Horoscop, joi, 13 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Berbecii nu îi  vor mulțumi pe nimeni astăzi, deci nu își vor  face speranțe
Berbecii nu îi vor mulțumi pe nimeni astăzi, deci nu își vor face speranțe

Horoscop. 

Berbec

Nu te simți în largul tău nici acasă și nici la serviciu. Cel mai bine ar fi să îți acorzi câteva clipe de singurătate și liniște.

Taur

Aveai alte așteptări de la partener, mai ales că se apropie sărbătorile iubirii, dar degeaba. Acesta va fi prea idiferent față de nevoile tale.

Gemeni

Ieși dintr-o încucătură, dai într-alta. Te panichezi pentru că nu înțelegi ce ți se întâmplă. Te scalzi într-o incertitudine totală.

Rac

Trăiești cu senzația permanentă că faci foarte multe eforturi pentru persoanele dragi și că acestea nu sunt deloc recunoscătoare.

Leu

Cei singuri pot ieși la un eveniment pentru a se distra și pentru a cunoaște oameni noi. Ceilalți vor primi de la partener propuneri interesante de petrecere a timpului.

Fecioară

Verifică de două ori orice informație primită de la persoanele străine sau colegi. Este posibil să îți scape anumite detalii importante.

Balanță

Nu vei mulțumi pe nimeni astăzi, deci nu îți face speranțe. Vei fi departe de armonia pe care ți-o dorești de fiecare dată.

Scorpion

Intuiești slăbiciunile colegilor și reușești să îi ajuți să își corecteze greșelile sau să își îmbunătățească proiectele.

Săgetător

Ai o doză sănătoasă de energie și chef să treci la treabă, însă vei fi sabotat exact de persoanele apropiate, la care ții cel mai mult.

Capricorn

Ai sprijin din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor. Trebuie doar să îi rogi să te ajute. Partenerul va fi destul de irascibil.

Vărsător

Nu ai credibilitate în fața nimănui. Deci recomandabil ar fi să stai mai retras, să nu îți prezinți astăzi niciun proiect. Nu promite bani nimănui!

Pești

Te-ai săturat să îi ajuți pe prieteni, iar aceștia să nu facă nimic pentru ei înșiși. Până la urmă nu te obligă nimeni. Este decizia ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel