranjează cu adevărat la prietenii tăi tăi. Capacitatea ta de analiză va fi apreciată la locul de muncă.

Balanță

Scapi de frica de a lua decizii, însă dai de grija găsirii resurselor financiare pentru unele probleme din familie. Nu te întoarce la foștii parteneri pentru că nu are rost.

Scorpion

Intrarea lui Mercur în semnul tău te va ajuta să iei deciziile cele mai bune, să comunici clar ce îți dorești, dar și să îți setezi planurile pentru următoarele luni.

Săgetător

Persoana iubită se plânge de comportamentul tău față de ea și pur și simplu nu înțelegi de ce îți face atâtea reproșuri. Pot apărea schimbări surprinzătoare la locul de muncă.

Capricorn

Planurile făcute împreună cu grupul de prieteni nu vor mai fi de actualitate. O parte din ei se retrag într-un mod neplăcut, lucru care te va face să te îndoiești de ei.

Vărsător

Discuțiile cu superiorii aduc un plus de lumină în alegerile tale profesionale. Inițial, vor fi discutate și detalii stânjenitoare, dar totul e spre binele tău.

Pești

Folosește această zi pentru a clarifica situația legată de contracte, mai ales dacă ai așteptat de mult timp să fie semnate. Partenerul va primi o propunere profesională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel