Horoscop chinezesc 2022, anul Tigrului de apă. Atrage banii și norocul cu ritualul Hongbao. Iată ce ai de făcut

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc 2022, anul Tigrului de apă. Atrage banii și norocul cu ritualul Hongbao. Iată ce ai de făcut
Horoscop chinezesc 2022, anul Tigrului de apă. Atrage banii și norocul cu ritualul Hongbao. Iată ce ai de făcut

Horoscop chinezesc 2022, anul Tigrului de apă. Hongbao - ritualul pentru a atrage norocul în Anul Nou Chinezesc. Atrage banii și abundența cu un ritual simplu.

1 februarie 2022 marchează începutul Anului Nou Chinezesc. Este momentul perfect pentru a începe un nou ciclu și pentru a umple casa cu energie pozitivă, precum și pentru a atrage abundența și norocul atât pentru casă, cât și pentru cei care locuiesc în ea. Și cel mai bun mod de a face acest lucru este ritualul Hongbao.

Horoscop chinezesc 2022, anul Tigrului de apă

 

Anul 2022 este anul Tigrului de Apă, al treilea animal din ciclul horoscopului chinezesc și considerat cel mai mare animal din China, simbolizând puterea, curajul și sfârșitul răului. Prin urmare, acest animal îi invită pe oameni să se alinieze cu interesele lor și să își stabilească obiective pentru a le atinge cu ajutorul Hongbao, un ritual simplu și eficient care va aduce abundență în multe feluri.

Dacă nu știi ce semn ești în horoscopul chinezesc, verifică acum care este acesta: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

În China, la fiecare început de an (conform calendarului chinezesc) se desfășoară acest ritual tradițional care implică hârtie, noroc și energii pozitive. Hongbao constă într-o serie de plicuri roșii în care se pun bani. Fiecare persoană își păstrează banii proprii în plicuri de această culoare sau se poate face în familie pentru a obține abundența în întreaga gospodărie. La fel, cel mai recomandat mod de a asigura abundența este de a oferi una sau mai multe bancnote în interiorul acestui plic de culoare roșie.

Ce este Hongbao?

 

Hogbao se traduce literal prin "plic roșu", iar această culoare este sinonimă cu atracția, prin urmare, introducerea banilor în acest plic roșu generează energii pozitive care atrag norocul și banii din abundență.

Primirea sau oferirea unui plic cu bani este un semn de dragoste și de urări de bine, conform Hongbao. Deoarece Hongbao simbolizează norocul, ajută la aducerea banilor în Anul Nou Chinezesc 2022, dar, deși este un ritual simplu, trebuie să fii atent la detalii.

Atrage banii și norocul cu ritualul Hongbao. Iată cum

 


* Unul sau mai multe plicuri roșii

* Oricâte bancnote doriți, dar trebuie să fie noi sau cel puțin să nu fie rupte sau mototolite. De asemenea, trebuie să fie un număr par, de preferință 20 sau 100 de lei/euro, evitând 50 sau 500, sau o altă sumă, dacă există în țara dumneavoastră.

În primul rând, puneți bancnotele împreună, cu cea mai mare valoare nominală în partea de jos și cea mai mică în partea de sus. Este important să faceți acest lucru, astfel încât averea să sosească puțin câte puțin, dar în siguranță.

Al doilea pas este de a pune banii în plicul roșu, dar întotdeauna cu gândul că norocul și abundența vor veni în casa destinatarului.

În cele din urmă, plicul trebuie să fie înmânat unei persoane minore. Acest lucru este foarte important, altfel ritualul de atragere a norocului și a abundenței nu este foarte eficient. Dacă plănuiești să o faci pentru tine, aprinde o lumânare parfumată pentru a purifica locuința sau fă-o lângă una dintre plantele care atrag banii, conform Feng Shui, poți chiar să așezi plicul pe una dintre ele.

Acum, este important să acordăm atenție unor specificații pentru ca ritualul abundenței și al norocului să fie realizat în mod eficient:

* Fă ritualul chiar în ziua în care începe Anul Nou Chinezesc 2022, care este Anul Nou al Tigrului de Apă.

* Fiți pozitivi atunci când faceți și livrați plicul, deoarece acestea vor fi energiile pe care le veți transmite în Hongbao.

* Completați ritualul Hongbao prin plasarea unor plante care atrag norocul în locurile potrivite din casă, urmând principiile Feng Shui.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel