Horoscop 22-24 octombrie 2021: Week-end cu multe surprize pentru Lei. Nativii Balanță ar putea câștiga la loterie. Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 22-24 octombrie 2021: Week-end cu multe surprize pentru Lei. Nativii Balanță ar putea câștiga la loterie. Previziuni complete
Horoscop 22-24 octombrie 2021: Week-end cu multe surprize pentru Lei. Nativii Balanță ar putea câștiga la loterie. Previziuni complete

Horoscopul de vineri, 22 octombrie, până duminică, 24 octombrie, anunță sosirea unor zile optime pentru cei născuți sub semnul Berbecului și un val de noroc pentru cei din zodia Balanță. În acest weekend, cu siguranță vor fi mai multe surprize pentru Leu, care, fie că le place sau nu, vor fi nevoiți să pună în balanță diversele situații care apar pe parcurs.  Horoscop 22-24 octombrie 2021, previziuni complete pentru toate zodiile. 

Multe noutăți au însoțit zodiile pe parcursul acestei săptămâni, iar weekendul care stă să vină nu vrea să întrerupă fluxul de energii pozitive

Horoscop 22-24 octombrie 2021, previziuni complete pentru zodii: Week-end cu multe surprize

 


Berbec - Cei născuți sub semnul Berbecului vor putea face față cu fruntea sus diverselor situații care vor apărea în calea lor. Perspicacitatea și inteligența vor permite semnului zodiacal în cauză să-și pună în evidență abilitățile în fața persoanelor potrivite. Orice efort va fi cu siguranță răsplătit, mai ales odată cu sosirea noului weekend.

Taur - Horoscopul pentru acest al patrulea weekend din octombrie nu pare să meargă prea departe cu previziunile. Vor fi cu siguranță zile norocoase, dar și momente mai puțin bune decât ți-ai putea imagina. Să reușești să realizezi ceva important, conform previziunilor horoscopului, nu va fi posibil în această perioadă scurtă de timp și va trebui să prelungești unele termene.

Gemeni - Din păcate, zodia Gemeni nu se va putea bucura pe deplin de zilele care urmează să vină. Câteva întârzieri la locul de muncă și apariția unor situații speciale de rezolvat nu vor face decât să ducă la o creștere bruscă a nivelului de stres. Apropierea familiei și a celor dragi va fi indispensabilă pentru a ușura încărcătura de stres în acest weekend.

Te-ar putea interesa și: Horoscop. Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

Rac - Energia nu este punctul forte al acestui semn zodiacal, mai ales după diversele situații întâlnite pe parcursul săptămânii. Nu este indicat să încercați să vă îndepliniți dorințele în acest weekend. Singurul sfat plauzibil este să vă găsiți câteva momente de relaxare pentru a vă recăpăta energia și a vă pregăti să vă implicați.

Leu - Zodia Leu va avea posibilitatea de a da peste alte surprize care vor sosi în decursul următoarelor zile. Săptămâna care tocmai s-a încheiat va influența în mod pozitiv și weekend-ul care se apropie. Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți este energia: în ciuda faptului că este plină, aceasta nu poate fi infinită.

Fecioară - Horoscopul celui de-al patrulea weekend din octombrie, din păcate pentru zodia Fecioară, nu va fi printre cele mai bune ale lunii. Gestionarea diferitelor situații care vor apărea pe parcurs va fi considerată o risipă de energie, mai ales dacă ne gândim la ceea ce ne rezervă viitorul. Prin urmare, pentru zilele în cauză, este recomandabil să vă odihniți și să vă recuperați energia fizică și mentală cât mai mult posibil.

Balanță - Balanța va continua să meargă și să trăiască confortabil și în weekendul care urmează, odată cu sosirea unor zile care nu sunt nici mai mult nici mai puțin norocoase și care sunt capabile să aducă zâmbetul pe chipul oricui. Cei care au decis să facă o schimbare radicală în viața lor se vor putea mișca liber și își vor pune picioarele pe blocurile potrivite, găsindu-se în fața unor îmbunătățiri aproape neașteptate. Momente excelente și pentru viața de cuplu și pentru relații în general.

Nu rata: Horoscopul dragostei pentru 2022: Zodiile acestea vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

Scorpion - Horoscopul celui de-al patrulea weekend din octombrie anunță sosirea unor momente mai bune pentru cei născuți sub semnul Scorpionului. Săptămâna care tocmai a trecut nu a fost cu siguranță una dintre cele mai bune, dar datorită unei poziții astrale mult mai favorabile, vei avea posibilitatea de a prelua din nou frâiele vieții tale și de a-ți recupera energia și relațiile interpersonale.

Săgetător - Semnul Săgetătorului pare să facă parte și el din cercul nu foarte restrâns al celor mai norocoase semne zodiacale ale săptămânii. Ultimele zile au adus cu siguranță puțină bucurie în viața celor născuți sub acest semn, iar weekendul care urmează nu va fi diferit. Nu vor lipsi bunele intenții și, odată cu ele, momentele norocoase și decisive.

Capricorn - În ciuda faptului că perioada în cauză nu este una dintre cele mai bune din luna octombrie, cei care se bucură de influența Capricornului se vor putea bucura de momente de binemeritată seninătate. Câteva dureri au dus la unele încetiniri și disconfort în ultimele zile, dar, odată cu apropierea weekend-ului, veți avea în sfârșit ocazia de a vă recupera.

Vărsător - Norocul pare să fi decis să îmbrățișeze semnul zodiacal în cauză și să nu-l mai abandoneze niciodată. Nici măcar weekend-ul nu pare să fie suficient de greu pentru a tenta diversele vedete. Datorită acestei influențe pozitive a Doamnei Noroc, Vărsătorul va putea să se apropie tot mai mult de realizarea anumitor vise. Potrivit previziunilor horoscopului, fiecare aspect al vieții, de la muncă la dragoste, va aduce bucurie și seninătate în diverse zile.

Pești - Situația, conform previziunilor horoscopului, nu pare a fi una dintre cele mai bune și nici măcar weekendul nu va aduce sfaturi. O stare de confuzie, cauzată de stres și nervozitate, ar putea însoți următoarele zile, iar singura cale de ieșire va fi să strângi din dinți și să suporți cât mai bine diferitele lovituri. Vor veni cu siguranță vremuri mult mai bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel