Horoscop 7 martie 2022. Racii sunt gata de o aventură la început de săptămână, iar Capricornii vor avea o zi productivă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 7 martie 2022. Racii sunt gata de o aventură la început de săptămână, iar Capricornii vor avea o zi productivă
Horoscop 7 martie 2022. Racii sunt gata de o aventură la început de săptămână, iar Capricornii vor avea o zi productivă

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau la decizii importante astăzi. Luna se află în Taur. Află previziunile complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Dacă sunteți născut pe 7 martie, sunteți imaginativ și aveți un puternic sentiment artistic. Puteți fi misterios, motiv pentru care ceilalți nu vă cunosc cu adevărat. Mulți dintre voi sunteți povestitori fascinanți. Acesta va fi un an semnificativ pentru voi, deoarece este un an de învățare și de predare - un an al descoperirilor. Veți căuta o înțelegere mai profundă despre viață și despre credințele voastre spirituale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Ziua de astăzi începe cu un sentiment de entuziasm interior. Te simți pozitiv în fața vieții! Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, s-ar putea să te confrunți cu probleme din partea unui prieten sau a unui membru al unui grup. Este vorba, mai ales de ceva în legătură cu chestiuni financiare sau cu un obiect ce îți aparține. Faceți față furiei!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Un prieten sau un grup vă va stârni entuziasmul în această dimineață, motiv pentru care vă simțiți nerăbdător și plin de speranță. Cu toate acestea, s-ar putea să întâlnești pe cineva cu putere - un șef, un părinte sau poliția - care este gata să-ți strice parada. Gestionați această situație cu abilitate.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Ești încurajat să lupți pentru ceea ce îți dorești, mai ales de către figuri de autoritate. Vă ajută cu orice Cu toate acestea, regulile, regulamentele și, poate, legea ar putea să vă pună piedici la ceva. Asigură-te că îți aliniezi toate rațele la rând. Ce va fi, va fi.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Află ce ți-a pregătit horoscopul pentru ziua de luni

 

Atât de multe lucruri par a fi posibile în această dimineață! Oportunitățile de călătorie, precum și veștile legate de învățământul superior, publicații, mass-media, medicină și drept sunt promițătoare. Din păcate, o problemă financiară, o problemă cu banca sau lipsa de sprijin din partea cuiva ar putea să vă rețină.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

 

În această dimineață se pare că totul îți merge ca pe roate și că ai lumea la picioare. Cu toate acestea, un partener sau un prieten apropiat ar putea să nu fie de acord. Poate că trebuie să convingi această persoană că ideile tale vor funcționa? ("Dar Alice, asta e mare!". "Ralph, cel mai mare lucru în care te-ai băgat vreodată au fost pantalonii tăi").

 

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

 

Te concentrezi pe parteneri și pe prietenii apropiați în acest moment. Poate de aceea sunt interesante planurile de călătorie sau ideile de a-ți extinde lumea? Cu toate acestea, obligațiile de la locul de muncă sau ceva legat de sănătatea ta sau de un animal de companie ar putea să scufunde aceste planuri. Există unele lucruri pe care nu le poți ignora.

 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

 

Sunteți entuziast să lucrați și să faceți treabă în această dimineață. Aceasta este o atitudine excelentă pentru a-ți începe săptămâna. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, ar putea apărea responsabilități sporite cu copiii sau dificultăți în ceea ce privește sportul, planurile sociale și lumea divertismentului. Dar vei face față cu brio!

 

Scorpion (23 oct. - 21 nov.) - Horoscop 7 martie 2022

 

Dimineața aceasta este promițătoare, deoarece ieșirile sociale, relațiile cu copiii, romantismul sau un timp liber distractiv te fac să te simți plin de energie! Totuși, ține cont că un părinte sau o rudă mai în vârstă ți-ar putea crea restricții astăzi. Cineva trebuie să plătească pentru asta.

 

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

 

Aceasta este o zi în care vă simțiți bine acasă. Bucurați-vă de un mic dejun bun, pentru că este un început de săptămână și vă simțiți pozitiv! E drept că, mai târziu în cursul zilei, veți întâmpina unele probleme sau gânduri negative. Dar, hei, poți vinde oricui chiar și Podul Brooklyn cu abilitățile tale. Te descurci.

 

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

 

În această dimineață vă simțiți entuziasmat de modul în care începe săptămâna. Asta e minunat, pentru că modul în care începe o nouă zi este adesea modul în care se va desfășura. Cu toate acestea, vor apărea unele probleme financiare cu banii sau cu bunurile tale. Nu puteți ignora acest lucru. Idei?

 

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

 

Problemele legate de bani dispar astăzi. De fapt, în această dimineață vă simțiți bogat! Cu siguranță, ai idei de a face bani și planuri mari de a face mai mulți bani sau de a-i cheltui - este decizia ta. Fii conștient că obligațiile din relație ți-ar putea întrerupe ziua. Rămâi focusat pe obiectivele tale.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Aceasta este o dimineață superbă pentru tine! Sunteți încrezător și optimist. Cu toate acestea, fiți atent la ceva care ar putea fi o piedică în planurile tale. Acest lucru s-ar putea întâmpla pe la spatele tău sau ar putea fi chiar o voce mică pe umărul tău, care îți creează îndoieli de sine. Cu toții avem acea voce malefică interioară, dar trebuie să te lupți să o alungi!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel