Horoscop. Cele mai misterioase semne ale zodiacului. Nativii Vărsători sunt cei mai secretoși și manipulatori

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Cele mai misterioase semne ale zodiacului. Nativii Vărsători sunt cei mai secretoși și manipulatori
Horoscop. Cele mai misterioase semne ale zodiacului. Nativii Vărsători sunt cei mai secretoși și manipulatori

Unii oameni pot fi greu de înțeles. Cei din jur nu reușesc să înțeleagă ce gânduri le vin în minte. Astrologii susțin că tendința spre n comportament misterios este o caracteristică a unor semne zodiacale. Acestea sunt: nativii Vărsător, Balanță, Pește, Rac, Capricorn și Scorpion. 

Reprezentanții acestor semne zodiacale adoră să îi intrige pe cei din jurul lor. Se comportă atât de misterios, încât este foarte dificil să ghicești ce gândesc și ce urmează să facă. Uneori, comportamentul lor se dovedește este atât de imprevizibil, încât provoacă deseori surprize mari.

Ce trebuie să faci atunci când s-a spart o oglindă? Sfaturile experților Feng Shui

Nativii Vărsător adoră să urmărească, în tăcere, reacția celor din jur, fără să comenteze. Întotdeauna fac anumite concluzii, fără a le spune. Acest semn zodiacal se bazează pe propriile sale cercetări și concluzii, pe care le păstrează pentru sine. Vărsătorii sunt foarte secretoși și capabili să-i manipuleze pe alții în așa fel încât nimeni nici nu va bănui că este manipulat. Vărsătorii își spun  părerea, rareori, și o fac doar în fața oamenilor pe care îi cunosc de foarte mult timp. De aceea, reprezentanții acestui semn zodiacal pot fi greu de înțeles.

Horoscop. Astrele ne avertizează: Trei semne ale zodiacului trebuie să fie deosebit de atente în luna iulie

Când nativii Pește ajung într-o situație în care trebuie să-și exprime propria opinie, preferă să tacă. Majoritatea celor născuți sub această constelație vorbesc în sugestii și nu le place să împărtășească cu toată lumea gândurile lor interioare. Alții în astfel de situații încep să se certe, însă nativii Pește așteaptă cu răbdare momentul în care pot vorbi fără a intra în conflict cu cineva. Și în acest caz, explicațiile lor se dovedesc a fi corecte și informative, capabile să-i surprindă pe mulți.

Horoscop. Marţi, 13 iulie, COŞMARUL superstiţioşilor. Zodiile care trec prin mari schimbări astăzi

Racii se bazează în principal pe propria intuiție. Racilor nu le place vorbirea goală și foarte rar își împărtășesc cunoștințele, deoarece preferă să le păstreze pentru ei înșiși. Când le vine în minte o idee bună, o dezvoltă singură, fără să spună nimănui, poate pentru că se tem de plagiat. Reprezentanții acestui semn zodiacal au multe secrete care rămân nespuse.

Horoscop TAROT pentru săptămâna 12 - 18 iulie! Taur: Puteți fugi, dar nu vă puteți ascunde!

Nativii Balanță iubesc misterul și adesea așteaptă momentul potrivit pentru a vorbi. Când decid să spună ceva, oamenii îi ascultă cu atenție, deoarece Balanța vorbește îi poate captiva ușor pe interlocutori. Puțini pot bănui care sunt gândurile nativilor Balanță. Însă atunci când decid să vorbească, Balanțele uimesc cu prin opinii inedite și interesante. Balanțele pot vorbi despre orice fără teama unor posibile consecințe negative.

Horoscop rune 12-18 iulie, cu Mihai Voropchievici: Scorpionii - puși pe bătălie. Peștilor, fiți pregătiți pentru marea schimbare

Scorpionul este un alt semn sensibil al zodiacului, care are întotdeauna un anumit plan în cap. Dar nu vrea să vi-l împărtășească, nimeni nu va ști niciodată la ce se gândește Scorpionul. Acești nativi preferă să-i țină  pe toți în suspans, oferindu-le mai multe surprize. Acești nativi atrag oamenii, care sunt curioși să știe ce părere are Scorpionul despre un subiect anume. 

Horoscop. Cele trei zodii favorizate de Luna Nouă în Rac. Veţi fi protejate de loviturile emoţionale

Capricornii nu pot fi considerați persoane deschise și previzibile. Se disting prin punctualitate și responsabilitate, dar, de asemenea, pot fi foarte secretoși. Mult depinde se relația pe care Capricornii o au cu alte persoane. Își pot deschide sufletele în fața unor persoane, iar în fața altor persoane sunt tăcuți și inaccesibili. Pentru mulți, rămâne un mister modul în care Capricornii reușesc întotdeauna să fie calculați și s realizeze cu ușurință ceea ce și-au planificat. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel