Horoscop. Ce culori norocoase, accesorii și pietre prețioase să purtăm de Revelion, ca să avem noroc. Recomandări pentru toate zodiile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop. Ce culori norocoase, accesorii și pietre prețioase să purtăm de Revelion. Recomandări pentru toate zodiile
Horoscop. Ce culori norocoase, accesorii și pietre prețioase să purtăm de Revelion. Recomandări pentru toate zodiile

Mulți dintre noi ne întrebăm cu ce ne vom îmbrăca în noaptea dintre ani.  Iară care sunt culorile recomandate pentru nativii zodiacului și ce accesorii e bine să poarte în noaptea dintre ani. De Revelion, trebuie să fim atenți la superstițiile clasice legate de noaptea dintre ani, adică la purtarea culorii roșu și a banilor. Culoarea roșie aduce vitalitate, însă poate atrage și conflictele.

Astrologul Alexandra Coman a dezvăluit la ce detalii trebuie să atragem atenția ca să ne meargă bine tot anul care vine.

Berbec - În 2022, nativul Berbec își va activa relațiile, așadar, în noaptea dintre ani, trebuie să poarte culori pastel, lila, galben, roz și chiar verde deschis. Totodată, nu este rău nici dacă va purta ceva roșu.

Taur - Nativii se vor confrunta în 2022 cu un proces de renaștere și se va schimba radical. Se pare că acest proces a început în 2018, în 2019 s-a accentuat datorită tranzitului prin semnul zodiacal al planetei Uranus, iar acesta va continua până în 2026 și îl va schimba profund pe acest nativ. În 2022, Taurul își va schimba viața, așadar este recomandat să poarte roșu închis, negru, verde închis sau vișiniu.

Gemeni - Nativii gemeni au Luna Neagră în semnul lor zodiacal. Pentru aceștia, nevoia de libertate și conștientizarea acesteia sunt extrem de importante. Gemenii intră în școala vieții, iar aceasta își va spune cuvântul. Pentru ca toate lucrurile să meargă bine, Gemenii ar trebui să poarte haine sau accesorii de culoarea albastru închis sau aurii.

 

Horoscop pentru 31 decembrie. O zi în care toți nativii trebuie să evite conflictele. Previziuni complete pentru toate zodiile

Rac - Pentru Raci este un an bun să se reinventeze, să se transforme și să facă altfel lucrurile, dacă vor să se bucure de ascensiune pe plan profesional. Vor lua decizii importante cu privire la viața personală. Pentru nativii acestei zodii, culorile de Revelion sunt alb, gri sau argintiu.

Leu - Nativii trebuie să își activeze sectorul prietenilor, al colaboratorilor și al partenerilor de afaceri, pentru a avea cât mai multă susținere. Pentru nativul Leu, grupul va fi o componentă importantă în 2022. În ceea ce privește culorile pe care să le poarte, potrivite sunt mov, violet, roșu puternic, portocaliu și auriu.

Fecioară - Nativii acestui semn zodiacal au parte de multă protecție divină, iar pentru a fi conectați și ancorați  în realitate, este indicat să poarte haine și accesorii indigo, verde deschis. Din punct de vedere al bijuteriilor, agatele verzi sau smaraldele sunt perfecte.

 

Tradiţii de Revelion, ca să-ţi meargă bine. Acest obicei îți va aduce câştiguri mari şi bunăstare tot anul

 

Balanță - Balanțele se reinventează și au parte de transformări importante atât la nivel mental, cât și fizic. În anul care vine, nativii acestei zodii vor dori să își consolideze poziția pe plan profesional. Culorile recomandate sunt roșu, cele pastelate, mai ales galben, auriu și portocaliu, scrie stiridinlume.ro

Scorpion - Și pentru Scorpioni anul 2022 va fi un an grozav, în care vor avea parte de mult noroc și se vor transforma foarte mult. Pentru a atrage abundența, nativul Scorpion trebuie să poarte culori precum negru, verde, albastru și maro închis.

Săgetător - Conjuncția Lună-Marte în Săgetător le va aduce acestor nativi un final de an de neuitat. Este un momentul prielnic pentru a atrage asupra lor capacitatea de comunicare, negociere și împrăștiere a opiniilor și ideilor, deoarece aceasta le va deschide multe drumuri noi. Ei bine, pentru a activa această latură a lor, Săgetătorii pot purta turcoaz, galben, roși închis și accesorii metalice.

Horoscop. Zodiile care îți sabotează toate relațiile amoroase: Taur urăște să se simtă rănit, iar Pești nu iartă

 

Capricorn - Pentru Capricorn, 2022 va fi un an al ancorării în realitate, al dorinței de stabilitate și al conștientizării unor aspecte foarte importante din viața lor. În ceea ce privește culorile care i se potrivesc, acestea sunt auriul, argintul, albul, portocaliul, roșul, galbenul și, culoarea lui, griul.

Vărsător - În 2022, dragostea, pasiunea și creativitatea vor fie extrem de importante pentru Vărsător. Culorile recomandate pentru sunt galben, auri, accesoriile rotunde, roșii și mov, ametist.

Pești - Pentru susținere la locul de muncă, sănătate, coerență în deciziile pe care le au de luat, Peștii pot purta culoarea verde închis. De asemenea, pot alege și albastru pentru conectarea cu divinitatea, violet pentru protecție și roșu pentru a fi hotărâți și determinați. Nu este neapărat nevoie să le poarte pe toate, ci le pot avea și în geantă sau pot fi accesorii purtate în noaptea de Revelion.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel