Horoscop 26 iunie. Gemenii, sfătuiți să fie atenţi în relaţiile de iubire. Nativii Fecioară vor primi bani în plus la salariu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 26 iunie. Gemenii, sfătuiți să fie atenţi în relaţiile de iubire. Nativii Fecioară vor primi bani în plus la salariu
Horoscop 26 iunie. Gemenii, sfătuiți să fie atenţi în relaţiile de iubire. Nativii Fecioară vor primi bani în plus la salariu

Sâmbătă Soarele face un trigon cu Jupiter, lucru care ne predispune la excese, mai ales culinare. Aşa că trebuie să ne temperăm.Gemenii trebuie să fie atenţi, sâmbătă, în relaţiile de iubire. Racii vor avea multă treabă, chiar dacă este weekend.

Berbecii pot renunţa astăzi să se gândească la job. Sfatul astrelor este să luaţi o pauză de la tot ce vă consumă energia, fie că este vorba de activităţi sau oameni.

Pentru Tauri, comunicarea se va ridica la cote înalte. Vă înţelegeţi foarte bine cu persoana iubită, însă, pe zona financiară vor exista dezechilibre dacă nu cheltuiţi cu măsură.

Gemenii trebuie să fie atenţi în relaţiile de iubire! Aţi putea fi confuzi, din cauza unor dezamăgiri, dar dacă vreţi să vă despărţiţi este foarte posibil să fie ceva temporar.

Horoscopul dragostei iulie 2021. Această zodie este favorita lunii!

Racii vor avea multă treabă astăzi, chiar dacă este weekend. Aşa că încercaţi să o rezolvaţi încă de dimineaţă, pentru că în a doua parte a zilei este posibil să primiţi o vizită neaşteptată.

Astrele le-au rezervat astăzi Leilor o zi liniştită şi plină de iubire. Ori familia ori partenerul de viaţă vă răsfaţă, iar întâlnirile romantice pentru cei singuri nu sunt excluse.

Nativii Fecioară sunt foarte bine aspectaţi pe plan profesional. Poate primiţi o mărire de salariu sau avansaţi în ierarhie.

Horoscop. Cine s-a născut sub aceste trei semne ale zodiacului nu fi niciodată sărac

Balanțele sunt destul de agitate din cauza unor chestiuni pe care nu le-au rezolvat. Dar persoana iubită vă scoate din această stare dacă sunteţi deschişi către lucruri noi.

Cel mai bine pentru Scorpioni ar fi să petreacă timp cu familia. Mai mult ca sigur veţi găsi tot felul de lucruri de făcut prin casă, dar nu uitaţi să fiţi şi romantici.

Chiar dacă este posibil să se confrunte cu un conflict major, Săgetătorii vor da dovadă de calm. Iar asta poate rezolva orice problemă personală sau profesională.

Horoscop. Diete recomandate în funcție de zodie. Gemenii, sfătuiți să mănânce disociat, iar Fecioarele, să aleagă legumele

O zi numai bună pentru Capricorni să-şi analizeze relaţiile. Viaţa voastră va fi cu mult mai simplă dacă îi daţi la o parte pe oamenii care ştiţi că nu vă fac fericiţi, dar la care vă este greu să renunţaţi, scrie observatornews.ro 

Persoana iubită îi poate surprinde pe Vărsători cu un gest sau cu o promisiune la care nu se aşteaptă. Iar cei singuri, îşi pot încerca norocul chiar şi persoanele pe care abia le-au cunoscut.

Iar Peștii pot fi vizitaţi de o persoană cu care nu au mai vorbit de mult. În aceeaşi măsură vă poate da motive de bucurie sau să vă dezechilibreze emoţional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel