Horoscop, duminică, 15 iulie, 2018

StiriDiaspora Team / 15 iul 2018, 07:36 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP BALANȚĂ DUMINICĂ 15 IULIE

Unii îţi aduc în permanenţă aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu aceasrtă ocazie câăt de mulţi inamici ai. În loc să-ţi ridice moralul şi să te ajute să uiţi odată lucrurile urâte din trecut, au ei grijă să-ţi vorbească numai de vechile erori.

Le duci după tine ca pe o pată pe reputaţia ta, deşi tu, între timp, ai realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune, dar aşa sunt oamenii: au o doză de răutate şi invidie şi abia aşteaptă să-ţi taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit să fie uitate.

Dar ei te-au pus la ineex şi exact când ţi-e lumea mai dragă, iar te pun în faţa istoricului tău jenant.

Nu pune la suflet, recunoaşe-ţi trecutul aşa cum e, arătând cine eşti tu cel de astăzi! Ştii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te ţine minte pentru cea mai mică greşeală

HOROSCOP SCORPION DUMINICĂ 15 IULIE

Ai pus nişte întrebări cu ceva timp în urmă şi nu ai primit răspuns, dar încep să apară şi răspunsurile.

Nu te grăbi să le interpretezi chiar acum, ascultă-le cu atenţie, cu înţelepciune, cu detaşare şi pune-le apoi undeva în sertarul memoriei.

Va veni şi ziua când aceste informaţii primite azi pe diverse căi vor da roade, dar e nevoie de o perioadă de sedimentare, înainte de a descoperi cum le poţi utiliza în avantajul tău.

Acum doar stai şi primeşti detaliile, te documentezi, te informezi, afli cele mai secrete taine ale situaţiei care te preocupă. Mulţumeşte cerului că ţi-a oferit aceste lămuriri clare!

HOROSCOP SĂGETĂTOR DUMINICĂ 15 IULIE

Cât de multă bunătate poţi avea, oare? Unii chiar vor fi tentaţi să îţi încerce limitele suportabilităţii şi te vor ataca, te vor critica, te vor judeca întruna până când oricine altcineva ar fi clacat şi ar fi răbufnit, dar nu şi tu.

Reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi iubirea faţă de oricine, ştiind că întotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai uşor orice situaţie neplăcută.

Nu pui la inimă, ci dimpotrivă, eşti atât de deschis şi de generos în gesturi calde, încât toţi vor dezarma ruşinaţi în faţa ta.

Duhul blândeţii e cheia!

HOROSCOP CAPRICORN DUMINICĂ 15 IULIE

Ai motive să respiri uşurat că greul a trecut, pentru că ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare care te cuprinde.

Ei, nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a terminat.

Revino-ţi după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

HOROSCOP VĂRSĂTOR DUMINICĂ 15 IULIE

E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora şi nici nu considera vorbele lor drept o cicăleală, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei.

Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături ca atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă.

Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

HOROSCOP PEȘTI DUMINICĂ 15 IULIE

Ai o discuţie între patru ochi cu o persoană pe care o admiri mult. E o persoană respectabilă, ori prin vârsta pe care o are, ori prin poziţia pe care o deţine în societate şi merită să profiţi de fiecare sfat pe care ţi-l oferă cu dragă inimă.

Poate deveni un fel de profesor pentru tine, un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la învăţăturile pe care ţi le transmite.

Vei afla lucruri pe care le vei folosi cu succes în beneficiul tău personal şi pe care, cândva, peste timp, le vei transmite şi tu mai departe ca pe cele mai de preţ informaţii despre viaţă.

Se poate vorbi de o întâlnire cu rol decisiv pentru cel care urmează să devii de acum înainte, deci învaţă!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy