Horoscop, joi 24 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Capricornii se e bucură de prezența și loialitatea prietenilor în viața lor
Capricornii se e bucură de prezența și loialitatea prietenilor în viața lor

Horoscop. Leii își  imaginează cele mai ciudate și prăpăstioase scenarii și astfel, își consumă aiurea timpul.

Berbec

Vei fi tentat să preiei foarte multe sarcini care te vor epuiza înainte de a le duce la bun sfârșit. Învață să prioritizezi și să îți dai seama că nu ești robot.

Taur

Dintr-o dată, vei fi prea autoritar cu persoanele din jurul tău, însă fără a avea argumente solide în acest sens. Ți se va reproșa că vrei să pari superior.

Gemeni

Fă tot posibilul să îți faci o listă cu treburile pe care le ai de făcut și de la care să nu te abați. Există riscul să uiți, să vrei să lași pe mâine tot ce este important.

Rac

Obiectivul principal este organizarea locuinței. Roagă-i și pe cei dragi să te ajute dacă este nevoie. Poți începe prin a arunca ce nu îți mai folosește deloc.

Leu

Îți imaginezi cele mai ciudate și prăpăstioase scenarii și astfel, îți consumi aiurea timpul. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut la serviciu și lasă gândurile inutile.

Fecioară

Toată lumea îți oferă atenție și nu știi ce ai făcut să meriți asemenea onoare. Profită de asta și spune-le cu mult curaj ce crezi tu despre diverse chestiuni.

Balanță

Devii prea preocupat de cum îți cheltuiești banii. Îți dai seama că bugetul suferă de multe ori din cauza unor impulsuri sau a faptului că vrei să impresionezi.

Scorpion

Ai prea multe pe cap, dar vestea bună este că ai și energie pentru a le rezolva pe toate. La finalul zilei, permite-ți câteva clipe de răsfăț.

Săgetător

Te superi că nu îți iese un proiect așa cum ți-ai dori. Colegii observă și te încurajează să nu te lași. Dacă lași orgoliul și le permiți să te ajute, vei avea doar de câștigat.

Capricorn

Te bucuri de prezența și loialitatea prietenilor în viața ta. Este o zi foarte bună să ieși cu ei în oraș și să vă distrați. Evită replicile tăioase.

Vărsător

Te tot gândești la alegerile cele mai bune pentru cariera ta, doar că încă nu conștientizezi care să fie următorul pas. Mai bine le ceri părerea celor mai înțelepți oameni din viața ta.

Pești

Persoana iubită vede că ești prea visător și va încerca să te aducă repede cu picioarele pe pământ. Inițial vei comenta, dar îi vei da dreptate până la urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel