Horoscop 20 februarie. Se deschid uși noi pentru Gemeni, iar Racii trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 24 martie. Rac, ceva îți va aduce mulți bani; întâlniri romantice neașteptate pentru Vărsători: Previziuni complete
Horoscop 24 martie. Rac, ceva îți va aduce mulți bani; întâlniri romantice neașteptate pentru Vărsători: Previziuni complete

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022. Cei mai mulți nativi din zodiac vor avea parte de o zi excelentă. Planeta Jupiter, a norocului și a abundenței, va veghea asupra tuturor.  Astrele au pregătit și câteva surprize pentru cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche. O zi cu multe provocări, dar și cu schimbări importante pentru viitorul nativilor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului au de luat o decizie importantă. Sfârșitul de weekend le va aduce schimbări importante în viața personală. Fie că este vorba de relație de cuplu sau de relația cu familia, nativii trebuie să fie pregătiți pentru a-ți face gândurile sincere auzite. Detașați-vă de evenimentele care s-au întâmplat recent în viața voastră ca să luați cea mai bună hotărâre.a

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii au parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi. Astăzi se vor bucura atenție din partea celorlalți. Încă din prima parte a zilei Taurii dau dovadă de un spirit în discuțiile pe care le poartă. Prietenii lor  vor fi impresionați de cunoștințele pe care le-au acumulat în ultima vreme, iar Taurii se vor  bucura să împărtășească cu ceilalți aceste sfaturi utile.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt extrem de sociabili, iar acest lucru se va observa cu ușurință pe tot parcursul zilei. Vor fi implicați  în multe activități care le vor solicita atenția, dar și părerea. Bucurați-vă de fiecare clipă și profitați la maximum de veștile pe care le primești. S-ar putea ca una din aceste oportunități să vă deschidă noi uși pe plan profesional. Vă afli într-o perioadă înfloritoare din viață, scrie Astrology.com

 

Horoscop. Week-end cu noroc pentru trei semene ale zodiacului. Berbecii, scapă de o povară

 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli. S-ar putea ca un telefon neașteptat să-i facă să scoată din buzunar mai mult decât au crezut inițial. Fiți atenți cu modul în care vă gestionați bugetul pe final de lună. N-ați vrea să apelați la economiile pe care le-ați făcut în ultima vreme.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului trebuie să fie foarte atenți la responsabilitățile pe care le au. Astrele spun că s-ar putea să întâmpine dificultăți de exprimare pe parcursul zilei. Acest lucru se întâmplă din cauza planetei Neptun care a intrat în casa emoțiilor. S-ar putea să realizeze că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par. Nu vă lăsați copleșiți de emoții și luați decizii raționale. Veți trece cu bine peste orice impediment sunteți răbdători.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii trebuie să petreacă mai mult timp singuri. Astăzi vor simți nevoia să se izoleze de cei din jurul, pentru a=și pune în ordine gândurile și sentimentele. Profitați la maximum de fiecare moment și nu lăsați sentimentele de vinovăție să vă copleșească. Este timpul să vă puneți pe primul loc și să vă stabiliți planurile de viitor. Se anunță un proiect important și veți avea nevoie de toată energie necesară pentru a-l putea gestiona.

 

Numerologia angelică. Dacă vezi 888 înseamnă victorie, iar vibrația lui 0 este a începuturilor. Fii atent la ce spun îngerii pentru că nu dau greș niciodată

 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt extrem de visătoare și își doresc să deschidă un capitol nou în viață. Berbecii trebuie să fie atenți la acțiunile lor. Consecințele vor apărea și ele în timp. Dacă aveați în plan să mergeți într-o vacanță, luați în considerare proiectele pe care nu le-ați finalizat. Deși nu pare, mulți oameni care se bazează pe voi. Munca în echipă ar trebui să fie prioritară în această perioadă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Aveți nevoie de o schimbare de perspectivă pentru a putea merge mai departe. Evenimentele din ultima perioadă v-au pus serios pe gânduri. Este momentul să luați inițiativa și să vă avântați în necunoscut. Pe plan profesional se anunță câteva oportunități care vă vor ajuta să avansați la locul de muncă. În această perioadă, aveți parte de sprijinul tuturor și vă bucurați de atenția persoanelor iubite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Jupiter vă influențează deciziile pe tot parcursul zilei. Vă veți bucura de clipe de neuitat alături de prieteni. Este momentul să setați noi obiective pentru viitor. Munciți din greu la ceea ce vă doriți și nu renunțați cu ușurință după prima nereușită. Deși veți avea un drum presărat cu multe suișuri și coborâșuri în perioada ce urmează, astrele spun că veți obține ceea ce vă doriți de la viitor.

 

Horoscop. Cea mai mare slăbiciune, în funcție de zodie. Fiecare nativ are un punct slab. Află care este al tău!

 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii vor avea parte de discuții antrenante în această seară. O persoană din cercul de apropiați vă va provoca să explorați câteva idei mai vechi. Fiți atenți la informațiile pe care le primiți și profitați de fiecare oportunitate care apare în cale. În perioada următoare vă va fi testată abilitatea de a răspunde provocărilor cu idei creative și proiecte inovatoare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii au parte de o zi minunată alături de persoana iubită. Dragostea plutește în aer. Vărsătorii care sunt într-o relație de lungă durată s-ar putea să primească o veste încântătoare de la partenerul de viață. Pentru nativii care nu și-au găsit încă alesul mai există speranță.  

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cuvintele voastre s-ar putea să aibă un impact mult mai mare decât v-ați așteptat asupra persoanelor iubite. Fiți foarte atenți la modul în care alegeți să vă formulați gândurile și sentimentele. Aveți puterea de a încuraja un prieten aflat în nevoie. Profitați de acest lucru și nu ezitați să faceți un gest frumos. Dovada de bunătate nu va trece nerăsplătită, iar gestul vostru se va bucura în viitor de oportunități la care ați visat.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel