Horoscop 31 martie 2022. Gemeni, vei face un pas important în relație. Luna martie se sfârșeste cu multe cuvinte de laudă despre toate zodiile

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 31 martie 2022. Gemeni, vei face un pas important în relație. Astrele au pregătit multe cuvinte de laudă despre toate zodiile
Horoscop 31 martie 2022. Gemeni, vei face un pas important în relație. Astrele au pregătit multe cuvinte de laudă despre toate zodiile

Ești curios să vezi ce ți-a pregătit ultima zi din martie? Verifică horoscopul pentru a afla cum se încheie această lună pentru tine. Fie ca lucrurile să devină mai bune în aprilie pentru toate zodiile. Află previziunile complete, zodii compatibile și caracteristici cheie!

Berbec 31 Martie 2022

 

Ajutorul oferit ar putea fi o sabie cu două tăișuri. Vă dați seama că unii oameni sunt fără fund și nu pot ști când să se oprească din a cere ajutor. Chiar dacă au mijloacele de a se descurca singuri, ei continuă să se sprijine pe tine. Poate că a devenit un obicei, sau ați devenit un preș. Oricum ai privi lucrurile, ajutorul pe care îl oferiți cuiva nu îl ajută să se îmbunătățească. Tot ceea ce faci este să creezi un alt cerșetor în această lume deja sărăcită.

Caracteristici cheie: Hotărât, înflăcărat, lider înnăscut, impulsiv, încăpățânat, loial, determinat, ambițios.

Semne zodiacale compatibile: Leu, Taur, Săgetător și Gemeni

Semnele incompatibile: Rac, Fecioară, Balanță, Capricorn


Taur 31 Martie 2022

 

Intri într-un ciclu în care chestiunile de serviciu te fac să te emoționezi, mai ales dacă ți-ai propus să faci lucrurile într-un anumit fel, doar pentru a descoperi că alții îți trag covorul de sub picioare. În loc să fie o luptă de tras de mânecă, trebuie să te afirmi în liniște și să domini peisajul profesional fără a părea un căpcăun prea mare. Acum, cuvintele tale au putere maximă, așa că aranjează întâlniri pentru a-ți vinde ideea sau serviciul. 

Caracteristici cheie: Hotărât, senzual, fiabil, credincios, sigur pe sine, mândru, încăpățânat

Semne zodiacale compatibile: Fecioară, Gemeni, Rac, Rac, Fecioară, Capricorn, Pești, Berbec.

Semnele incompatibile: Leu, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător.


Gemeni 31 Martie 2022

 

Este timpul să îți evaluezi relațiile și să te pui în locul celeilalte persoane. S-ar putea să descoperi că idealurile și credințele tale se schimbă și pot fi chiar foarte diferite de cele ale partenerului tău. Sexualitatea va fi un subiect de interes și necesar pentru a readuce relația pe drumul cel bun. Acest lucru ar putea stârni energii emoționale mai profunde cu care trebuie să te confrunți dacă ești singur. Este posibil să descoperi noi oportunități interioare și spirituale în această perioadă. Ai nevoie să îți exprimi individualitatea.

Caracteristici cheie: Multitalentat, gânditor, vorbăreț, sociabil, împrăștiat, iubește varietatea și emoția.

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Vărsător, Berbec și Taur

Semne incompatibile: Fecioară, Săgetător, Pești, Scorpion și Capricorn


Rac - Astrele te sfătuiesc să fii mai puțin furios

 

Aveți grijă să nu vă înăbușiți sentimentele. Trebuie să lași deoparte furia față de cineva pentru că ai nevoie de el într-o anumită măsură. Poate fi vorba chiar de o rudă sau de un părinte. Trebuie să puneți în balanță avantajele și dezavantajele relațiilor actuale. Vreți să fiți clar în ceea ce privește termenii logodnei, dar trimiteți mesaje contradictorii. Este timpul să începi să fii mai explicit în exprimarea a ceea ce îți dorești, mai degrabă decât să te joci de-a ghicitul și să te aștepți ca ceilalți să îți înțeleagă cumva dorințele interioare.

Caracteristici cheie: Iubitor, susceptibil, simpatic, senzual, credincios, instinctiv, caritabil, temperamental.

Semne zodiacale compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion și Pești.

Semne incompatibile:  Săgetător, Vărsător și Balanță


Leu 31 Martie 2022

 

Comunicările, conversațiile, trimiterea și primirea de mesaje și rezolvarea sarcinilor de rutină care necesită claritate mentală sunt activități importante acum. Este un moment excelent pentru a-ți prezenta ideile și punctul de vedere celorlalți, deoarece îți poți exprima foarte clar gândurile. Să sperăm că poți asculta la fel de bine. Cumpărarea, vânzarea sau negocierea este posibil să meargă bine. În această perioadă, este probabil să țineți un discurs public, scrierile dvs. vor fi publicate sau distribuite sau negocierile vor avea succes.

Caracteristici cheie: Original, impunător, inflexibil, motivat, ambițios, loial, caritabil și maiestuos.

Semnele astrale compatibile: Leu, Săgetător, Rac, Balanță, Berbec

Semne incompatibile: Fecioară, Pești, Scorpion și Capricorn

 

Fecioară 31 Martie 2022

 

Mintea vă este ascuțită și puteți elabora soluții la probleme care vă chinuie de ceva vreme. Câștigați respect pentru opinia dumneavoastră. Permiteți trecutului să se îndepărteze, mai degrabă decât să vă agățați de el. Cineva vă poate reaminti de o incidență din trecut care v-ar putea strica ziua. Nu permiteți ca acest lucru să se întâmple. Vreți să vă creșteți sentimentul de siguranță chiar acum, dar s-ar putea să fiți reticent în a vă face temele și a studia economia de bază. Trebuie să învingi lenea în această privință.

Caracteristici cheie: Iubitor, susceptibil, simpatic, senzual, credincios, instinctiv, caritabil, hiperreactiv și temperamental.

Semne zodiacale compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn și Pești

Semne incompatibile: Berbec, Săgetător, Vărsător, Vărsător și Balanță


Balanță - Ești nevoit să amâni o ieșire pe care o așteptai cu nerăbdare

 

Câteva cuvinte bine alese pot ajuta chiar și în cele mai dificile argumente. Oamenii văd că ești într-o dispoziție de compromis și sunt pregătiți să te înțeleagă mai bine. Temerile nefondate se vor evapora atunci când le dezrădăcinați și le arătați ușa. Fugiți în tăcere, fugiți în profunzime - apoi, ieșiți la suprafață, pentru a aborda acele alte probleme supărătoare ascunse sub preș. Planurile de călătorie pot fi aruncate în haos, fiind nevoit să amâni o ieșire pe care o așteptai cu nerăbdare. Nu vă faceți griji însă, există întotdeauna o altă zi.

Principalele caracteristici: Rafinat, social, artistic, oscilant, intelectual, comunicativ și preocupat de relații.

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Vărsător, Leu și Săgetător.

Semne incompatibile: Berbec, Capricorn, Rac și Taur

 

Scorpion 31 Martie 2022

 

Dacă nu obții satisfacție din cercul social existent, ieși și întâlnește oameni noi. O schimbare este la fel de bună ca o vacanță, așa cum se spune. Vă simțiți extrem de generos în prezent. Vrei să îți exprimi dragostea față de ceilalți. Nu-i lingușiți pe cei care nu vă sunt recunoscători. Folosirea gândirii pozitive te ajută să treci printr-o situație dificilă astăzi. Zâmbetul îi poate face pe ceilalți să se simtă confortabil în orice negociere. Chiar dacă nu te înțelegi bine cu cineva, nu înseamnă că nu poți face afaceri cu el.

Caracteristici cheie: Secretă, pasională, hotărâtă, insensibilă, fermă, minuțioasă și încăpățânată.

Semne zodiacale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn

Semne incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Vărsător.


Săgetător 31 Martie 2022


Nu este o perioadă pentru realizări solide, ci mai degrabă pentru a descoperi, inventa, inspira și imagina. Te poți așeza la casa ta după ce furtuna a trecut. Așteptați calmul. Asigură-te că începi să te promovezi, în prezent, chiar dacă ești încă în pauză de vacanță. Indiferent de circumstanțele sociale care apar, conectați-vă la acestea și dați de veste. Acum, va trebui să faci o ofertă îndrăzneață pentru noi începuturi. Acest lucru are mai mult de-a face cu legătura ta emoțională cu ceilalți decât cu orice altceva. Sănătatea ta ar putea fi mai bună. Încearcă să încetinești.

Caracteristici cheie: Onest, emoțional, generos, nesăbuit, extravertit, mândru, măreț, liber

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător și Pești

Semne incompatibile: Taur, Rac, Balanță, Fecioară și Capricorn


Capricorn - Gândirea ta este mult mai puțin conservatoare


Îți poți face noi prieteni acum, de asemenea, poți atinge unele obiective dragi. Legăturile tale cu prietenii vor fi, cel puțin, într-o oarecare măsură, o echilibrare a conturilor tale karmice acum - în bine sau în rău. Imaginația ta este vie și ai tendința de a pleca pe tangente ciudate. Gândirea ta este mult mai puțin conservatoare și precaută acum, iar tu poți exploata resurse intuitive și creative care te vor surprinde chiar și pe tine însuți. Stai departe de persoanele instabile din punct de vedere mental.

Caracteristici cheie: Iubitor, susceptibil, simpatic, senzual, credincios, instinctiv, caritabil, hiperreactiv și temperamental.

Semnele astrale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Capricorn 

Semnele incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător


Vărsător 31 Martie 2022


Atunci când ai dubii, dă drumul la farmec. Viața ta socială ar trebui să înceapă să se ridice considerabil în lunile următoare. Veți experimenta un mare sentiment de împlinire. S-ar putea să vă descurcați cu puțin efort, deoarece începeți să vă folosiți carisma și puterea de convingere pentru a depăși obstacolele. Singura dificultate este că defectele tale de caracter ar putea fi trecute cu vederea în mod convenabil. Acestea pot, totuși, să devină evidente mai târziu. Concluzia critică de aici este să oferiți ceea ce promiteți.

Caracteristici cheie: Detașat, progresist, uman, intelectual, extravagant, simpatic și imprevizibil.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător.

Semne incompatibile: Pești, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion și Capricorn.

 

Pești 31 Martie 2022


Vă puteți folosi abilitățile de organizare pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune strategii pentru a vă atinge obiectivele. Dacă vă păstrați viziunea și planificați cu atenție, puteți reuși în demersurile dumneavoastră. Cu toate acestea, ai putea fi supus îndoielilor, temerilor și întârzierilor celorlalți, care ar putea inhiba progresul proiectelor tale. Te-ar ajuta dacă ai încerca să ai răbdare, deoarece graba de acum ți-ar putea crea probleme. Rămâi calm, păstrează-ți cursul și nu te grăbi. S-ar putea să vă fi săturat de problemele și responsabilitățile familiale.

Caracteristici cheie: Iubitor, sensibil, intuitiv, spiritual, idealist, victimă și temperamental.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Taur, Rac, Scorpion, Săgetător, Capricorn și Pești.

Semnele incompatibile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță și Vărsător

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel