Horoscop. Astrele ne învață cum să avem un concediu perfect. Berbecii, sfătuiți să rămână activi, iar Leii - să meargă la Disneyland

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Unul din doi angajați români pleacă în concediu anul acesta. Românii preferă vacanțele din străinătate și cazarea la hotel
Unul din doi angajați români pleacă în concediu anul acesta. Românii preferă vacanțele din străinătate și cazarea la hotel

Vacanța perfectă nu este doar timp dedicat odihnei, ci și o reîncărcare a bateriilor. Cunoașteți sentimentul dezamăgirii după o vacanță, în care nu te-ai bucurat? Te-ai gândit că nu ai reușit să te odihnești cu adevărat, deși ai încercat din răsputeri? Sau poate ești dezamăgit că ai ales o destinație de vacanță care nu te-a încântat? Astrele ne învață cum să avem un concediu perfect, pe care să-l ținem minte tot anul. 

Berbecii sunt sfătuiți să aibă o vacanță activă: fie că este vorba de o sală de sport sau de grădina bunicii. Cu cât mai mult acid lactic le va inunda mușchii, cu atât vor fi mai fericiți.  

Rețeta pentru un concediu perfect al nativilor Taur presupune un somn lung, activitate fizica puțină, multe cumpărături, proceduri SPA , ședințe foto în locuri pitorești și, desigur, o mese copioase.

Horoscop. Cinci semne ale zodiacului vor avea ghinion toată luna iunie. Toate speranțele și planurile lor se vor prăbuși

Gemenii ar trebuie meargă în călătorii scurte, să se întâlnească cu prietenii, colegii de clasă, frații sau surorile. Dedicați-vă vacanța învățării, petreceți timpul cu o carte.

Soluție excelentă pentru nativi Rac este o vacanță cu familia, tururi gastronomice sau excursii în țară, în locurile unde ați  copilărit. Puteți merge la muzee și vizita magazinele de antichități. O altă opțiune ar fi să vă dedicați vacanța proiectării casei de vis.

Horoscop. Doar patru semne ale zodiacului au noroc cu carul. Acești nativi ies cu ușurință din orice situație de criză

Nativii Leu sunt sfătuiți să petreacă vacanța cu copiii. Mergeți la Disneyland sau în orice alt loc unde există și un parc acvatic. Pentru femeile Leu necăsătorite, cea mai bună vacanță este una romantică sau una dedicată cumpărăturilor.  

Fecioarele sunt sfătuite să meargă în stațiuni și sanatoriu, unde vor avea parte de cu cocktailuri de oxigen și mâncare sănătoasă. Puteți lua cu voi și animalul de companie. Unii reprezentanți ai semnului pot fi deranjai în concediu de șefi, de aceea sunt sfătuiți să-și închidă telefonul.

Horoscop. Cinci semne ale zodiacului care își vor întâlni iubirea adevărată în această vară

Balanțele ar trebui să-și petreacă concediul alături de sufletul pereche, în cele mai romantice locuri. Nativii Balanță sunt sfătuiți să readucă la viață contactele sociale pierdute, pentru a îndeplini niște promisiuni vechi.  

Scorpionii trebuie să aleagă vacanțe extreme: drumeții la munte, rafting pe râuri tumultoase, călătorii în deșert cu jeep-uri, vânătoare, scufundări. Doar așa își vor reîncărca bateriile și vor primi o doză potrivită de adrenalină.

Horoscop. Astrologii au dezvăluit care sunt cele 5 semne ale zodiacului, cu cel mai puternic Înger Păzitor 

Săgetătorii vor alege, în concediu, o destinație nouă, pentru a descoperi alte țări, alte religii și culturi. Faceți tururi educaționale, în care veți învăța o limbă nouă, filozofie, religie, știință și artă.

Capricornii își pot reîncărca bateriile în timpul drumețiilor pe munte. Nativii sunt sfătuiți să practice yoga pentru îmbunătățirea stării de sănătate a sistemului muscular. De asemenea, ar putea merge în tururi de artă și arhitectură.

Horoscop. Cele cinci semne ale zodiacului care au noroc toată viața. Nativii Săgetător, răsfățați de astre

Vărsătorii trebuie să călătorească cât mai mult posibil în acest concediu. Fie că merg la petreceri și festivaluri, fie că sar cu parașuta, pentru nativii Vărsător vacanța perfectă este într-un grup mare de prieteni.  

Nativii Peşte au nevoie de o perioadă de singurătate pentru a-și încărca bateriile. Ar putea merge pe o insulă pustie sau într-o mănăstire, să facă excursii în țări îndepărtate, să zboare  cu parapanta, să călătorească pe mare sau să meargă în savana. Să ajungă în locuri unde vor putea  admira viața sălbatică. Astrele vă sugerează să meditați cât mai mult în natură. Sursa: lisa.ru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel