Horoscop 25 octombrie 2022: Eclipsă de Soare în Scorpion. Taur, îți iei adio de la relațiile toxice. Cum va afecta toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 25 octombrie 2022: Eclipsă de Soare în Scorpion. Taur, îți iei adio de la relațiile toxice. Cum va afecta toate zodiile
Horoscop 25 octombrie 2022: Eclipsă de Soare în Scorpion. Taur, îți iei adio de la relațiile toxice. Cum va afecta toate zodiile

Horoscop zilnic pentru ziua de 25 octombrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, în ziua eclipsei de Soare în Scorpion. În ce domenii ne afectează și cum să facem față consecințelor sale.

În gradul 2 de Scorpion, are loc prima eclipsă a acestui al doilea sezon. Această eclipsă parțială de soare își va proiecta cea mai mare umbră peste Rusia, Kazahstan, o parte a Mongoliei și Asia Centrală, care va scădea până când va atinge Africa.

Unii astrologi cred că zona afectată de influențele eclipsei este doar aceea în care eclipsa își aruncă umbra. Cu toate acestea, atunci când atinge puncte sensibile din țară sau conducătorul acesteia, tinde să le afecteze. Soarele în astrologie reprezintă regele și conducătorii săi, motiv pentru care eclipsele de Soare îi afectează.

Cuvântul „eclipsă” provine din latinescul „eclipsis”, care la rândul său provine din grecescul „écleipsis”, care înseamnă dispariție. Și aceasta este tocmai o eclipsă: dispariția temporară, totală sau parțială a unei stele din cauza interpunerii unui alt corp ceresc în fața ochilor unui observator.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

 

Care sunt efectele eclipselor

 

Alterările cauzate de eclipse declanșează fenomene precum cicloane sau uragane din cauza modificării vitezei vântului, din cauza scăderilor drastice de temperatură sau a cutremurelor cauzate de reajustări ale plăcilor tectonice cauzate de modificări gravitaționale.

Eclipsa provoacă schimbări de dispoziție, temperament și dezechilibru la oameni. Din acest motiv, în timpul eclipselor nu este recomandat să luați decizii importante fără gândire, precum divorțuri, căsătorii, achiziționarea de proprietăți sau vehicule. Este de preferat să amânăm deciziile până când efectul planetelor se diminuează.

 

Eclipsă de Soare în Scorpion

 

Când făceau predicții despre eclipse, astrologii antici obișnuiau să privească lucrurile reprezentate de planeta conducătoare a semnului în care a avut loc eclipsa, precum și subiectul principal al acelui semn.

Semnul Scorpionului este un semn Fix și Apa, reprezintă schimbări și transformări profunde. Scorpionul este asociat cu moartea și transformarea, cu risipa, cu eliminarea.

Fiind un semn de apă, este de natură emoțională și, întrucât este Fix, adaugă calități precum constanța, fermitatea și stabilitatea.

Regenții săi: Marte, cel tradițional, iar Pluto, modernul, îi conferă o fire instinctivă, pasională, extremistă, indisciplinată, combativă și intensă.

Cu Scorpion nimic nu este exprimat la suprafață. Iubești misterele, așa că este asociat cu cercetarea, investigația și psihoterapie pentru a fi folosit pentru a pătrunde în psihic și a se transforma în interior.

La nivel mondial, este asociat, printre altele, cu petrol, spionaj, canalizare, fântâni, vulcani, peșteri și, de asemenea, ură și răzbunare, toate acestea putând deveni vizibile în această perioadă.

Horoscop special. Cele trei zodii care vor fi înșelate de parteneri. Cine va suferi cele mai multe trădări în dragoste

 

Efectele eclipsei asupra fiecărei zodii

 

Această eclipsă are particularitatea de a avea loc împreună cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii, care se află și în Scorpion, semnul exilului său.

O planetă în exil și eclipsa poate deveni dăunătoare, această perioadă poate semnala un potențial mai mare de apariție a lipsei de înțelegere în cuplu.

Este posibil ca intențiile și sentimentele celorlalți să fie înțelese greșit. Ambii vor fi mai indeciși și mai volubili din punct de vedere emoțional. Acest lucru îi va afecta cel mai mult pe cei care au puncte sensibile în primele grade ale axei fixe:  Scorpion, Taur, Leu și  Vărsător.

Berbec

Pasiuni ascunse, gelozie și emoții puternice vor apărea acum în tine și ar putea provoca conflicte în relațiile tale intime. Nu încerca să-l manipulezi pe celălalt sau să forțezi lucrurile, canalizează puterea dorinței tale de a te reînnoi.

Taur

Luna nouă de lângă semnul tău indică o perioadă de reînnoire și schimbare în relațiile personale. Vei deveni conștient că anumite atitudini manipulative și posesive nu au nimic de-a face cu dragostea. Îți vei lua rămas bun de la relațiile toxice.

Gemeni

Va fi un moment propice pentru a lăsa în urmă obiceiurile dăunătoare și pentru a face o transformare pozitivă în stilul tău de viață. În plus, mediul tău zilnic va fi propice pentru a întâlni oameni noi. Pentru a vedea dacă o relație cu cineva de la serviciu funcționează, încercați să o scoateți din contextul muncii.

Rac

La nivel amoros, în acest moment, pasiunile sunt puternice. Dacă îndrăznești, poți trăi o experiență foarte intensă, dar nu te aștepta ca totul să fie un pat de trandafiri. Pe de altă parte, dacă ai copii, va fi o bună oportunitate de a întări legătura.

Leu

A venit momentul să clarificăm ce te deranjează în ultima vreme în relația cu rudele tale și să scoți la lumină tot ceea ce nu ai îndrăznit să spui. Va fi, de asemenea, un bun prilej de a-ți decora casa cu obiecte drăguțe și de a reînnoi decorul.

Fecioară

Va fi trezit interesul pentru a citi despre subiecte profunde și misterioase. În plus, cuvintele tale vor exercita o putere de seducție și s-ar putea chiar să te simți inspirat să scrii poezii sau scrisori romantice. Excursiile, contactele în cartier și ieșirile vor facilita întâlnirea cu dragostea.

Horoscop. Cât de păcătoasă poate fi zodia ta? Săgetător are cele mai întunecate gânduri. Clasamentul de răutate al nativilor, potrivit astrologiei

Balanță

Veți investi o mare parte din energie în obținerea unei poziții economice mai bune. Dorința de a-ți crește puterea de cumpărare va deveni practic o obsesie. Instinctul tău pentru afaceri va crește și vei fi ca un câine de sânge care caută oportunități.

Scorpion

În dragoste ai simțit un anumit sentiment de frustrare. Dar odată cu intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia ta, încetul cu încetul vei elibera toate acele emoții ascunse. Îți recâștigi gustul pentru viață și vei zâmbi din nou.

Săgetător

Va fi un moment bun să vă întâlniți din nou cu oamenii pe care i-ați iubit și să clarificați problemele care erau în așteptare. În curând vei începe un nou ciclu și tot ce ai dezvoltat în ultima vreme va ieși la lumină, dar momentul să-ți comunici deschis proiectele nu a venit încă.

Capricorn

Mediul social va lua noi nuanțe și culori. Sunt șanse mari să faci o legătură romantică la un eveniment sau întâlnire. Cineva pe care până astăzi îl considerați doar un prieten, vă va trezi emoții intense și o puternică atracție fizică.

Vărsător

Va fi un moment ideal pentru a crea noi alianțe profesionale, a extinde portofoliul de clienți și a crește gradul de expunere publică. Legăturile sociale vor fi cheia pentru atingerea obiectivelor tale profesionale. Dacă lucrezi în modă, estetică sau consultanță vei avea foarte multă cerere.

Pești

Va fi un moment bun pentru a vă face planuri pentru viitor, deoarece veți avea o intuiție grozavă care vă va ajuta să decideți ce drum să mergeți. În plus, o femeie va deveni o piesă cheie și îți va deschide uși pentru a crește și a te extinde.

Horoscop. Ce nu trebuie să le spui zodiilor niciodată? Cuvintele pe care să nu le rostești nativilor, altfel vei dezlănțui iadul

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3             

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel