Horoscop 10 iulie 2021. Zodia care va avea mari probleme! Ce aduce prima zi de Lună Nouă pentru toți nativii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 10 iulie 2021. Zodia care va avea MARI PROBLEME! Ce aduce prima zi de Lună Nouă pentru toți nativii
Horoscop 10 iulie 2021. Zodia care va avea MARI PROBLEME! Ce aduce prima zi de Lună Nouă pentru toți nativii

Descoperă horoscopul tău de sâmbătă, 10 iulie 2021, din prima zi de Lună Nouă care ţine până luni inclusiv. Predicție completă despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacului

Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie închide portalul eclipsei de vară, portal deschis în luna mai, cerându-ne să reluăm legătura cu sufletul nostru, să ne cunoaștem valoarea, să închidem ușile trecutului și să ne folosim darurile și talentele unice pentru a ne trăi viața la care visăm. 

 

Horoscop 10 iulie 2021

 

Berbec

Cei care își trăiesc relația de la distanță vor avea o sâmbătă grozavă, în ciuda inconvenientelor. Pui multă speranță în proiectele tale romantice, fără să-ți pierzi cumpătul. Berbecii singuri se vor bucura de prieteni.

Aveți informații foarte bune despre slujba dvs., dar păstrați-le pentru dvs. pentru moment. Organizați-vă mai bine programul și pariați pe sarcinile care sunt cu adevărat importante, profitați de timpul dvs.

Chiar dacă este weekend, nu puneți mai multă tensiune pe corp decât poate suporta.

Taur

Ești o persoană foarte explozivă, care va răsturna totul în cale. Acest lucru are și consecința că unele dintre sentimentele tale devin dezordonate sau se schimbă temporar. Dacă întâlnești pe cineva, continuă pariul, chiar dacă el (sau ea) pare complicat.

Alegeți-vă bine confidentele la locul de muncă, deoarece există multe cruste în jurul vostru și va fi dificil să diferențiați grâul de pleavă.

Nu vă anulați întâlnirile sportive, prietenii dvs. vor fi destul de furioși. Este esențial să mergeți să vă bronzați.

Gemeni

Vrei să crezi că ești pregătit pentru o nouă poveste de dragoste, dar adânc în inima ta știi că nu ești. Vei înșela pe alți oameni, jucându-te să le cucerești inimile pentru a-i ignora imediat ce îi ai.

Veți avea o atitudine plină de decizii și îndrăzneală la locul de muncă, perfectă pentru a începe o nouă afacere. Întoarceți pagina și uitați de proiectele vechi care nu mergeau bine, stelele indică faptul că acum este timpul vostru.

O viață sedentară vă va determina în curând să suferiți de boli cardiovasculare, oricât de lene vă e, ar trebui să exersați.

Rac

Vei pune cea mai bună intenție de a petrece sâmbăta în pace, chiar dacă o dispută a iubirii zboară peste semnul tău, Rac. În acest sens, va fi mai bine să explici lucrurile decât să taci pentru un răspuns.

Sunteți puțin dispersat la locul de muncă, este dificil pentru dvs. să vă diferențiați responsabilitățile majore de alte responsabilități secundare. Și în cele din urmă, veți paria pe a face lucrurile rapid (și poate nu prea exemplare).

Nu vei fi foarte versatil, în general, îți este greu să te adaptezi la circumstanțe, chiar și la cele mai previzibile. 

Leu

Este o zi bună pentru a discuta probleme dificile cu soțul / soția dvs., deoarece veți ajunge la acorduri fructuoase. Persoana singură va avea ocazia să-și reia ultima relație.

Revizuind obiecte și jucării de când erai mic, vei găsi păpușa ta preferată. Îți vei aminti că te-ai jucat cu ea ca să fii astronaut, medic veterinar, polițist ... Și te vei gândi la reluarea acelui vis.

Te vei simți fericit și cu energie bună. 

Fecioară 

În dragoste vei fi cel mai clasic semn și, de asemenea, poate cel mai leneș. Îl vei lăsa pe soțul tău să tragă de mașina relației, pentru că tu crezi că trebuie să-ți arate cât de mult te iubește. Dacă ești singur, va trebui să decideți dacă continuați să vedeți acea persoană sau dacă este mai bine ca fiecare dintre voi să meargă pe drumul propriu.

La locul de muncă ar trebui să vă ajutați colegii și să fiți foarte conștienți de problemele actuale din sector. Veți experimenta o întârziere a plății, așadar aveți răbdare.

Ai multă elasticitate și rezistență, vei fi bun la activități sportive.

Balanță

Aveți energiile favorabile ale stelelor pentru a reuși în dragoste. Dacă sunteți într-un cuplu, veți obține o conexiune mai mare. Dacă ești singur, va trebui să riști dacă vrei să câștigi. A venit timpul să-ți pierzi frica și să te lansezi să cucerești acea persoană. De asemenea, atmosfera familială va fi armonioasă.

Pe de altă parte, la locul de muncă, veți primi ajutor pentru a vă finaliza proiectele și sarcinile. Dacă lucrezi singur, lucrurile vor merge bine și pentru tine.

Și în ceea ce privește sănătatea, sâmbătă vă veți simți bine fizic. Asta vă va lăsa timp pentru spiritualitate.

Scorpion

O rudă foarte apropiată are nevoie de companie pentru a depăși consecințele unei boli pe care a suferit-o de ceva timp. Întârzii mereu, gândindu-te că acea persoană nu are nevoie de atât de mult ajutor pe cât spune. Sâmbătă este ziua pentru tine de a face pasul.

De asemenea, mișcarea planetelor indică faptul că este un moment bun pentru a lua decizii. Sâmbătă, 10 iulie: moment perfect pentru a te distra ca un copil mic.

În cele din urmă, astăzi semnul dvs. se află într-o poziție foarte compatibilă cu Balanța pe planul sentimental, poate apărea o frumoasă poveste de dragoste.

Săgetător

Nu pierde timpul cu trecutul, astfel încetezi doar să te bucuri de prezentul tău. Același lucru este valabil și pentru viitor, dacă începeți să vă imaginați lucrurile, ele nu vor fi niciodată la fel de reale ca ceea ce vi se întâmplă. Trebuie să începeți prin a vă bucura și a aprecia ceea ce este în viața voastră chiar acum. Acest lucru se aplică mai ales iubirii, dar și altor aspecte ale vieții tale.

Pe de altă parte, la locul de muncă, nu trebuie să-i lăsați să abuzeze de încrederea ta.

În ceea ce privește sănătatea, ați putea suferi de alergie.

Capricorn

Este dificil să fii exact cu o predicție Capricorn, pentru că te schimbi mereu. Cu toate acestea, energiile de sâmbătă sunt destul de clare: încercați să purtați acea conversație pe care o doriți cu partenerul dvs.

V-ați dorit să o faceți de câteva zile, amândoi, dar niciunul nu are dorința. Dacă nu, riscați deja ca relația să se răcească. De asemenea, la locul de muncă, trebuie să înveți să te organizezi într-un mod mai bun.

Găsește-l pe cel care ți se potrivește. Stelele îți cer să cronometrezi timpul de odihnă, pentru că dacă nu întârzii prea mult.

Vărsător

Sâmbătă, nativii din Vărsător vor avea probleme în dragoste. Lipsa lor de înțelegere cu partenerul le va provoca multă frustrare. Din fericire, familia ta vă va ajuta să găsiți o soluție viabilă. În ceea ce-i privește pe cei singuri, aceștia se vor concentra mai mult pe distracție decât pe găsirea unui partener.

La locul de muncă, totul pare să se îmbunătățească. Nu numai că le vor oferi o poziție mai bună, dar se vor bucura de ceea ce fac.

În sănătate, trebuie să aleagă mai bine activitatea fizică pe care vor să o facă. Pentru a rămâne în formă este important și să vă distrați.

Pești

Partenerul Pești își va folosi inima bună și empatia pentru a asculta problemele partenerului său care va fi destul de supărat. Cel singur îi va păsa puțin de dragoste, deoarece va sărbători succesul unui prieten.

Veți reflecta la următorii pași din cariera dvs. profesională. Unii nativi vor lua în considerare diversificarea surselor de venit pentru a nu depinde de un singur salariu. Aceștia vor investiga ce afaceri sau investiții au succes astăzi pentru a sări în căutare.

Vă recomandăm ca, dacă aveți de gând să mâncați afară, să luați cu dvs. o ață dentară și o periuță de dinți!

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel