Horoscop, joi, 12 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BERBEC JOI 12 IULIE

Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca toate să-ţi meargă strună, pentru că se vor ivi diverse situaţii neaşteptate care vor strica ceva din plăcerea călătoriei.

Ori apar mici conflicte în trafic, ori te trezeşti cu vreo surpriză neplăcută legată de mijloacele de locomoţie pe care le foloseşti, dar unele din aceste situaţii pot fi cumva evitate dacă te-ai informa mai atent înainte de a pleca de acasă sau dacă ai aveam şi un plan de rezervă în cazul în care la destinaţie nu te aşteaptă chiar ceea ce doreai.

HOROSCOP TAUR JOI 12 IULIE

Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea.

Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor.

Nu primeşti variante de rezervă în schimb, ca atare pare să fie o zi în care nu-ţi prea ies treburile, ci trebuie să renunţi la ceea ce doreai să faci iniţial.

HOROSCOP GEMENI JOI 12 IULIE

Fă un efort să duci azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine să te eliberezi odată de sarcină!

Eşti înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun.

Ai mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insista să duci mai departe acest plan, de vreme ce eşti pe ultima sută de metri.

Adună-ţi forţele şi pune punct aici, ca de mâine să te poţi gândi la altceva.

HOROSCOP RAC JOI 12 IULIE

Emoţiile pot fi şi constructive iar azi vei vedea că totul îţi iese mult mai bine tocmai datorită temerilor tale cele mai profunde.

Ca să nu dezamăgeşti pe nimeni, de teama unui posibil eşec, te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut şi vei vedea că totul îţi iese de minune.

De obicei, teama se transformă în slăbiciune şi te lasă fără vlagă, dar nu şi azi, pentru că reuşeşti să-ţi aduni bine forţele şi să le canalizezi în direcţia care te preocupă.

Teama devine de fapt motorul principal al succesului final, deoarece eşti atent la tot ce s-ar putea întâmpla rău pe parcurs.

HOROSCOP LEU JOI 12 IULIE

Ai nevoie de un prieten apropiat care să-ţi ţină companie.

Te simţi cam singur, cam debusolat şi prezenţa unui om care te cunoaşte bine şi în care ai încredere e esenţială pentru a depăşi acest moment de slăbiciune.

În clipele acestea dificile descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că la chemarea ta va veni numai cel care merită statutul de prieten intim.

Nu oricine merită confidenţele tale, deci nu-ţi deschide inima chiar în faţa oricui, nici măcar în faţa celor pe care îi numeai prieteni vechi.

Posibil ca nu printre aceştia să fie persoana cea mai potrivită, ci altcineva faţă de care, până acum, nu ai arătat prea mult interes.

Descoperi deci cine merită încrederea ta!

HOROSCOP FECIOARĂ JOI 12 IULIE

Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou.

Dacă visai la o idilă nouă, ea are acum toate şansele să se materializeze, pentru că poţi întâlni o persoană care îţi atrage atenţia în mod deosebit.

Te simţi bine în această postură de îndrăgostit, pentru că întotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumoşi, când îţi pui tot felul de întrebări despre persoana cealaltă.

Dă-i ocazia să se apropie mai mult, pentru că poate ieşi ceva frumos de aici!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel