Horoscop 9 martie. Zi decisivă pentru sufletul Fecioarelor; Surprize de proporții pentru Gemeni: Previziuni pentru toate zodiile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop dragoste săptămânal: 21-27 martie 2022. Ce ți-au pregătit astrele în materie de sentimente
Horoscop dragoste săptămânal: 21-27 martie 2022. Ce ți-au pregătit astrele în materie de sentimente

Iată horoscopul zilei de miercuri, 9 martie 2022 pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Alege-ți semnul zodiacal din lista pentru a afla ce îți aduce ziua următoare în materie de dragoste, viață și carieră. 

Cel mai exact horoscop astrologic pentru ziua de miercuri, 9 martie 2022. O prognoză pentru o zi întreagă pentru fiecare semn zodiacal. Află ce te așteaptă în dragoste, la serviciu, în finanțe, în sănătate, în familie și în relații. Fiți pregătiți pentru evenimentele viitoare.

Pentru fiecare zodie există un horoscop care se ocupă de un domeniu deosebit de important astăzi. Pentru unii ar putea fi dragostea, pentru alții ar putea fi relațiile într-o echipă, pentru alții ar putea fi problemele de familie și așa mai departe.

 

Horoscop 9 martie. Previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop 9 martie 2022 Berbec


Tăria ta de caracter va fi pusă la încercare în mediul profesional. Dacă sunteți mai serviabil din fire, aveți grijă să nu vă lăsați copleșit de colegi. Dacă ești prea amabil, riști să fii luat de bun. Pentru a evita să fiți pus într-o situație intolerabilă, nu vă fie teamă să spuneți "stop". Bunăvoința și profesionalismul dumneavoastră sunt mai mult decât suficiente.

Horoscop 9 martie 2022 Taur


Activitatea fizică regulată este în continuare importantă pentru a menține o stare de sănătate bună. Martie a hotărât să te debaraseze de toate prejudecățile tale sportive. Însoțit de partenerul tău sau de cercul tău de prieteni, îți vei găsi drumul. Fiți atenți la detalii. Bucurați-vă de frumusețea florilor și de aroma mâncării.

Horoscop 9 martie 2022 Gemeni


Această zi ți-ar putea aduce surprize de proporții. Astrele se află într-o poziție excepțional de favorabilă pentru stabilitatea relațiilor tale. Dacă ești într-o relație, este posibil ca partenerul tău să vrea să își marcheze angajamentul față de tine și să facă o declarație la care nu te așteptai. Se poate întâmpla o prostie la locul de muncă. Ai putea deveni centrul atenției tuturor datorită abilităților tale.

 

Surprize de proporții pentru Gemeni

 

Horoscop pentru 9 martie 2022 Rac


Există o latură de prădător în tine care nu va dispărea niciodată. Vă considerați protectorul casei și nu vă plac intruziunile din exterior. Îți aperi cetatea cu un zel feroce. Unele dintre rudele tale din fundal suferă din cauza faptului că în ochii tăi nu sunt atât de importante. Întotdeauna există loc în mintea ta pentru câteva persoane în plus care să intre în viața ta.

Horoscop pentru 9 martie 2022 Leu 


Leii se află sub influența nefastă a Soarelui asupra vieții profesionale. Șeful tău profită prea mult de autoritatea sa. El nu te răsplătește niciodată pentru eforturile tale, ci dimpotrivă. Viața ta profesională ar fi un iad fără sprijinul neclintit al celor mai apropiați colegi. Fără ei, ați fi plecat de mult în altă parte. Stelele știu ce îți dorești, dar au nevoie de timp pentru a-ți împlini visele.

Horoscop 9 martie 2022 Fecioară


Aceasta va fi o zi decisivă pentru sufletul tău. Astrele nu spun că vei găsi astăzi dragostea vieții tale (deși...), dar vei fi foarte aproape. O întâlnire decisivă? Întoarcerea unui fost iubit? Un coleg cu care ați devenit apropiat? Viitorul va pune totul la punct! Pentru cupluri, nimic nu va tulbura liniștea vieții împreună.

Zi decisivă pentru sufletul Fecioarelor

 

Horoscop 9 martie 2022 Balanță


Astăzi, planetele simbolizează o ușoară tentă de egocentrism. Acest lucru poate fi extrem de iritant pentru cei din jurul dumneavoastră. Dacă nu corectați acest lucru, prietenii și colegii dumneavoastră ar putea încerca să vă evite toată ziua. Depinde de tine să te oprești. Acest sfat este relevant și în context familial: dacă acordați mai multă atenție celor dragi, veți reuși în curând să deblocați situațiile conflictuale.

Horoscop 9 martie 2022 Scorpion


Dacă sunteți implicat în orice profesie în contact cu publicul, veți putea profita la maximum de oportunitățile de a vă vinde serviciile. Aveți grijă la tăieturi și arsuri dacă lucrați cu mâinile. Uneori, un instrument cade sau alunecă și nu aveți timp să reacționați. Dacă vă răniți, rana nu va fi foarte gravă. Cei care lucrează la calculator ar trebui să nu uite să ia pauze frecvente pentru a reduce migrenele și durerile articulare.

Horoscop pentru 9 martie 2022 Săgetător 


Intemperanța dumneavoastră obișnuită vă împinge la unele excese și s-ar putea să aveți de suferit. Dacă practicați alergarea sau orice alt sport care necesită activitate, luați în considerare cumpărarea pantofilor potriviți pentru a nu risca o entorsă. În orice caz, un stil de viață sănătos este bun pentru tine, deoarece câștigi echilibru și încredere.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Horoscopul zilei de 9 martie 2022 Capricorn


Nu vă mai certați constant cu neajunsurile jumătății voastre, nu vă va duce nicăieri și nu va face decât să vă supărați puțin amândoi! De asemenea, astăzi s-ar putea să faceți niște greșeli grosolane, neimportante desigur, dar care ar putea supăra serios persoana respectivă. Gândiți-vă bine înainte de a striga și evitați cuvintele pripite. Celibatarii vor trebui să accepte faptul că nu vor găsi partenerul perfect din prima.

Horoscop 9 martie 2022 Vărsător


Viața ta profesională îți depășește așteptările. O atmosferă prietenoasă vă va oferi șansa de a vă cunoaște mai bine colegii. Dacă îți faci meseria de o perioadă semnificativă de timp, consolidarea relațiilor profesionale va fi o binecuvântare pentru tine. Pe de altă parte, dacă intenționați să vă schimbați domeniul, profesia sau locul de muncă în viitorul apropiat, este posibil să nu doriți să stabiliți legături cu persoane pe care s-ar putea să nu le mai vedeți niciodată.

Horoscop 9 martie 2022 Pești


Toți cei dragi te invidiază: radiezi de vitalitate și ai suficientă energie pentru a muta munții din loc! Fă o alergare de dimineață cu partenerul tău, fă un curs intens de yoga cu prietenii. Dar aveți grijă să nu exagerați: această explozie bruscă de dinamism poate dispărea rapid. Nu uitați să vă faceți provizii de energie! Luați-o pas cu pas, astfel încât să nu vă simțiți vinovat dacă uitați ceva important.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel