Horoscop, duminică, 6 octombrie, 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Persoana iubită a Peștilor le  ascunde o serie de lucruri
Persoana iubită a Peștilor le ascunde o serie de lucruri

Horoscop. Vor apărea dificultăți în comunicarea Scorpionilor, cu toate persoanele din viața lor, iar Săgetătorii au bănuieli legate de partenerul de viață sau de persoana care vrea o relație cu aceștia.

Berbec

Toți îți cer să fii mai diplomat și faci tot posibilul să le faci pe plac. Asta până când îți vei da seama că ei vor schimbare doar de la tine, ei rămânând la fel de nehotărâți.

Taur

Apar situații stânjenitoare în relația de cuplu. Partenerul vine cu niște pretenții exagerate și ai impresia că vrea să luați o pauză, dar nu știe cum să îți zică.

Gemeni

Mintea ta e de nestăpânit și parcă oamenii din jur îți dau și apă la moară. Vei interpreta orice cuvânt spus de ei și vei găsi o explicație total aiurea despre motivațiile lor.

Rac

Nevoile persoanei iubite sunt copleșitoare, dar nu te plângi. Te sacrifici pentru a o ajuta sau pentru a-i face pe plac. Copiii îți vor solicita mai multă atenție.

Leu

Soarele, guvernatorul tău, se apropie de un careu cu Saturn, planeta testelor, aspect ce te va tensiona și provoca din plin. Va fi nevoie să ai multă răbdare cu toată lumea, dar chiar și cu tine.

Fecioară

Lumea va observa că nu vei fi foarte comunicativ, preferi să stai într-un colt și să analizezi ce se întâmplă în jurul tău. Nu face promisiuni legate de un împrumut.

Balanță

Profită cât mai este Venus în semnul tău să corectezi greșelile făcute în cadrul cuplului sau, de ce nu, să fii dispus să cunoști persoane noi. Asta înseamnă că nu este cazul să stai toată ziua în casă.

Scorpion

Vor apărea dificultăți în comunicarea cu toate persoanele din viața ta. Una spui tu, alta înțeleg ele. Te străduiești să le explici pe îndelete totul, însă fără rezultat.

Săgetător

Ai bănuieli legate de partenerul de viață sau de persoana care vrea o relație cu tine. Este ceva ce nu îți dă pace și nu îți dai seama cum să găsești argumente plauzibile în acest sens.

Capricorn

Prietenii trag de tine să ieși în oraș și nu vor să audă că vrei să stai acasă pentru a lucra. Îți vor spune că duminica este pentru odihnă sau relaxare și că asta trebuie să faci.

Vărsător

Nu vei înțelege nimic din această zi pentru că totul va fi alandala. Nu vei duce la capăt nimic, te vei pierde foarte ușor pe drum și te vei plânge că nu mai poți de oboseală.

Pești

Persoana iubită îți ascunde o serie de lucruri. O rogi să îți spună despre ce este vorba, dar se încăpățânează să nu o facă. Nu insista dacă nu obții ce vrei după două-trei încercări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel