Horoscop, joi, 22 august, 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Fecioarele prind  aripi în orice activitate pe care o vor face astăzi
Fecioarele prind aripi în orice activitate pe care o vor face astăzi

Horoscop. Berbecii se trezesc dintr-o dată că vor să facă ordine atât în viața profesională, cât și în cea relațională.  Taurii încep să înceapă să devină conștienți  că este nevoie să schimbe ceva în modul în care se exprimă.

Berbec

Te trezești dintr-o dată că vrei să faci ordine atât în viața profesională, cât și în cea relațională. Este ziua inventarului, a ajustărilor. Transmite-le celorlalți să nu te bage în seamă dacă exagerezi și dacă ești pus pe harță permanent.

Taur

Începi să devii conștient că este nevoie să schimbi ceva în modul în care te exprimi, prezinți lumii. Poate modul în care te îmbraci, poate cel în care comunici sau pur și simplu modul cum îți gestionezi timpul liber.

Gemeni

Te vei ocupa de reparații prin casa ta sau îi vei ajuta pe alții în acest sens. Nu ar strica nici să arunci ce este vechi și stricat. Încearcă să menții o stare de liniște în sânul familiei, și nu una de conflict sau neînțelegeri.

Rac

Astăzi trebuie să îți expui punctul de vedere și nu vei avea mare încredere în tine. De aceea, cei cere permanent validare din partea celorlalți. Fă tot posibilul să nu fii foarte critic nici cu tine și nici cu alte persoane.

Leu

Este o zi foarte bună pentru negocieri, mai ales dacă ai de făcut o investiție sau dacă trebuie să angajezi persoane. Vei găsi argumentele necesare să spui clar și răspicat de ce alegi să acorzi o anumită sumă de bani sau alta.

Fecioară

Prinzi aripi în orice activitate pe care o vei face astăzi. Și asta ar trebui să te convingă să îți depăsești limitele, să faci ce altădată nici nu visai. Vei observa că acest curaj îți va aduce nenumărate beneficii.

Balanță

Nu te preocupa să dai sfaturi altora, mai bine îți vezi de viața ta. Gândește-te dacă ești în măsură să le spui celorlalți ce să faca. Îți vei da seama singur că nu ești chiar fericit și că degeaba insiști pebtru alții. Caută să te relaxezi.

Scorpion

Planurile tale încep să prindă viață și te interesează să ai control asupra celor care te sprijină. De aceea, te vor acuza că ești prea indiscret sau manipulator. Tu le vei explica faptul că este spre binele tuturor, dar fără rost.

Săgetator

Primești semnale contradictorii la locul de muncă și nu știi cum să te comporți. Adică ești lăudat pentru entuziasm și ideile neconvenționale, dar și blocat dacă vrei să le pui în practică. Orice ar fi, să nu exagerezi cu victimizarea.

Capricorn

Ești dispus să îți schimbi planurile, și asta după mult timp. Îți lărgești orizontuile fără să stai pe gânduri și pornești către alte aventuri. Bineînțeles, mai întâi îți vei face o planificare serioasă și vei căuta colaborări strânse.

Vărsător

Dacă ești pe punctul de a merge la bancă să ceri un împrumut, încearcă să citești bine toate condițiile impuse în contract. Nu te arunca fără nu a verifica orice detaliu sau fără a cere părerea unui specialist.

Pești

Partenerul va deveni protagonistul relației. Va conta ce face el la serviciu, cum se simte, de ce are nevoie. Inițial, nu vei comenta, dar dacă acesta va emite și alte pretenții, cu siguranță vei avea pregătite o serie de vorbe de duh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel