Horoscop 5 martie 2022, pentru toate zodiile. Peștii se lasă conduși de sentimente. Fecioarele au parte de un proicet nou la muncă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 5 martie 2022. Peștii se lasă conduși de sentimente. Fecioarele sunt productive și au parte de un proicet nou la muncă
Horoscop 5 martie 2022. Peștii se lasă conduși de sentimente. Fecioarele sunt productive și au parte de un proicet nou la muncă

Iată horoscopul zilei de mâine, 05 martie 2022 pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Alege-ți semnul zodiacal din lista pentru a afla ce îți aduce ziua următoare în materie de dragoste, viață și carieră. 

Dacă ați rezolvat o problemă dificilă, veți începe să vă simțiți încrezător și asigurat. Ai tânjit după o veste bună? Atunci s-ar putea să o primești. Legătura înălțătoare de astăzi dintre Soare și Jupiter ar putea să stimuleze încrederea în sine și să semnaleze că există lumină la capătul tunelului. Începând cu ziua de sâmbătă, 5 martie, problemele tale vor începe să se diminueze rapid.

 

Berbec

 

Luna petrece încă o zi trezindu-ți la viață sentimentele, dragă Berbecule, în timp ce tranzitează semnul tău. De asemenea, ai putea tânji după un nou început sau după un contact cu ceilalți. Venus și guvernatorul tău planetar, Marte, se îndreaptă spre aliniere în sectorul tău social. Accentul este pus pe plăcere, pe găsirea unor minți asemănătoare, pe o competiție sănătoasă, pe atracție și pe realizarea de noi planuri.

Dorințele tale tind să domine. Îndrăznești să te abați din drumul tău sau să ieși din zona ta de confort. Conectarea cu ceilalți poate fi incitantă și te poți găsi pe aceeași lungime de undă cu un partener. Conexiunile amoroase ar putea avea loc prin intermediul rețelelor de socializare, asociațiilor de grup sau prietenilor. Inițiativa și spiritul întreprinzător sunt puternice în orice întreprindere pe care o ai în vedere. Atenție însă la mișcările impulsive.

 

Taur

 

Din nou, astăzi, Luna își petrece ziua în semnul Berbecului, dragă Taur, și nu ești chiar pregătit să mergi mai departe. Cu toate acestea, o aliniere Venus-Marte este în lucru și se anunță că lucrurile se agită. Lumea s-ar putea să te recunoască pentru dinamismul și creativitatea ta, iar tu aduci la masa de lucru abilități solide de relaționare cu oamenii.

Feedback-ul poate fi incitant. Te prezinți bine, creativ și în vârful jocului tău. Ai tendința de a ieși în evidență și de a străluci, dar reține că tranzitele care au loc acum pot fi impulsive. Încearcă să controlezi și să canalizezi această energie pentru cele mai bune rezultate. Chiar dacă te poți simți un pic retras, magnetismul tău personal este în centrul atenției.

 

Gemeni

 

Luna petrece încă o zi în sectorul tău social, dragă Gemeni, stârnindu-ți idealismul și obiectivele de fericire. Cu Venus și Marte pe cale să se întâlnească, ai tendința de a face ceva interesant și de a-ți împărtăși entuziasmul cu ceilalți astăzi. Puterea ta de atracție este puternică, iar tu îți poți atinge sau urmări obiectivele cu mult mai multă ușurință decât de obicei.

Te simți jucăuș și competitiv. Activitățile fizice sau mentale tind să fie în favoarea ta acum. S-ar putea să cauți conexiuni interesante sau să ai o pasiune reală pentru o idee nouă, un subiect, o destinație de călătorie sau un plan pe termen lung. Oricare dintre aceste lucruri poate trezi o dorință puternică în interiorul tău astăzi. Conexiunile amoroase s-ar putea forma prin activități neprogramate.

 

Rac. Horoscop 5 martie pentru toate zodiile

 

Atractivitatea ta este puternică, misterioasă și profundă astăzi, dragă Rac, deoarece Venus și Marte sunt pe punctul de a se muta împreună în sectorul tău intim. S-ar putea să ai un impuls brusc de a acționa în urma unor dorințe ascunse sau îngropate anterior. Acest tranzit stârnește sentimente, care pot deveni aprinse dacă te-ai simțit prea dependent de cineva. În caz contrar, poți fi plăcut doritor și ai chef să te răsfeți sau să te răsfeți pe tine sau pe cineva drag. Este o perioadă interesantă pentru dragoste și dorințe sau pentru o descoperire personală semnificativă.

 

Leu

 

Entuziasmul tău este foarte puternic astăzi, dragă Leu, cu Venus și Marte care se îndreaptă spre aliniere. Ambele corpuri sunt pe cale să intre în sectorul tău de parteneriat și, odată cu întâlnirea lor, te poți simți excepțional de jucăuș, determinat și energic. În timp ce te înconjoară o energie frumoasă pentru iubire, ține cont de faptul că ești obligat să scoți la iveală sentimente și reacții puternice în ceilalți, fie că vrei sau nu.

Poate fi o perioadă dinamică, impulsivă și intensă pentru dragoste. S-ar putea să vrei să împingi limitele cu sentimentele sau impulsurile tale creative. Se pare că atragi oamenii către tine, iar ceilalți ar putea fi parte integrantă în încurajarea sau motivarea ta de a experimenta lucruri noi. 

 

2. Horoscop 2... (horoscop-2-martie-2022--gemeni--succes-rasunator--varsator--miercuri-va-fi-haos--previziuni-complete-pentru-toate-zodiile.jpg)

 

Fecioară

 

Cu Venus și Marte care se îndreaptă spre aliniere, dragă Fecioară, dorința ta de exprimare, plăcere sau eliberare creativă este puternică și în creștere. Ai tendința de a-ți canaliza pasiunea în activități productive, ceea ce face ca această perioadă să fie ideală pentru a avansa un proiect de muncă sau de sănătate. Acest tranzit poate aduce entuziasm, spirit întreprinzător și dinamism în afacerile tale zilnice, în muncă sau în proiecte speciale.

Serviciile tale sau munca pe care o faci te pot diferenția de ceilalți. În schimb, acesta este un moment pentru a descoperi mai multă plăcere sau entuziasm în procesul de a avea grijă de tine și de mediul tău. S-ar putea să reușești să transformi o datorie sau o sarcină în ceva plăcut și satisfăcător. Modalitățile creative de a-ți face treburile pot varia..

 

Balanță

 

Conducătorul tău planetar, Venus, se îndreaptă spre o aliniere cu Marte, dragă Balanță. Această întâlnire va avea loc în sectorul tău de romantism și creativitate, deoarece ambele planete părăsesc sectorul tău de casă și familie. Astăzi, ești atent la lumea din jurul tău, mai mult decât de obicei, iar în departamentul de atracție personală stai foarte bine.

Doriți să vă urmăriți dorințele mai direct, dar folosirea unei anumite strategii vă va îndeplini acele vise mai ușor. Poți fi motivat să te apuci de un proiect creativ, un hobby sau o poveste de dragoste și este un moment excelent pentru a injecta mai mult spirit și distracție într-o relație actuală. Pot exista unele drame în viața ta socială acum. Luna își petrece încă o zi în semnul tău opus, iar relațiile continuă să fie un punct central.

 

Scorpion. Horoscop zilnic pentru dragoste și carieră

 

Aceasta poate fi o perioadă de emoție în viața de familie sau în cercul personal, dragă Scorpionule. Venus și Marte sunt amândoi pe cale să se îndrepte spre sectorul tău de casă și familie, unde se vor întâlni, creând ceva emoție și stârnind pasiune. Este posibil să ai un impact destul de puternic și să te conectezi cu unele dintre dorințele tale cele mai intime. Cu acest tranzit, inima ta pare să vrea să-ți conducă capul, iar lucrurile pot fi puțin haotice ca urmare.

S-ar putea să tânjești după o anumită emoție secretă sau după o conexiune mai puternică și mai interesantă cu cineva sau cu un anumit proiect. S-ar putea să vrei să creezi ceva special și expresiv sau unic pe plan casnic. Modalitățile inspirate și creative de a vă îmbunătăți relația pot fi o alegere bună. Tranzitele de astăzi sunt, de asemenea, puternice pentru dinamica relațiilor și atracția personală.

 

Săgetător

 

Tranzitele de astăzi îți stârnesc entuziasmul, dragă Săgetătorule. Poate fi o zi deosebit de puternică pentru viziunile creative, iar exprimarea ta vine cel mai natural. Ceilalți ar putea fi atrași de perspectiva, cuvintele sau ideile tale. S-ar putea să primești un mesaj nașteptat sau o veste interesantă. Competiția jucăușă sau blândă poate fi motivantă.

S-ar putea să faci o conexiune mentală cu cineva special care este deosebit de notabilă și plăcută. S-ar putea să vrei să te ocupi de un proiect mare sau să te bucuri de o discuție deosebit de importantă. Este ușor să te agiți în legătură cu o idee sau o opinie, iar tranzitele de acum îți pot stârni pasiunea pentru un interes mental sau un proiect.

 

Capricorn

 

În timp ce Luna își petrece ziua în sectorul tău de casă și familie, dragă Capricorn, și tânjești după puțină liniște, te poți simți destul de entuziasmat pe măsură ce ziua avansează. Venus și Marte sunt pe cale să părăsească semnul tău și să se întâlnească în sectorul tău de resurse. Ești mai doritor și posibil indulgent sau impulsiv cu banii sub influența acestui tranzit. Bunurile materiale, obiectele de confort sau de lux și activitățile plăcute sau senzuale au un mare farmec deocamdată.

S-ar putea să doriți să puneți în aplicare o idee întreprinzătoare. Visezi la anumite modalități de a face mai mulți bani sau de a face schimbări creative într-o afacere. Ziua de astăzi poate fi, de asemenea, despre cunoașterea dorințelor tale, deși este mai bine să iei în considerare faptul că ai putea fi temporar un pic prea nerăbdător sau impulsiv pentru binele tău.

 

Vărsător

 

Luna își petrece încă o zi în sectorul tău de comunicare, dragă Vărsătorule, iar tu tânjești după ceva emoție sau angajament mental. Pe măsură ce ziua avansează, apetitul tău pentru plăcere sau dorința de a face ceva unic și creativ este puternic și se dezvoltă.

Venus și Marte își încheie tranzitul în sectorul tău de intimitate și sunt pe cale să se îndrepte spre semnul tău, unde își unesc forțele. Acest tranzit Venus-Marte te poate provoca să preiei conducerea. Țintiți să învățați din impulsurile care apar brusc. Caută inspirația și bucură-te de atenția de astăzi. Ceilalți vă consideră cel mai interesant și vibrant.

 

Pești

 

Luna își petrece încă o zi în sectorul tău de resurse, dragă Pești, și vrei să te simți confortabil. Totuși, dorințele sunt puternice și se construiesc cu Venus și Marte care se îndreaptă spre aliniere în a douăsprezecea ta casă solară. Ambele corpuri sunt pe cale să se îndrepte spre această zonă privată a hărții tale solare, iar întâlnirea lor poate stârni ceva emoții, animându-ți viața personală și lumea ta interioară de sentimente și dorințe. Ai putea fi entuziasmat de perspectiva de a-ți urma inima în locuri neobișnuite. Artele creative pot fi satisfăcătoare, mai ales ceva care îți permite să îți exprimi sentimentele și dorințele în mod indirect.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel