Horoscop, joi, 13 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate pentru Vărsători
Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate pentru Vărsători

Horoscop. Dacă Săgetătorii vor  să aibă o zi de succes, trebuie să încearce să facă echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care au încă foarte multe de învăţat. Vestea care ajunge azi la urechile Peștilor are un efect foarte stimulativ asupra lor, pentru că deschide o perspectivă nouă asupra viitorului.

Horoscop 13 decembrie 2018 BALANȚĂ

Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu-ţi iese, dar zi mersi că e sâmbătă şi chiar îţi poţi permite o zi de pauză.

Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi.

Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi... mai stai şi tu un pic!

Horoscop, 13 decembrie 2018, SCORPION

Discuţiile pe care le porţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică.

La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus.

Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Horoscop, 13 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat.

Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile.

Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

Horoscop, 13 decembrie 2018, CAPRICORN

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea să stea pe loc poate căpăta un alt ritm de evoluţie. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe.

O mână de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare.

Umărul pus de cineva drag alături de tine îţi va reda încrederea în şansele de reuşită ale acestui plan, pentru că, ştiindu-te susţinut şi aprobat de pe margine de alţii, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută aşadar tovarăşii potriviţi în preajmă!

Horoscop, 13 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări.

Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amâna călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Horoscop, 13 decembrie 2018, PEȘTI

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru că deschide o perspectivă nouă asupra viitorului. Ştii mai bine încotro te îndrepţi, eşti mai sigur pe rezultatele care te aşteaptă la final.

Și depui eforturile care ţi se cer cu multă pasiune, convins că totul va ieşi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea ascultă cu luare aminte tot ce au ceilalţi de spus pe această temă, pentru că te poţi întâlni cu o persoană care are pentru tine un cuvânt cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel