Horoscop chinezesc de weekend: Banii vor începe să se adune de peste tot duminică. Atenție la locul de muncă!

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele
Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele

Horoscop chinezesc de weekend, 12-14 martie. Sunt trei zile cu energii diferite. Dar duminică lucrurile vor începe să se așeze cumva în favoarea voastră.  Banii vor începe să se adune de peste tot. Totuși, pot apărea noutăți la locul de muncă.

Începând de miercuri, energia succesului a început să fie resimțită, în special pentru a începe noi studii, educație, pregătire pentru examene etc. Acțiuni sau activități pozitive. Acum, pe final de săptămână, vom fi inundați de energia primirii: afaceri noi. Activități financiare și de investiții, proiectarea, semnarea sau dizolvarea unui contract sau acord, încheierea unei tranzacții, tranzacționarea, colectarea datoriilor etc. 

Poate te interesează și Horoscop arab. Secretele unuia dintre cele mai vechi tipuri de zodiac. Ce spune despre semnul tău

Vineri:  Energia primirii. Veți fi revitalizați cu energie pozitivă. Conectează-te cu natura și fă activități în aer liber.

Sâmbătă: Putere deschisă. Începerea de noi studii, educație, trimiterea de e-mailuri, mesaje. Primiți apeluri. Comandarea, mutarea, tratamentele medicale. Începeți o călătorie. Întâlniri cu prietenii, familia. Întâlniri de lucru, networking, afaceri. Proiectați sau dizolvați un acord.

Duminică: Puterea colectării. Momentul optim pentru colectarea datoriilor. Semnarea contractelor și acordurilor. Achiziții și vânzări. Tranzacționează, închide o afacere, Plătește datorii, economisește. Renunțați la un loc de muncă. Retrage. Începeți o dietă. Lasă vicii. Faceți rezoluții. Răspundeți la corespondență.

Citește și: Horoscop chinezesc. Top cinci cele mai bogate zodii. Banii le vin cu uşurinţă

Horoscop chinezesc de weekend: previziuni pentru toate zodiile

 

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Vor apărea noi posibilități pe care trebuie să le selectați cu înțelepciune și ținând cont de prioritățile dvs. Prietenii și oamenii cu care împărtășiți idealuri vor fi esențiali acum. Lucrul în echipă vă va multiplica punctele forte și vă va permite să obțineți experiențe valoroase.

Împrejurările te vor duce să ai o viață socială agitată, să fii în contact cu mulți oameni, cu toate acestea, atitudinea ta personală va fi destul de rezervată și dorințele tale vor fi înclinate spre a petrece mai mult timp singur. Suișuri și coborâșuri în dragoste, veți primi reclamații și va trebui să vorbiți sincer.

Tendință: un moment de recreere după o mulțime de muncă va fi revigorant și restaurator.

 

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Moment de realizare cu șanse mari de succes în eforturile personale și profesionale. Etapă importantă pentru a vă face cunoscut sau a vă arăta într-un mod vizibil la locul de muncă. Poți să semnezi calm acorduri care să însemne o mutare pe termen lung, să inovezi, să te modernizezi sau să te actualizezi în activitățile tale.

Răbdarea și toleranța vor fi necesare pentru a menține bune relații de muncă și personale. În dragoste, experiențele proaste din trecut te-ar putea face suspicios și nesigur. Încercați să vă deschideți inima și să aveți încredere în ceea ce va aduc timpurile actuale.

Tendință: veți avea multă claritate intelectuală și avantaje mari pentru a vă înțelege.

 

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

O mare forță de voință vă va însoți în aceste zile. Zona profesională va fi foarte activă și poate fi o perioadă memorabilă pentru cariera ta, cu posibilități de a ieși în evidență și de a avansa. Eforturile și dedicarea vă vor plasa într-un loc de frunte la locul de muncă și în fiecare activitate pe care o faceți. 

Moment bun pentru a stabili noi obiective și a găsi persoanele potrivite care împărtășesc scopurile tale. Momentul ideal pentru a comunica și a vorbi sincer. În unele cazuri, pot exista schimbări majore în relații de orice fel sau în cuplu, iar în altele veți alege să vă distanțați.

Tendință: încercați să aveți spațiile dvs. de relaxare, liniște și deconectare.

Vezi și: Borcan magic pentru prosperitate și abundență: Banii vor veni rapid la tine

 

Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. 2023)

Condițiile generale se îmbunătățesc și energiile încep să curgă. Veți putea să vă canalizați fluxul mare de energie în urmărirea sarcinilor inovatoare care reprezintă o provocare în cariera dumneavoastră. Veți deschide cu entuziasm noi trasee și o propunere de afaceri poate începe să prindă contur. Veți primi sfaturi bune care vă vor ajuta să definiți pașii de urmat. 

Veți avea nevoie de un spațiu foarte liniștit, deoarece va fi cel mai bun context pentru a dezvolta ceea ce aveți în minte, a vă concentra și a nu dispersa energiile. Profesia ar putea influența relațiile romantice. Încercați să păstrați o distanță sănătoasă între aceste probleme.

Tendință: a lua lucrurile pas cu pas și a controla anxietatea va fi provocarea în această perioadă, potrivit horoscopului chinezesc de weekend.

 

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Vei acționa cu prudență profitând de ocazia de a pune capăt unei chestiuni vechi, este timpul să depășești tot ce cântărește pentru a continua să te miști mai ușor. Ideal pentru actualizarea conturilor, procedurilor și documentelor.

Veți recupera timpul pierdut și un eveniment pozitiv vă va lumina săptămâna. Este posibil să primiți un răspuns pe care îl așteptați. Vor exista schimbări în relații și este posibil ca ceva care a fost ascuns să iasă acum la lumină acum. Vei fi mai clar cu privire la situația ta și vei putea lua decizii în funcție de ceea ce simți.

Tendință: un nou sentiment de libertate va declanșa circumstanțe neobișnuite și incitante

 

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Veți simți o energie mobilizatoare care vă va conduce la trezirea naturii voastre, la recunoașterea adevăratelor valori interne, a resurselor și a vocațiilor. Poate aduce schimbări bruște și posibile momente de criză în cazul rezistenței lor.

 În schimbul flexibilității și deschiderii pe care o cere momentul, promite o emancipare de neconceput care va aduce beneficii fiecărui domeniu al existenței tale. Singurul obiectiv în această etapă va fi să te eliberezi de vechile legături și condiționări. Trăiește mai mult după tine, rupând vechile structuri pentru a-ți extinde viața dincolo de propriile limite.

Tendință: o prietenie se poate transforma într-o poveste de dragoste.

 

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Veți avea forța și hotărârea de a face față unei perioade care va fi dinamică și nouă. Veți simți un aer reînnoit care vă va permite să luați decizii importante cu înțelepciune. Provocarea va fi să știi cum să gestionezi și să investești timpul și energia în mod corespunzător. 

Vor apărea provocări și experiențe puternice care vor pune problemele forței de muncă în prim plan. Nevoia de autoafirmare care va fi observată în această etapă. Emoțiile vor fierbe, dar vei avea și îndrăzneală și multă încredere. O viziune pozitivă va fi esențială pentru a vă bucura de dragoste și de relațiile de familie.

Tendință: planurile pe termen lung au perspective bune de progres.

 

Capră (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Moment bun pentru a închide teme vechi din trecut. Este posibil ca unele situații să fie repetate pentru a găsi o soluție definitivă. Ideal pentru mutarea, remodelarea sau construirea casei, precum și crearea armoniei în familie. 

Aspectul financiar va prezenta condiții de mare dinamism și mobilizare a banilor. Va exista forță și interes în creșterea veniturilor, dar pot apărea și anumite cheltuieli neașteptate. O dorință puternică de a găsi echilibru în toate aspectele vieții tale calmează comunicarea în relații și creează momente calde.

Tendință: moment bun pentru a face față problemelor de sănătate și a face controale medicale.

 

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Circumstanțele vă vor cere să fiți mai flexibili și să ascultați persoane de încredere care vă vor ajuta să vă extindeți punctele de vedere și să alegeți corect. Viața socială este activată și ar trebui să fiți atenți la prezentările care pot fi cheie în viitor. Arta și creativitatea vor avea o fascinație specială.

 Moment excelent pentru a dezvolta talente și a crea ceva nou. Necesitatea unei schimbări de postură, atitudine sau pur și simplu în modul de concepere a căsătoriei sau a cuplului, devine evidentă în acest stadiu. O atitudine fericită și flexibilă îți scoate în evidență atractivitatea și te apropie de dragoste.

Tendință: situații neprevăzute și întâlniri surpriză.

 

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Această etapă va necesita gestionarea rațională și gândirea spre viitor. Dacă te simți amețit sau copleșit de cerințe, cel mai bun lucru de făcut este să rămâi cu obiectivele tale. Veți primi o propunere care vă va determina să luați o decizie riscantă.

De asemenea, în viața amoroasă trebuie să luați curaj și să definiți o situație incertă. Este o perioadă în care adaptabilitatea și flexibilitatea dvs. vor fi puse la încercare pentru a vă bucura de viață mai liber. Înțelegerea în cuplu va realiza momente excepționale cu o doză puternică de pasiune care va întări relația.

Tendință: reînnoire personală și transformare care vă avantajează starea de spirit.

 

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Întreprinderile vor primi un impuls decisiv. Nu ratați oportunitățile care apar, acceptați orice provocare nouă, deoarece acesta este momentul să acționați și să vă extindeți posibilitățile. Bună ocazie de a lăsa în urmă obiceiurile dăunătoare și a te elibera de gândurile negative care îți limitează evoluția. 

Veți simți nevoia să scăpați de urgențele vieții de zi cu zi, să vă relaxați și să vă armonizați, să încercați să aveți acele momente. O nouă postură care favorizează relațiile. În dragoste, veți căuta ieșiri pozitive în orice dezacord cu care trebuie să vă confruntați, nu înotați împotriva curentului.

Trend: moment revoluționar care, dacă este acceptat cu bucurie, te poate duce la cele mai bune soluții.

 

Porc (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Vei ocupa un loc de frunte și inițiativele pe care le vei lua vor avea o mare importanță în viitor pentru creșterea ta personală. Ideal pentru încheierea de tranzacții, desfășurarea de afaceri sau semnarea documentelor. Modificări favorabile în chestiuni economice, posibilitatea plății datoriilor, recuperarea unei surse de venit sau ordonarea conturilor. 

Dar pentru ca lucrurile să meargă bine, va trebui să definiți și să organizați totul. Vei evita să fii complicat în viața altor oameni și această detașare îți va permite să te concentrezi. Etapă excepțional de constructivă în care vei începe să progresezi încet; vei avea succes în realizarea obiectivelor tale.

Tendință: stabilitate și vești bune în dragoste. Moment pasional și conciliant.

Dacă ți-a plăcut Horoscopul chinezesc de weekend, s-ar putea să îți placă și Horoscopul Alchimist. Ce element te reprezintă în acest zodiac magic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel