Horoscop, joi 28 noiembrie 2019

Crișan Andreescu , Daniela Simulescu |
Data publicării:
Astrele îi înzestrează cu foarte multă energie pe Scorpioni
Astrele îi înzestrează cu foarte multă energie pe Scorpioni

Horoscop. Mercur este bruiat de către Neptun, deci nativii Fecioară vor observa că nu mai sunt la fel de pragmatici.

Berbec

Învață cum trebuie să faci următorii pași pentru evoluția în carieră. Este clar că ai devenit delăsător, dar nu mai este cazul. Nu repeta greșelile care nu te-au dus nicăieri.

Taur

În relație, nu este vorba despre cine are dreptate. Tu crezi că deții adevărul absolut, iar partenerul este pregrătit să te contrazică imediat azi.

Gemeni

Profită de inspirația de azi pentru a obține laude și aprecieri la locul de muncă. De asemenea, o poți folosi pentru a găsi soluții pentru problemele de acasă.

Rac

Încearcă să nu te mai bazezi pe alții doar pentru că ești foarte naiv. Sunt zile în care pur și simplu nu te ajută nimeni și în care te vei descurca pe cont propriu.

Leu

Ai senzația că totul este blocat, că ți se pun piedici sau că anumite persoane sunt invidioase pe tine. Dar de fapt, nu ai destulă încredere în tine.

Fecioară

Mercur este bruiat de către Neptun, deci vei observa că nu mai ești la fel de pragmatic. Evită să faci compromisuri sau să te complaci în situații pe care altădată le-ai fi respins categoric.

Balanță

Trigonul dintre Venus și Marte va crea armonie între ce îți dorești și ce ai nevoie cu adevărat de la partenerul de viață. Nu alimenta conflictele dintre rude.

Scorpion

Astrele te înzestrează cu foarte multă energie. Depinde numai de tine cum o vei gestiona astfel încât să ai parte de o evoluție pe plan profesional.

Săgetător

Sunt ultimele zile cu Jupiter în semnul tău, deci este nevoie să îți faci o socoteală corectă a ultimului an și să fii onest cu tine. Scapă de obiceiurile nefolositoare.

Capricorn

Este o zi în care poți scăpa mai ușor de timiditate, atât la serviciu, dar și în plan relațional. Nu ezita să ceri spijinul celorlalți. Vei avea probleme cu somnul.

Vărător

Vei avea impresia că trăiești un coșmar la serviciu. Orice ai spune, se întoarce împotriva ta. Tu poți fi foarte bine intenționat, însă șefii și colegii nu sunt deloc de acord cu tine.

Pești

Te plângi de multe și mărunte, toată lumea vrea să te ajute, dar tu refuzi. De fapt, ai nevoie de validare și atenție. Caută să fii cu picioarele pe pământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel