Horoscop, duminică, 27 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Toți îi acuză pe Berbeci că sunt  prea leneși sau delăsători, că nu au nicio inițiativă
Toți îi acuză pe Berbeci că sunt prea leneși sau delăsători, că nu au nicio inițiativă

Horoscop. Leii vor  comunica foarte mult online astăzi și vorsimți nevoia să facă destăinuiri unei persoane de încredere.

Berbec

Cu greu îți stăpânești emoțiile și furia interioară, mai ales că îți dai seama că nu ai un motiv concret în urma căruia să îți pierzi controlul.

Taur

Partenerul reacționează ca un copil atunci când îi ceri ceva, se victimizează și nu înțelegi de ce. Stai de vorbă cu el și nu te lăsa până nu afli ce are.

Gemeni

Nu îți face planuri pentru astăzi pentru că vor apărea diverse situații neprevăzute. Nu da vina pe ceilalți pentru asta, ci încearcă să înțelegi că nu poți controla totul.

Rac

Membrii familiei au multe pretenții de la tine, iar tu nu mai ești dispus să le faci pe plac. Ai nevoie de iubire și atenție pentru tine, nu ai de unde să oferi altora.

Leu

Vei comunica foarte mult online astăzi și vei simți nevoia să faci destăinuiri unei persoane de încredere. Pur și simplu, nu mai poți ascunde anumite chestiuni.

Fecioară

Treci peste frici și modestie și cere ajutorul celorlalți. Fie că este vorba de o sumă de bani sau de anumite informații, vei avea curajul necesar să spui ce ai nevoie.

Balanță

Toți te acuză că ești prea leneș sau delăsător, că nu ai nicio inițiativă, că preferi să rezolvi problemele altora decât pe ale tale. Lasă-i să afle că ai o perioada mai grea.

Scorpion

Ai devenit foarte conștient de trecerea timpului și de necesitatea echilibrului interior. Le vei cere celor din jurul tău să nu te mai implice în chestiuni superficiale.

Săgetător

Ești plin de prejudecăți la adresa prietenilor, le vei face multe reproșuri, dar nu le vei spune și cauza acestor gesturi. Nu se vor schimba dacă nu știu cum ți-au dăunat.

Capricorn

Vei avea tendința să fii sarcastic, ironic și răutăcios la adresa persoanelor dragi, așa fără motiv. Acestea vor observa și se vor îndepărta dacă nu te schimbi.

Vărsător

Urmează o Lună Nouă care se va petrece mâine în zona carierei și resimți de astăzi influențele. Stai ca pe ace, nu mai răbdare pentru că știi că urmează ceva important din punct de vedere profesional.

Pești

Partenerul nu este de acord cu planurile tale pentru astăzi și te va indispune serios. Nu are rost să vă certați pentru că nu veți ajunge ușor la un compromis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel