Horoscop 20 februarie 2023. Pești, ai parte de vise neobișnuite. Balanță, cineva încearcă să profite de tine. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 26 iunie. Gemenii sunt în centrul atenției; Planurile Scorpionilor se schimbă radical: Previziuni complete pentru toate zodiile
Horoscop 26 iunie. Gemenii sunt în centrul atenției; Planurile Scorpionilor se schimbă radical: Previziuni complete pentru toate zodiile

Vezi horoscopul de luni, 20 februarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 

Berbec. Horoscop 20 februarie


Reevaluați-vă circumstanțele domestice în această perioadă a vieții dvs. Apropiați-vă de familie și de cei dragi. Chiar dacă în trecut nu ați reușit să faceți acest lucru, situația vă oferă șansa de a face acest lucru acum. Dacă i-ați evitat, vă vor judeca aspru. Asta este ceea ce a perpetuat problema. Chiar dacă ești deschis să ajuți oamenii, nu le permite altora să profite pe nedrept de tine. Nu-i lăsați pe alții să vă calce în picioare. Obiectivul tău principal este să te eliberezi de cătușele care te leagă într-o anumită situație de muncă.


Taur. Horoscop 20 februarie


Înțelegerea istoriei te poate ajuta să maximizezi prezentul mult mai eficient. Să presupunem că ți-ai îngropat sentimentele, mai ales pe cele asociate cu experiențele negative. În acest caz, poți în sfârșit să rezolvi aceste probleme și să mergi mai departe fără acea greutate emoțională sau karmică suplimentară pe umeri. Tranzitul planetar actual are o aromă distinctă de spiritualitate. Pot apărea și evenimente dramatice pe frontul de acasă. Înțelegerea trecutului ajută la rezolvarea prezentului, oferindu-ți instrumente pentru a profita cât mai bine de viitor.


Gemeni. Horoscop 20 februarie


Un prieten ar putea avea impresia că ai fost un pic prea serios în ceea ce se spune în conversație. O glumă sau un comentariu deplasat s-ar putea să nu-ți pice prea bine. Este destul de probabil să îți proiectezi sensibilitatea sau neajunsurile în acest moment. Nu împinge lucrurile pe tărâmul unei dispute prin reacții exagerate. Relaxează-te astăzi, altfel riști să îți înstrăinezi un bun prieten. Dacă este cineva căruia vrei să îi întinzi mâna, dacă o faci acum este posibil să fie începutul a ceva frumos.


Rac. Horoscop 20 februarie


Mintea ta are un interes natural pentru chestiunile financiare. Totuși, nu deveni obsesiv sau impulsiv în această privință. Este posibil să existe o curbă de învățare mai abruptă decât te aștepți. Nu lăsa dorința de bogăție și de un stil de viață mai bun să te orbească în fața lucrurilor simple din viață. Planificați eficient și, atunci când faceți acest lucru, țineți cont de cei mai apropiați și de cei dragi. Ai încredere în instinctele tale în materie de dragoste. Aveți energia potrivită pentru a avea un impact substanțial pe plan social. Nu exagerați în compensații. Este mai bine să te umilești astăzi în întâlniri.

Vezi și: Horoscop 19 februarie 2023. Lei, rămâneți cu ochii pe telefon, primiți o veste colosală; Săgetătorule, lasă deoparte prejudecățile: Previziuni complete


Leu. Horoscop 20 februarie


Cineva de la locul de muncă îți oferă asistență, iar acest lucru te va surprinde. Un efort de echipă dă rezultate bune. Ai putea fi frustrat de dorința ta de a călători, deoarece mijloacele financiare nu sunt la înălțime. Cel mai bine ar fi să cereți ajutorul cuiva de pe frontul de acasă. Nu vreți să vă simțiți îndatorat. Ești pregătit să cunoști oameni interesanți în această perioadă. Ar fi de ajutor dacă v-ați feri să fiți prea credul. Alții încearcă să îți impună propria voință fără ca tu să fii prea conștient.

 

Fecioară. Horoscop 20 februarie


Te vei surprinde pe tine însuți în timpul tranzitului planetar de astăzi. Te regăsești instinctiv creativ și extrem de sigur pe tine în tot ceea ce încerci. Ceea ce ai de oferit are o valoare aparte, așa că nu te teme să ceri un preț corespunzător. Aceste instincte ar trebui să se transpună foarte bine în viața personală, unde poți intui cu ușurință motivațiile celorlalți, în special ale partenerului sau soțului. S-ar putea să întâlnești pe cineva oarecum snob, iar vanitatea sa te va îndepărta.


Balanță. Horoscop 20 februarie


Munca este cu siguranță în mintea ta. Este un moment favorabil pentru planificarea unor noi activități. Vă simțiți împotmolit de detalii și puteți insista cu nerăbdare să puneți lucrurile în mișcare. Cu toate acestea, energia pe care o depui acum în gândirea avansată îți poate aduce dividende mai târziu, economisind timp și energie. Contractele, negocierile de zi cu zi și alte interacțiuni necesită o claritate clară și intenționată. Ai grijă ca cineva să nu încerce să profite de tine. S-ar putea să vă fie greu să insistați, dar dacă este prea mult, luați câteva pauze scurte și reîncărcați-vă bateriile.


Scorpion. Horoscop 20 februarie


Ești foarte motivat astăzi, așa că respiră adânc de câteva ori înainte de a merge mai departe. Poți fi prea virtuos uneori, ceea ce te pune în contradicție cu ceilalți pentru că îi faci să se simtă mai puțin importanți. Acest lucru are legătură cu faptul că ești dornic să faci lucrurile, dar îi lovești pe ceilalți din cauza entuziasmului tău. Rămâi la nivelul lor, astfel încât să nu simtă că te uiți de sus la ei. Dacă nu îți permiți un cadou scump, amintește-ți în continuare că gândul contează.

Vezi și: Horoscop special. Ce complimente iubește partenerul tău să audă, în funcție de zodie


Săgetător. Horoscop 20 februarie


Încă mai este timp să renegociați termenii relației voastre. S-ar putea să vă bazați pe "a vă simți bine" ca fiind totul și sfârșitul relației. Nu uitați că a te distra este doar jumătate din distracție. Există probleme mai serioase la mijloc, iar dacă închideți ochii, nu veți face decât să alergați în jurul cozii. Nu vă fie teamă să abordați problemele care vă subminează subtil relația. S-ar putea să fie necesare și unele decizii vitale pe frontul de acasă și nu mai poți amâna acest lucru.


Capricorn. Horoscop 20 februarie


Problemele financiare, cu speculații nebănuite, duc la un dezechilibru bancar. Este de o importanță vitală să îți verifici finanțele. Te rog să nu iei de bun că banca este întotdeauna infailibilă. În plan personal, s-ar putea să fie nevoie să vă despărțiți de cineva, chiar dacă îl iubiți. Uneori ai nevoie de puțin spațiu pentru a restabili legătura dintre tine și cei pe care îi iubești, așa că nu trebuie să privești acest lucru ca pe un lucru rău, deoarece absența face ca inima să fie mai bună și îți oferă o șansă de a te îmbunătăți.

 

Vărsător. Horoscop 20 februarie


Pune-ți în valoare neliniștea și fă câteva călătorii scurte la cei care te pot ajuta prin împărtășirea unor idei minunate. Nu pierdeți timp prețios. Concentrează-ți atenția asupra unuia sau a două puncte importante, mai degrabă decât să încerci să faci prea multe lucruri simultan. Răsturnări de situație neașteptate în viața ta financiară ar putea să te îngrijoreze, dar această situație temporară, de tranziție, se poate dovedi în favoarea ta. Din acest motiv, nu trebuie să te pripești și să iei decizii prea grăbite.


Pești. Horoscop 20 februarie


Ai putea avea parte de unele vise neobișnuite sau de apariția spontană a unor amintiri și s-ar putea să nu știi de ce se întâmplă acest lucru. Problemele profesionale ar trebui analizate și ar trebui făcute ajustări pentru ca numele tău să fie recunoscut și respectat în rândul colegilor tăi. În timp ce atenția ta este concentrată asupra acestui aspect, retușează-ți CV-ul și imaginea și ia-ți ceva timp pentru a-ți face publicitate. Vă rugăm să profitați la maximum de complimente și să luați creditul acolo unde se cuvine, păstrând în același timp umilința.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel