Horoscop, duminică, 24 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Haosul si confuzia din jurul Scorpionilor  îi impiedica sa vadă lucrurile clar, iar nativilor din Pești, lucrurile sunt amestecate in viata lor. 

BALANȚĂ

E nevoie de putin mai multa atentie din partea ta. Nu te increde orbeste in oameni, chiar si daca par ca vor sa te ajute. Nu ai nevoie in acest moment de persoane care sa iti puna bete in roate. Pot aparea multe schimbari care sa te dezechilibreze putin, insa, pana la urma, se vor dovedi in folosul tau.

SCORPION

Haosul si confuzia din jurul tau te impiedica sa vezi lucrurile clar. Nu incerca sa rezolvi nimic, nu lua decizii importante. Astepta linistit sa treaca aceasta perioada agitata. Evita conflictele de orice fel si pastreaza-ti calmul. Orice izbucnire nervoasa poate fi in dezavantajul tau. Cere ajutorul unui prieten ca sa-ti schimbi starea de spirit si sa te relaxezi putin.

SĂGETĂTOR 

Ai nevoie de logica si de ratiune azi. Nu intra in panica. Trebuie sa te concentrezi pe fiecare situatie in parte si sa te apuci de alta sarcina pe masura ce le rezolvi pe celelalte. Pregateste-te pentru o decizie care te poate elibera. Stabileste-ti un program bine definit si urmeaza-l. Nu grabi lucrurile, ai putea comite greseli care sa te coste scump.

CAPRICORN

Lumea din jur te apreciaza, iar aura pozitiva atrage oameni noi care sa te ajute in viitor. Canalizeaza-ti energia spre rezolvarea telurilor propuse. Nu te grabi. Te poti multumi cu progrese mici, dar constante. Planetele sunt favorabile intaririi relatiilor de familiei. Petrece mai mult timp cu ei.

 VARSATOR

Progrese neasteptate iti dau aripi. Nu lasa nimic sa-ti strice starea de spirit. Nu te lasa influentat de starile de negativitate ale celor din jur. Gaseste-ti echilibrul emotional. Ai incredere in fortele proprii. Esti pe drumul cel bun.

 PESTI

Lucrurile sunt amestecate in viata ta. Esti nesigur si te poti simti anxios si confuz. Nu lua decizi importante azi. Petrece timpul examinand si analizand circumstantele. Evita gandurile negative si influentele externe daunatoare. Bazeaza-te pe ratiune.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel