Horoscop 16 martie 2022. Fecioarele au nevoie de o pauză, Vărsătorii sunt plini de inspirație. Previziuni complete pentru zodii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 16 martie 2022. Fecioarele au nevoie de o pauză, Vărsătorii sunt plini de inspirație. Previziuni complete pentru zodii
Horoscop 16 martie 2022. Fecioarele au nevoie de o pauză, Vărsătorii sunt plini de inspirație. Previziuni complete pentru zodii

Verifică-ți horoscopul pentru marți, 15 martie 2022. Descoperă-ți horoscopul, complet despre sănătate, bani, muncă și dragoste pentru toate zodiile.

Berbec

 

Luna se mută în a șasea ta casă solară pentru următoarele două zile, dragă Berbecule, îndreptându-ți atenția spre rutina și afacerile zilnice. Oricât de mult ți-ar plăcea să menții ritmul de organizare, este posibil să nu ai spor în prima parte a zilei. S-ar putea să nu fii de acord cu cineva și să renunți la ideea ta în favoarea celeilalte persoane.

Astăzi ai o dorință puternică de a acționa, dar te împiedică o lipsă temporară de inspirație sau de direcție. Este mai ușor să te detașezi și să te bucuri de tine pe măsură ce ziua avansează. În a doua parte a zilei, te vei bucura de niște vești sau revelații interesante, posibil despre afaceri sau bani. Ceva ascuns anterior iese la iveală, ajutându-te să îți pui în mișcare procesele de gândire.

Starea ta spirituală se poate schimba ușor datorită ideilor sau veștilor pe care le vei primi astăzi. Ești prietenos și curios.

 

Taur

 

S-ar putea exista o neclaritate frustrantă cu care te confrunți în prima parte a zilei de astăzi, dragă Taur. Incertitudinea te poate face neliniștit și agitat. Încearcă să nu lași grijile sau sentimentul de a fi copleșit să te urmărească toată ziua. În schimb, ia-ți o mică pauză, dacă este posibil, pentru a te aduna.

Este esențial să îți hrănești spiritul cu puțină pozitivitate. Pe măsură ce ziua avansează, este ușor să te deschizi la idei noi. Este un moment bun pentru a te juca cu ideile înainte de a le pune în mișcare și pentru a acorda o atenție deosebită celor care par să vină la tine din senin.

Miercuri este o zi  a surprizelor. Pot apăra posibilități noi în viața ta acum. Se poate să ai parte de o conversație romantică, o invitație sau o veste bună! Nu uita să te eliberezi de stresul acumulat.

 

Gemeni

 

Întreaga neliniște interioară poate lua amploare pe alocuri în prima parte a zilei, dragă Gemeni. O parte din energie îți va dispărea în această zo. În realitate, s-ar putea să ai nevoie de puțină inspirație sau de o pauză pentru a-ți aduna gândurile și a te repune pe picioare.

Uneori uităm de nevoia noastră de puțină pozitivitate și speranță, iar acum este un moment pentru a-ți hrăni spiritul. Căutați împrospătarea emoțională și reînnoirea spirituală în moduri mici, dar semnificative. Este indicat să evadezi din aglomerație și să meditezi.

Din fericire, pe măsură ce ziua avansează, lucrurile par mai luminoase. Este un moment bun pentru a deveni mai bine informat, deoarece mintea ta este larg deschisă și plină de idei interesante. Ascultă-ți instinctul atunci când abordezi decizii, în special cele legate de carieră, viață sau relațiile romantice.

 

Rac. Astrele au decis. Este un moment bun pentru a te distra!

 

Cu ocazia mutării Lunii în a treia ta casă solară pentru câteva zile, dragă Rac, dorința ta de a împărtăși voie bună și de a comunica trece în prim-plan. Cu toate acestea, prima jumătate a zilei poate fi puțin incertă pentru tine. O lipsă de direcție poate sta la baza unei neliniști interioare.

Încearcă să eviți să încerci să mulțumești pe toată lumea, deoarece pur și simplu nu se poate face acest lucru. Este mai bine să ignorați unele păreri și să vă concentrași pe propriile gânduri. S-ar putea să constatați că spiritul dumneavoastră are nevoie de o reîmprospătare.

Din fericire, este un moment bun pentru a te distra! Mergi la o întâlnire sau ieși cu prietenii în oraș. Ia o bicicletă și plimbă-te în parc. Nu uita să te hidratezi!

 

Leu

 

Luna se mută în a doua ta casă solară pentru câteva zile, dragă Leu, și cauți ceva predictibilitate. În prima parte a zilei, un aspect Marte-Neptun sugerează o pauză temporară de la muncă. Poate fi o provocare să te concentrezi pe ce ai de făcut, posibil din cauza unei persoane.

Gândește-te dacă nu cumva așteptările exagerate se află la baza acestor sentimente, deoarece foarte des sunt! În schimb, este posibil să aveți pur și simplu nevoie de o reîmprospătare spirituală. Viața este stresantă, în special în ceea ce privește unele aspecte care țin de serviciu. S-ar putea să ai nevoie să te concentrezi pe ceva pozitiv și plin de speranță.

Este mai ușor să faci acest lucru pe măsură ce ziua avansează. De fapt, pot exista oportunități bune de a comunica și de a vă conecta cu ceilalți pe măsură ce Mercur se îndreaptă spre armonia cu Uranus. Ești mai intuitiv în aceste zile, iar afacerile se pot îmbunătăți cu ajutorul cercetărilor și descoperirilor.

 

Fecioară

 

Luna se mută astăzi în semnul tău, dragă Fecioară, iar prioritatea ta sunt planurile personale și nevoile emoționale. În prima jumătate a zilei, vei fi foarte ocupată și productivă și vei rezolva multe din problemele pe care le amâni. Ești foarte solicitată în ultima perioadă, așa că este un semn că ai nevoie de o scurtă pauză.

Cel mai bine este să nu te forțezi până când nu te relaxezi puțin. Faceți tot posibilul să vă mențineți viața în termeni buni din punct de vedere emoțional. Pe măsură ce ziua avansează, motivația ta crește, iar munca, îndatoririle sau rutinele pot prospera ca urmare. Interacțiunile cu persoanele apropiate ție pot fi benefice astăzi și mâine.

 

Balanță

 

Luna se îndreaptă spre a douăsprezecea ta casă solară ascunsă și privată pentru mai bine de două zile, dragă Balanță. Drept urmare, cel mai bine este să te relaxezi și să te ocupi de nevoile tale de liniște, odihnă și refacere. Este o provocare să te deconectezi de la tot ce se întâmplă în jurul tău, dar o scurtă evadare ar fi utilă acum.

Conflicte minore cu ceilalți sau probleme apărute din senin în planurile tale sunt posibile în prima jumătate a zilei. Fii calm! Îngrijorarea și agitația nu vor rezolva lucrurile. Din fericire, starea ta de spirit se îmbunătățește pe măsură ce ziua avansează.

Mercur se îndreaptă în armonie cu Uranus, oferind energia ideală pentru a elibera tensiunea sau pentru a clarifica ceva. Puteți obține noi informații despre sănătate, muncă și familie. Surprize plăcute pot apărea în cadrul relațiilor intime.

 

Scorpion. Horoscopul prevede o zi fără probleme

 

Ai un simț mai puternic al comunității astăzi, cu Luna care se îndreaptă spre sectorul tău social pentru mai bine de două zile, dragă Scorpionule. Ești mai interesat de ceea ce fac ceilalți și ai putea lua în considerare să îmbunătățești ceva în relația ta. Este posibil să ai o zi lipsită de probleme, însă destul de monotonă.

Să profiți de această liniște pentru a te gândi la nevoile tale emoționale și spirituale poate fi util acum. Mercur și Uranus se îndreaptă spre un aspect armonios în sectoarele tale de relații pe măsură ce ziua avansează. O înțelegere reciprocă poate apărea, sau conversații stimulante pot figura puternic.

S-ar putea, de asemenea, să veniți cu un plan sau o idee nouă și interesantă. Mințile se deschid la noi posibilități astăzi, ajutându-vă să rezolvați probleme. O evoluție cu o persoană specială din viața ta te poate face foarte fericit.

 

Săgetător

 

Simțul tău de responsabilitate este mai puternic decât de obicei odată cu mutarea Lunii în partea de sus a hărții tale solare, dragă Săgetătorule. De asemenea, poate însemna că ești mai vizibil pentru câteva zile. Este un bun moment să te gândești unde te afli cu obiectivele și îndatoririle tale.

Un tranzit Marte-Neptun la începutul zilei de astăzi poate încețoșa, însă, lucrurile temporar. Este posibil ca oamenii să nu-ți înțeleagă ideile sau metodele doar pentru moment. De fapt, oricât de mult ai prefera să nu recunoști acest lucru, ai putea pune la îndoială pentru scurt timp ceva în care erai încrezător cu câteva minute în urmă. Această incertitudine este temporară și este mai degrabă un simptom al nevoii tale de o scurtă pauză decât ceva serios.

Din fericire, ziua avansează foarte bine. Te simți prietenos și poate că ești în căutarea unui feedback de la cineva special. Ceilalți sunt cooperanți. Dorința de a face schimbări este puternică. Ideile pentru a face acest lucru pot veni astăzi și sunt minunat de unice.

Prin conversații oneste și sinceritate, poți ajunge din nou pe același drum cu o persoană dragă. S-ar putea să ai parte de mai multă înțelegere și iubire.

 

Capricorn

 

Încearcă să nu te obosești prea mult în prima jumătate a zilei, dragă Capricorn. Chiar dacă ai multă energie este bine să o salvezi pentru întreaga zi. Dacă te simți fără chef, probabil că ai neglijat nevoia de a-ți hrăni partea spirituală. Mutarea Lunii într-un semn complementar poate ajuta, deși poate amplifica și sentimentele de neliniște.

Pe măsură ce ziua avansează, o influență Mercur-Uranus este ideală pentru inspirație și pentru a descoperi idei sau dorințe pe care nu știai că le ai. Oamenii sunt atrași de perspectiva ta unică și este posibil să le oferi îndrumare celorlalți. Conversațiile deschise și sincere cu alții, în special cu un partener, iubit sau copil, pot fi în centrul atenției astăzi. 

Veștile de la un interes amoros ar putea fi plăcut neașteptate. Alternativ, poți fi cuprins de dorința de a-ți exprima talentele, abilitățile artistice sau chiar sentimentele tale pentru cineva.

 

Vărsător

 

Odată cu mutarea Lunii în a opta ta casă solară pentru următoarele două zile, dragă Vărsătorule, accentul poate fi pus pe viața ta emoțională și pe lumea ta interioară. Un aspect Marte-Neptun în prima jumătate a zilei de astăzi sugerează o oarecare dezorientare sau o pauză în planurile tale.

Ai nevoie de o reîmprospătare și ești plin de inspirație. Pe măsură ce ziua avansează, poți avea idei bune pentru o afacere. Te vei simți mai sigur și mai încrezător în propriile forțe. O atmosferă deschisă și sinceră cu cei dragi poate promova conversații sănătoase, cooperare și soluții la probleme.

Poți ajunge la niște concluzii extrem de interesante și ești în formă pentru îmbunătățiri la domiciliu, achiziții pentru casă și descoperirea de noi gusturi și interese. Detașarea de o situație pentru o perioadă de timp te poate ajuta să dobândești o nouă perspectivă.

 

Pești

 

Luna se mută în sectorul tău de parteneriat, dragă Pești, punând în evidență nevoile tale de relaționare. Nu este cel mai decisiv moment al lunii, dar este o perioadă bună pentru a lua în considerare alte perspective. În prima jumătate a zilei ești foarte spiritual, iar cel mai bine este să urmărești să-ți păstrezi mintea liniștită. Astfel vei distinge mai bine propriile probleme și sentimente de elementele ușor haotice din jurul tău pe care le absorbi.

Viața financiară poate fi în ceață deocamdată, așa că cel mai bine este să eviți să îți asumi riscuri în acest domeniu. Este ceva temporar și, de fapt, ziua avansează cu o energie mult mai bună. Poate apărea șansa de a te bucura de conversații despre lucrurile care te interesează cu adevărat.

Ai putea face conexiuni valoroase sau ai putea primi o invitație în oraș. Folosirea puterii cuvintelor pentru a atrage ceea ce îți dorești sau pentru a-ți promova interesele funcționează cel mai bine pentru tine acum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel