Horoscop 28 martie: Pești, ai un succes considerabil la locul de muncă. Săgetător, urmează să călătorești

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 29 aprilie. Leu, frica este cel mai mare obstacol. Scorpion, cheltuielile ar putea scăpa de sub control dacă nu ești atent. Previziuni complete
Horoscop 29 aprilie. Leu, frica este cel mai mare obstacol. Scorpion, cheltuielile ar putea scăpa de sub control dacă nu ești atent. Previziuni complete

Stelele continuă să se miște și influențează fiecare semn al zodiacului. Aflați predicțiile horoscopului pentru luni, 28 martie. Astrele au câteva surprize pentru începutul săptămânii.

Berbec

 

Azi e o zi bună să te ocupi de proiecte. Vă vor ajuta fie să vă extindeți afacerea, fie cel puțin imaginația. Rezolvați probleme mai vechi, astfel încât acum să vă puteți mări rapid salariul sau poziția în viață. Se poate dovedi util să profitați mai semnificativ de resursele și talentele partenerului.

În această perioadă, sunteți mai temperamental, mai pasional și mai înclinat să acționați după voia emoțiilor și a dorințelor, mai degrabă decât după rațiune. Micile neplăceri și părerile celorlalți vă exasperează mai mult decât de obicei.

Meditația zilnică: Nu vă aplecați niciodată capul. Țineți-l întotdeauna sus. Priviți lumea drept în ochi. - Helen Keller

 

Taur

S-ar putea să vă simțiți supărat dacă cineva este reticent să vă întoarcă faptele bune și atenția. Cu cât insistați mai mult, însă, cu atât mai mult se vor retrage. Este timpul să folosiți psihologia inversă. Relația cu persoanele manipulatoare de la locul de muncă trebuie tratată cu grijă, ceea ce ar putea avea un impact asupra finanțelor tale.

Rămâneți cu gura închisă până când veți obține întreaga poveste. Faceți ceva care să vă crească veniturile sau sentimentele de stimă de sine. Să te lași în voia grupului  de prieteni sau a alegerii altcuiva poate părea o scăpare la început, dar este probabil mai puțin deranjant în cele din urmă.

Meditația zilnică: Nu lăsați comportamentul celorlalți să vă distrugă pacea interioară. - Dalai Lama

 

Gemeni

Tot ceea ce ai încercat a fost finalizat cu deplină încredere. Persistența și seriozitatea ta se văd acum. Dacă lucrurile au fost dificile, nu renunța acum, altfel vei arunca la gunoi toată munca bună anterioară degeaba.

Următoarele zile prezintă oportunități unice. Pasiunea, romantismul și relațiile pe termen lung sunt temele. Pentru că pofta de viață este mare, emanați un farmec magnetic mai mare în general. Nu bateți un cal mort dacă cineva nu cooperează acum. Dă un exemplu.

Meditația zilnică: Credința în gândurile negative este cel mai mare obstacol în calea succesului. - Charles F. Glassman

 

Rac - Ce ți-au pregătit astrele la început de săptămână?

Prin lipsa de reacție din partea ta, ceilalți se vor uita mai atent la ei înșiși. Nu este nevoie să sari în sus și în jos pentru a-ți expune punctul de vedere. O postură liniștită și asertivă vă ajută să obțineți mai mult astăzi.

Viața profesională vă împinge într-o poziție mai proeminentă. Ambiția profesională vă trezește dorințe puternice. Relațiile tale cu mentorii sau cu cei pe care îi respecți în mod obișnuit pot fi amenințate, deoarece în prezent te simți pregătit să treci la un nou nivel spiritual.

Meditația zilnică: Frumusețea nu este în chip; frumusețea este o lumină în inimă. - Kahlil Gibran

 

Leu

Frica și nesiguranța pot fi bariere în calea iubirii și a intimității, și ar fi o idee excelentă să te privești pe tine și pe cei cu care ai o relație. Performanța ta se bazează pe forța pe care o ai în prezent, echilibrând-o cu o persuasiune și o prezentare mai blândă. Asigură-te că ești sănătos și vital altfel, nu vei funcționa cum trebuie.

O parte din separarea pe care o simți în acest moment față de ceilalți poate fi dizolvată dacă gândești în afara pătratului. Ar fi de ajutor dacă ai fi decisiv în a trasa o linie de demarcație între afaceri și plăcere.

Meditația zilnică: Forța unei națiuni derivă din integritatea căminului. - Confucius

 

Fecioară

 

Trebuie să începi să te informezi asupra unui anumit subiect, iar dacă ai rămas în urmă cu programul, ar putea fi nevoie de mult studiu și cercetare pentru a te pune din nou pe picioare. Vei fi extrem de eficient la serviciu totuși, eficiența nu-și are locul în dormitor. Relaxează-te și distrează-te.

S-ar putea să vă simțiți nervos, dar câteva respirații profunde vă vor ajuta să faceți față oricărei situații pe care o simțiți scăpată de sub control. Chiar dacă este așa, menținerea calmului vă va da un sentiment de putere. Sunteți la înălțimea responsabilităților dumneavoastră.

Meditația zilnică: Geniul este doar o aptitudine mai mare pentru răbdare. - George-Louis Leclerc de Buffon

 

Balanță - Predicții 28 martie

Vă găsiți alinarea de unul singur într-o librărie sau într-un mediu privat. Să înveți în liniște lucruri noi te va atrage, iar acest lucru ți-ar putea dezvălui chiar unele idei despre cum să gestionezi mai bine disputele cu prietenii. Un angajament mai substanțial față de filozofia ta te determină să devii mai realist și mai practic în sistemele tale de credință.

Îți poți structura eficient planurile și îți poți asuma o nouă responsabilitate de a gândi pentru tine însuți. Concentrează-te și apoi muncește pentru a transmite aceste idei și altor persoane.

Meditația zilnică: Nu sunteți niciodată prea bătrân pentru a vă stabili un alt obiectiv sau pentru a visa un nou vis. - C.S. Lewis

 

Scorpion

Aveți liber să comunicați, să împărtășiți idei și să vă folosiți cu înțelepciune timpul cu prietenii. Folosiți-vă puterea de convingere. Realizați cam tot ce vă doriți, dar v-ați cam săturat de prieteniile "ușă rotativă".

Ai nevoie de stabilitate socială. Începi să înțelegi imaginea de ansamblu a vieții tale și modul în care sunt legate atât relațiile de afaceri, cât și cele profesionale. Înțelegi că eliminarea stresului emoțional și mental dintr-un domeniu îl influențează pe celălalt.

Meditația zilnică: Un zâmbet este o modalitate ieftină de a-ți schimba înfățișarea. - Charles Gordy

 

Săgetător

Este un moment excelent pentru a-ți expune părerile și ideile, iar dacă sunt pe masă negocieri și înțelegeri, este și timpul să formalizezi vreun contract. Ar fi de ajutor dacă ți-ai aduna energiile acum, deoarece călătoriile și întâlnirile te-ar putea duce departe, lăsându-ți puțin timp pentru a face lucrurile pe care ți le dorești.

În afară de asta, ar fi bine dacă ai avea o minte inteligentă pentru a te asigura că acele contracte sunt în concordanță cu interesele tale. Fiți riguros în a restricționa accesul oamenilor la dumneavoastră. Trebuie să vă simplificați viața și să mențineți un profil discret.

Meditația zilnică: Toată viața este un experiment. Cu cât faci mai multe experimente, cu atât mai bine. - Ralph Waldo Emerson

 

Capricorn - Horoscop luni, 28 martie

Uneori, intuiția nu este cel mai bun barometru pentru ceea ce se întâmplă. Poți fi confuz în legătură cu o situație, dar vei fi și mai confuz dacă nu-ți folosești mintea rațională pentru a înțelege circumstanțele. Nu te sfii în a te manifesta, mai ales dacă ești singur și vezi pe cineva atractiv.

Regulile jocului s-au schimbat, este foarte bine să inviți un tip la o întâlnire dacă ești fată. Sunteți distrasă de la muncă de alte probleme - inclusiv evenimente sociale sau așteptări domestice.

Meditația zilnică: Controversa este o ultimă soluție pentru cei fără talent. - Criss Jami

 

Vărsător

Ar trebui ca o "relație de dragoste" să treacă neobservată chiar dacă nu este o relație de dragoste propriu-zisă. Trebuie să fii realist și să-ți accepți sentimentele pentru cineva. Nu mai poți continua să te prefaci. Bineînțeles, acest lucru se referă la tine, mai ales dacă ești singur.

Ești mai degrabă emoțional decât rațional. Abordează-ți problemele în primul rând dintr-o perspectivă intelectuală. Pe plan financiar, trebuie să elimini acele obiceiuri proaste de cheltuieli. Aceasta este singura modalitate de a vă crește economiile și de a vă asigura securitatea viitoare.

Meditația zilnică: Violetele din munți au spart stâncile. - Tennessee Williams

 

Pești

Ai fost extrem de ocupat și ai obținut recent un succes considerabil la locul de muncă, dar acest lucru te-ar putea lăsa și cu un sentiment de epuizare. Ce măsuri luați pentru a contracara acest lucru? Aveți nevoie de echilibru în acest moment din viața dumneavoastră, dar, din păcate, sunteți neliniștit și poate aveți nopți nedormite.

În curând vei avea acel timp de relaxare atât de necesar, altceva decât simpla îndeplinire a responsabilităților. Ești binecuvântat cu o intuiție neobișnuită care te ajută să avansezi într-un proiect de afaceri sau într-o chestiune legată de carieră.

Meditație zilnică: Nu le spune oamenilor cum să facă lucrurile, spune-le ce să facă și lasă-i să te surprindă cu rezultatele lor. - George Patto

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel