Horoscop 17 martie 2022. Pești, ai grijă ce spui astăzi, cuvintele pot înțepa, chiar și cu intenții bune. Săgetător, ai răbdare multă! Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 17 martie 2022. Pești, ai grijă ce spui astăzi, cuvintele pot înțepa, chiar și cu intenții bune. Săgetător, ai răbdare multă! Previziuni complete
Horoscop 17 martie 2022. Pești, ai grijă ce spui astăzi, cuvintele pot înțepa, chiar și cu intenții bune. Săgetător, ai răbdare multă! Previziuni complete

Horoscop zilnic al zodiilor: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Verifică-ți horoscopul pentru miercuri, 17 martie 2022. Descoperă-ți horoscopul complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toți nativii.

Luna martie se anunță a fi una dintre cele mai pline de evenimente din an. Pe măsură ce intrăm în luna martie, întâmpinăm Luna nouă în Pești, care va aduce cu siguranță tot felul de bunătăți în calea noastră. Această lunare este una dintre cele mai norocoase din întregul an, aducând succes pe termen lung în relațiile de orice fel. Verifică-ți horoscopul pentru a vedea ce îți pregătește ziua de 17 martie.

 

Berbec

 

Suspiciunile pot fi ridicate pe alocuri astăzi, dragă Berbec, dar evită să tragi concluzii pripite. Mercur vă încurajează să procesați evenimentele recente și să acordați o atenție deosebită sănătății mentale și nevoilor de evadare sănătoasă din rutină în aceste zile. Astăzi, Pluton se conectează cu Mercur într-un aspect minor, dar provocator, sugerând dificultăți în a-ți separa responsabilitățile de timpul tău liber.

Cu toate acestea, ești în formă bună pentru a oferi o energie specială în interesele tale personale. Poți să te simți pasionat de un proiect sau de o prietenie astăzi. Ne îndreptăm spre o Lună Plină, iar emoțiile se agită.

 

Taur

 

Ar putea fi o idee bună să-ți onorezi nevoia de schimbare de peisaj în moduri mici și sănătoase. În timp ce există, în general, o energie bună pentru prietenii și sentimente de rudenie, pot exista unele probleme pretențioase de rezolvat mai întâi. În mod ideal, dificultățile de înțelegere a unei situații acum pot duce la soluții solide și la sentimente bune.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă puternică pentru noi planuri și proiecte legate de fericire, mai degrabă decât de carieră sau alte obiective, iar obstacole similare de depășit ar putea apărea în această direcție. Descurajarea, dacă o simți acum, este temporară. S-ar putea să fie nevoie să te răzgândești înainte de a-ți pune încrederea în ceva sau în cineva. Construirea unei afaceri, a unei cariere sau a unui obiectiv, poate fi în centrul atenției - și destul de motivant.

 

Gemeni

 

Puteți avea parte de o oarecare impulsivitate sau nerăbdare cu aspectele provocatoare minore de astăzi, dragi Gemeni, ceea ce face ca cel mai bine să evitați să acționați în funcție de ego sau emoții. Cu toate acestea, este util să-ți recunoști nevoia de a face schimbări - este pur și simplu mai bine să gândești înainte de a acționa. Poți simți unele incertitudini în legătură cu o relație.

În timp ce gândirea ta tinde să fie practică și orientată spre obiective în aceste zile, chestiunile emoționale pot tulbura apele astăzi, iar ție îți poate fi dificil să te concentrezi. În mod ideal, ai șansa de a te înțelege mai bine pe tine și obiectivele tale, ceea ce te ajută pe termen lung. Cu Marte în formă bună astăzi, te poți bucura de un sentiment plăcut și robust de angajament față de interesele, proiectele sau studiile tale. Acest tip de motivație te poate duce departe, deoarece ești entuziasmat să înveți și să îți extinzi cunoștințele sau experiențele.

 

Rac

 

Cu micile aspecte provocatoare de astăzi, ai putea simți o oarecare nemulțumire, dragă Rac, mai ales dacă ceva nu este clar sau a rămas în aer. Încearcă să eviți impulsivitatea sau reactivitatea pentru cele mai bune rezultate. Comunicările ar putea suna sarcastic sau cinic fără să fie intenționat. Cel mai bine este să te gândești mai mult la formularea întrebărilor și declarațiilor astăzi, deoarece lucrurile pot fi interpretate în mod greșit.

Cel mai important este să nu pierdeți prea mult timp cu regretele. Luați ceea ce trebuie să învățați dintr-o experiență și evitați să stați pe gânduri. Unele îndoieli pot fi un lucru bun pentru tine acum, deoarece testezi puterea unei întreprinderi sau idei. Din fericire, ești într-o formă excelentă pentru un fel de renaștere emoțională. Poate exista un nou angajament pentru îmbunătățirea perspectivei tale.

 

Leu

 

Pot exista unele imprevizibilități sau tensiuni minore astăzi, dragă Leu. Exprimarea aprecierii pentru contribuția cuiva te poate ajuta să te ridici deasupra acestor lucruri. Poate exista o tendință de a te concentra pe ceea ce nu funcționează, mai degrabă decât pe ceea ce funcționează, ceea ce poate fi bine până la un punct, dar dus prea departe, devine contraproductiv. Dacă întâlnești această energie venind din partea altora, încearcă să orientezi conversațiile spre partea pozitivă.

Nu este vorba de a evita problemele, ci mai degrabă de a vă reaminti vouă înșivă sau celorlalți partea pozitivă a unei situații care poate fi mai greu de văzut acum decât în alte zile. Din frustrările minore de astăzi pot apărea unele noi și minunate perspective - poate exista un sentiment de a merge mai departe cu cineva sau cu o relație. Te poți simți dedicat cu pasiune cuiva sau unui proiect special. Poate fi un moment minunat pentru sentimentul că un prieten sau un partener îți acoperă spatele și îți poți manifesta propriile sentimente de protecție față de cineva.

 

Fecioară

 

Cu o energie oarecum rebelă astăzi, dragă Fecioară, puțină sinceritate față de sine poate merge foarte departe. Ești într-o poziție mai puternică pentru a gândi mai profund și a lua în considerare toate unghiurile, dar fă tot posibilul să nu duci această tendință mai departe decât este necesar sau sănătos.

Poți să te împiedici prea ușor de tine însuți când pui la îndoială persoanele sau proiectele din viața ta. Încearcă să te relaxezi și să nu forțezi lucrurile care ar fi mai bine să fie lăsate să își urmeze cursul lor natural. Este o perioadă bună pentru a-ți hrăni ambițiile. Te simți deosebit de puternic în ceea ce privește obiectivele legate de muncă și de direcția vieții și ești deosebit de protector față de ideile sau proiectele tale. 

 

Balanță

 

Ești într-o poziție excelentă pentru a adăuga mai multă emoție relațiilor și proiectelor tale astăzi, dragă Balanță. Cu toate acestea, ceea ce ar putea să te împiedice este să insiști asupra unei anumite metode sau perspective sau să te afli la capătul receptorului acestei energii. Te afli într-o perioadă în mare parte excelentă pentru muncă și pentru eforturile de sănătate. Marte te susține pe tine și obiectivele tale creative. Poți simți o motivație puternică pentru a-ți urmări interesele și studiile. Chiar dacă există semnale amestecate pe alocuri astăzi, îți îmbrățișezi emoțiile și îți asculți intuițiile tale.

 

Scorpion

 

Te poți simți motivat să faci ceva special și unic legat de muncă, sănătate sau rutină astăzi, dragă Scorpionule. Cu toate acestea, există o tendință de a te gândi la trecut sau de a te exprima defensiv care ar putea avea nevoie de supraveghere. Poate fi greu să iei calea cea bună și să te ridici deasupra certurilor inutile sau a pozițiilor defensive, dar este mai bine să eviți să te stresezi din cauza lucrurilor mărunte.

În realitate, din aceste lucruri poate ieși ceva pozitiv. De exemplu, o plimbare poate fi revigorantă. Tot astăzi, luarea unor măsuri pentru a-ți asigura viitorul cu cineva sau pentru familia ta poate figura puternic. Ești deosebit de protector față de cei dragi și pe deplin pregătit să preiei conducerea și să-ți aperi spațiul dacă este necesar.

 

Săgetător

 

Astăzi vei avea parte de ceva mai mult decât obișnuit, dragă Săgetătorule. Răbdarea poate fi greu de adunat, dar îți va fi de mare folos. Pot exista evoluții pozitive legate de prietenie, romantism sau de un proiect creativ. Chiar și așa, cineva apropiat ție ar putea fi cinic sau îndoielnic, ceea ce te poate coborî o treaptă.

De asemenea, ai putea fi atent la tendința de a pune întrebări sau de a citi prea mult în situații, deoarece tranzitele ar putea să ne distorsioneze gândirea în așa fel încât să ne îngrijorăm că nu avem control asupra unei situații sau să ne îndoim de motivele celorlalți. Altfel, s-ar putea să vă bucurați de consolidarea unui parteneriat sau a unui proiect. O relație ar putea să vă motiveze să munciți sau să studiați mai mult.

 

Capricorn

 

Tranzitele de astăzi ar putea, cu siguranță, să agite puțin apele, dragă Capricorn, dar ești în formă bună pentru a învăța ceva valoros despre adevăratele tale sentimente. S-ar putea să-ți schimbi rutina în moduri mici pentru a-ți satisface o nevoie de ceva nou și diferit. S-ar putea să te lupți dacă să dai sau nu glas grijilor și preocupărilor tale. Cu un puternic accent actual pe sectorul tău de comunicare în aceste zile, există o tentație reală de a vorbi despre lucruri, chiar și cu tendința ta generală de a păstra lucrurile pentru tine.

Acesta ar putea fi, de asemenea, un moment în care te îndoiești de un demers, o idee sau o convingere recentă. Ne îndreptăm spre o Lună Plină și spre niște aspecte minunate pentru descoperirea de sine, așa că fiți atenți! Ai putea simți nevoia de a testa puterea planurilor tale înainte de a turna mai multă energie în ele.

 

Vărsător

 

Este un moment bun pentru a fi receptiv, dragă Vărsătorule, deși unele tranzite minore de astăzi îți pot pune la încercare uneori simțul calmului. Fii atent la tendința de a confunda sentimentele de nemulțumire cu dorințele materiale. De asemenea, ai putea urmări să eviți să te implici în discuții care nu merită timpul tău.

S-ar putea să te răzgândești asupra anumitor întreprinderi și poate să le testezi forța. Chiar și așa, energiile sunt puternice pentru conexiuni creative și romantism. Te poți exprima bine prin acțiunile tale, prin căutările creative sau prin activități speciale astăzi. Ne îndreptăm spre o Lună Plină, iar emoțiile sunt chiar la suprafață.

 

Pești

 

Planurile și nevoile tale personale sunt în centrul atenției în aceste zile, dragă Pești, și ne îndreptăm spre o Lună Plină în semnul tău opus, aducându-ți relațiile în prim-plan. Astăzi, ar putea apărea unele obstacole minore care par să te încetinească, dar în schimb pot fi catalizatori pentru o hotărâre mai puternică și sentimente de eliberare.

S-ar putea să te îndoiești de un proiect, de o idee sau de un prieten, dar rezultatele acestui lucru îți pot reconfirma încrederea în această chestiune. Cu toate acestea, ai grijă la ceva spus care ar putea fi ușor interpretat greșit, deoarece există o tendință ca astăzi cuvintele să înțepe, chiar și cu intenții bune. Te poți simți deosebit de conectat la amintirile tale sau la familie astăzi, iar dorința de a avea grijă de cei dragi poate fi motivantă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel