Horoscop. Diete recomandate în funcție de zodie. Gemenii, sfătuiți să mănânce disociat, iar Fecioarele, să aleagă legumele

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Diete recomandate în funcție de zodie. Gemenii, sfătuiți să mănânce disociat, iar Fecioarele, să aleagă legumele
Horoscop. Diete recomandate în funcție de zodie. Gemenii, sfătuiți să mănânce disociat, iar Fecioarele, să aleagă legumele

Suntem obișnuiți să verificăm mereu horoscopul ca să aflăm ce ne pregătesc astrele. Dar oare este posibil să ne alimentăm conform zodiei și să slăbim? Pentru fiecare semn din zodiac, exista alimente care ajuta la eliminarea rapida a grăsimilor și altele care trebuie evitate. Unii specialiști susțin că între zodie și obiceiurile alimentare ar exista  unele corelații. Astfel că, oricât am încerca să slăbim, dacă nu evităm anumite alimente nefavorabile zodiei,  eforturile sunt în zadar. 

 

Berbecul ar trebui să uite de carne, mâncare prăjită, condimentată și sărată. La fel sunt interzise băuturile: ceai, cafea, alcool. Berbecii ar trebui să aleagă peștele, cerealele din grâu, meiul și hrișca. Nativii vor consuma brânză de vaci, brânzeturi și legumele, cum ar fi napi, ridichi, morcovi și varză. Sunt recomandate fructele cu un conținut ridicat de vitamina C. Dieta japoneză este bună pentru Berbec.

Taurul are două probleme: un metabolism lent și un apetit bun. Nativilor Taur le place să mănânce delicios! Pentru o sănătate bună, trebuie să renunțe la dulciuri și produse de patiserie. Optați pentru produse lactate, fructe și legume. Salatele, legumele fierte sau făcute la abur, carnea slabă și peștele stau la baza dietei Taurului. Adulții acestui semn ar trebui să consume alimente bogate în vitaminele A și E, dar și compuși din cupru. Și cel mai important, reprezentanții acestui semn zodiacal au mare nevoie de iod, așa că ar trebui să aibă pe masă fructe de mare și alge. Dietele severe nu sunt recomandate acestui semn al zodiacului. Cel mai bine ar fi Taurul să mănânce disociat.

Horoscop. Care este cifra ta norocoasă, în funcţie de zodie. Cum să profiți de aceasta ca să câștigi bani și să-și meargă bine în toate

 

Gemenii - Problema principală a acestor nativi este sistemul nervos. Stresul îi face să mănânce alimente dulci, grase, condimentate, alături de alcool. Nativii Gemeni sunt sfătuiți să înlocuiască junk food-ul cu alimente bogate în vitamina B, cum ar fi cartofi, varză, vinete, dovlecei și stafide. Gemenii au nevoie de pește, carne slabă, carne de pasăre, nuci și brânză, deoarece trebui să suplinească calciu din organism. Cea mai rapidă modalitate de a slăbi pentru Gemeni este dieta disociată.

Nativii Rac sunt emoționali și pofticioși, iar această combinație le va aduce multe boli și kilograme în plus. Punctul slab al acestui semn zodiacal este sistemul digestiv, astfel încât supraalimentarea este strict contraindicată. Trebuie să mănânce des și regulat și să evite consumul de dulciuri, legume crude și fructe care fermentează. Astrele recomandă să puneți accentul pe produsele lactate, cerealele, supe și carnea albă de pasăre. Racii ar trebui să aibă un sistem corect de alimentație și nu o dietă strictă.

Horoscop. Trei semne ale zodiacului se vor îmbogăți fabulos în acest an. Vezi dacă te regăsești printre ele

Temperamentul le poate aduce nativilor Leu epuizare nervoasă, pe care aceștia o vor compensa prin supraalimentare. Acest lucru le afectează inima, sistemul sangvin și glanda tiroidă. Nativii Leu sunt sfătuiți să evite alimentele grase și prăjite și să acorde atenție alimentelor care conțin potasiu și magneziu, cum ar fi: smochine, stafide, caise uscate, vinete, păstârnac, țelină. Leii au nevoie de magneziu, care se găsește în hrișcă, ovăz, mei, cacao și soia.

Fecioarele par fragile, dar de fapt au o sănătate de fier. Nativii acestui semn reușesc să facă față problemelor de sănătate, care apar în urma meselor neregulate, porțiilor mari și alegerii greșite a alimentelor. Reprezentanții acestui semn ar trebui să evite conservele, carnea afumată și dulciurile. Ar trebui să aleagă legume, fructe, produse lactate, cereale și uleiuri vegetale. Carnea trebuie consumată doar fiartă sau la grătar. Legumele sunt bogate în fibre, de aceea acești nativi sunt sfătuiți să devină vegetarieni.

Horoscopul banilor iulie 2021. Zodia care va avea o lună profitabilă. Previziuni pentru toate zodiile

Balanțele trebuie să își monitorizeze îndeaproape sănătatea, în special rinichii. Deoarece nativii iubesc alimentele sărate, aici trebuie să fii foarte atent. Murăturile, mâncarea afumată ar trebuie scoase din meniul lor. Alegeți pastele cu legume, carnea slabă și carne de pasăre, alimente care conțin vitaminele A și E. Pentru îmbunătățirea stării de sănătate, Balanțele ar trebui să consume castraveți, scoicile de mare, midii, ridichi, salată, sfeclă, coacăze negră, căpșuni, afine. Piersicile, strugurii, perele și merele se vor încadra perfect în dieta lor. În loc de diete, Balanța ar trebui să practice zilele de post.

Scorpionii pot rezista toată ziua fără mâncare, iar noaptea golesc frigiderul, apoi se uită la surprinși la cântar.  Principala regulă pentru Scorpioni sunt mesele regulate. Carne, fructe de mare, varză, sfeclă, morcovi, ceapă, ardei, dovleac, ridichi, napi - acestea sunt produsele recomandate de nutriționiști reprezentanților acestui semn zodiacal. Nu uitați de vitaminele B, C și E, precum și de fier, care se găsesc în mere și citrice. Sunt recomandate diete cu conținut scăzut de carbohidrați și zilele de post.

Horoscop. Viața unor semne ale zodiacului se va schimba radical în această vară. Vezi dacă te regăsești printre ele

 

Săgetătorii ar trebui să renunțe la alcool. Este un obicei inofensiv care se poate transforma într-o boală reală. Săgetătorilor le  place să mănânce delicios, dar ar trebui să limiteze consumul de carne grasă, carne afumată și mâncare sărată. Introduceți în regimul alimentar mazăre, fasole, soia și linte, care vor aduce suficiente proteine. Acordați atenție legumelor care conțin siliciu:  castraveți, sparanghel, varză crudă, urzici. Și asigurați-vă că mâncați verdeață: pătrunjel, țelină, salate, mentă, busuioc, coriandru. Baza dietei ar trebui să fie mâncărurile cu conținut scăzut de calorii, supe și cereale.

Capricornii luptă toată viața cu un metabolism slab, care are nevoie de stimulare. Pentru ei sunt potrivite condimente precum anason, cuișoare, nucșoară, mentă și busuioc. Capricornii pot servi un aperitiv ușor înainte de mese. Mesele lor trebuie să fie ușoare, compuse din carne slabă, tocănițe de legume, iaurt și brânză de vaci. Ar trebui să nu amestece carbohidrații cu proteinele la aceeași masă. Nu uitați că mierea normalizează nivelul de calciu din sânge. Dietele dure sunt contraindicate Capricornilor. Cel mai bine ar fi să numărați caloriile și să stimulați metabolismul, scrie goodhouse.ru

Horoscop. Astrologii au anunțat cele mai bune zile pentru căsătorie, în această vară

 

Vărsătorii care sunt activi nu prea pot controla cantitatea de alimente pe care o consumă. Mai mult, Vărsătorul are și o mică slăbiciune: dragostea pentru dulciuri! Desigur, chiflele, prăjiturile, bomboanele și ciocolata se așază imediat pe șolduri, de aceea nativii at trebui să le înlocuiască cu fructe: rodii, mere, pepene galben, gutui. Fructele, în general, ar trebui să ocupe un loc important în dieta Vărsătorului, precum și legumele: dovlecei, fasole, varză, spanac, sfeclă, vinete. Peștele și morcovul ar trebuie să fie nelipsite de pe mesele Vărsătorilor. Dietele cu conținut scăzut de carbohidrați pot ajuta la combaterea obezității, mai ales atunci când sunt combinate cu exerciții fizice.

Nativii Pești s-au îmbolnăvit de toate bolile infecțioase, încă din copilărie. Adulții sunt predispuși la depresie, din care pot încerca să iasă cu ajutorul alcoolului și a pastilelor. Prin urmare, ar trebui să-și țină emoțiile sub control. Peștii sunt sfătuiți să consume salate din legume proaspete de sezon, hrișcă, miei, orz și orez. În meniul lor trebuie incluse gutui, măceșele, stafidele, strugurii, rodii, nuci, semințe de floarea-soarelui și apă minerală.  Mesele separate sunt recomandate pentru nativii acestui semn al zodiacului. Dacă doresc să slăbească mai repede, Peștii ar trebuie să consume multe fructe.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel