Horoscop 16 august. Zi bună pentru Balanțe. Scorpionii nu sunt în cea mai buna formă, iar Capricornii au chef de distracție

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 11 februarie
Horoscop 11 februarie

 Săptămâna începe cu vești bune din partea astrelor, iar ziua de luni pare sa ne aducă multă energie și echilibru. 

Berbecii au multă intuiție și împreună cu partenerii pot face planuri frumoase de viitor. Cei care sunt singuri, au idei care duc spre zona materială și pare ca se vor fructifica în curând.

Taurii sunt spirituali astăzi. Primesc mesaje sau semne care le arată că intuiția lor funcționează foarte bine, așa că profitați de acest lucru.

Gemeni - Săptămâna începe cu idei de afaceri pentru Gemeni. De asemenea, cei singuri pot întâlni pe cineva cu care pot crea o legătură intensă.

Horoscop 16-22 august. Săptămână, plină de ghinioane pentru patru semne ale zodiacului 

Racii au multa energie fizică. Vor dedica întreaga zi treburilor casnice.

Leii ar trebui să aiba grijă astăzi. Sunt direct afectați de compulsivitate și pot intra în conflicte serioase în cuplu sau cu cei dragi chiar din cauza lor. Le recomandam să fie ponderați.

Nativii din zodia Fecioara își dedică timp pentru ei astăzi. Fac planuri, stabilesc întâliniri și discutii importante pentru restul săptamanii, dar se și relaxează.

Horoscop. Nativii din aceste semne ale zodiacului au toate șansele să devină milionari

O zi foarte buna pentru Balanțe. Au puterea de a cocheta, de a se îndrăgosti, o zi în care creativitatea iese la iveală. Chiar ii inspira pe cei din jur si le ridica moralul.

Scorpionii în schimb nu sunt în cea mai buna formă. Au o problemă cu verbul "a asculta" și nu se pot supune regulilor. Cel mai bine ar fi să rămână acasă, să mănânce ceva bun și să se relaxeze pentru că altfel riscă să intre în conflicte.

Sagetătorii sunt geloși și posesivi astăzi. Recomandarea zilei este să nu se întoarcă în trecut pentru că nu este momentul să scoată la lumină diferite nemulțumiri.

Horoscop. Luna august aduce schimbări radicale în viața tuturor semnelor zodiacului

 

Capricornii au multă inspiratie și chef de distracție. Ziua de luni îi găsește cu o stare pozitivă și o să îi bine dispună pe toți cei din jur.

Vărsătorii sunt preocupați de serviciu și de responsabilități. Au multa energie, chef de muncă și pot muta munții din loc.

Iar Pestii sunt preocupați de zona relațiilor și a comunicării cu cei din jur. Au o zi potrivită pentru socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel