Horoscop, joi 18 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team / 17 oct 2018, 16:49 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Cariera este în centrul atenţiei Săgetătorilor, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, pe Vărsătorii nu-i deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca ei.

Horoscop, 18 octombrie 2018, BALANȚĂ

Lasă-ţi mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastra gândurilor tale şi să laşi să intre puţin aer curat, pentru că e posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz şi mai ostil. Lasă lucrurile care nu-ţi plac sau nu-ţi mai trebuie să iasă din mintea ta, detaşează-te de ceea ce nu-ţi face bine. Ai mare nevoie de această purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca să laşi mintea limpede şi liberă pentru gânduri mai luminoase.

Horoscop, 18 octombrie 2018, SCORPION

Fii atent cum te porţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci şi suporţi o situaţie chiar dacă nu eşti deloc de acord cu ea.

Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acestea sunt preţul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu eşti obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situaţia.

Horoscop, 18 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Cariera este în centrul atenţiei, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ţi-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinţi cu încredere în faţa unei comisii care are rolul de a-ţi verifica atent cunoştinţele acumulate.

Eşti sigur pe tine iar această atitudine de bun profesionist te va ajuta să laşi o impresie perfectă ce poate atrage o notă maximă la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.

Horoscop, 18 octombrie 2018, CAPRICORN

Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia de faţă: să te bucuri că ţi se acordă o şansă atât de bună şi să profiţi de ea, sau să fii mai circumspect şi să mai aştepţi detalii? O fire optimistă ca tine ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii tăi, dar intuiţia îţi spune că mai stai, să nu spui hop până nu sari.

Lasă să se mai sedimenteze lucrurile ca să înţelegi mai bine dacă merită să te bucuri sau ai ceva de învăţat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rău, dar se vor clarifica lucrurile.

Horoscop, 18 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare.

Tu eşti de părere că succesele durabile se ating greu şi prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă.

Horoscop, 18 octombrie 2018, PEȘTI

Eşti în faţa unui nou proiect, dar porneşti totul cu o oarecare nesiguranţă, pentru că se ivesc o mulţime de oponenţi care nu sunt de acord cu tine. Nu toate începuturile sunt line şi simple, deci înarmează-te cu multă răbdare, dar mai ales cu mult calm, pentru că nu îi vei convinge uşor pe cei alături de care vei lucra.

Una vrei tu şi alta vor ei, şi de aici se pot naşte mari contradicţii în care doar argumentele logice vor avea ultimul cuvânt, nu nervii!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy