Horoscop 1 ianuarie 2022. Previziunile pentru prima zi din an: Leu, începi cu dreptul. Scorpion, atragi banii

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Vă prezentăm primul horoscop al anului 2022. Se anunță schimbări importante pentru unele zodii de la 1 ianuarie 2022. Mai jos vă prezentăm horoscopul pentru toate zodiile, dar și cel pentru persoanele care s-au născut chiar de 1 ianuarie. 

Horoscop special dacă te-ai născut pe 1 ianuarie 2022:  În această nouă etapă pe care o începi, vei avea spirit de reînnoire și îți vei asuma o atitudine mai modernă față de viață. Nu vei mai dori să dai socoteală celorlalți oameni și te vei elibera de niște metehne care te-au făcut să te simți oprimat. Veți obține aliați puternici în acest an. 

Numerele norocoase: 7, 14, 30, 55, 67, 73

Puteți citi și Horoscop săptămânal 2 ianuarie 2022 - 8 ianuarie 2022. Gemeni, ai grijă la partener. Taur, vei avea mici dificultăți financiare

Berbec: În această primă zi a anului va sosi un răspuns pe care îl așteptați și odată cu el se vor ivi mari oportunități. Dorința de a asimila noile cunoștințe vă va duce la extinderea orizonturilor personale. Dezlănțuiește-ți nevoile evolutive, nu lăsa nimic să te oprească!

Taur: Vei începe 2022 cu emoții vizibile și cu o viziune foarte profundă care îți va permite să descoperi adevărurile ascunse în spatele vălului aparențelor. Totuși, dacă nu doriți să răniți pe cineva fără să vreți, evitați să vă comportați invaziv și stăpâniți-vă curiozitatea. 

Gemeni: În această primă zi a anului 2022 veți simți o mare dorință de a avea o relație care te va ajuta mult, fără să-ți propui, la nivel economic. Partenerul tău, sau altcineva din jurul tău, te va răsplăti și va face un gest foarte generos. Îți vei da seama că împărțirea vieții cu altcineva îți aduce înțelepciune.

Rac: În acest nou an nu vei fi dispus să mai pierzi un minut din viață în plângeri sau reproșuri. Îți vei propune ca fiecare zi din 2022 să o abordezi cu o filozofie mai optimistă. Noaptea vă va aduce întâlniri neobișnuite și surprinzătoare pline de efervescență, așa că ieșiți din carapace și distrați-vă.

Horoscop 1 ianuarie 2022 

 

Leul: Vei începe anul cu dreptul, iar bucuria pe care o porți în tine va fi activată. Cu grația ta firească și cu acel stil irezistibil, vei face ca persoana pe care o ai în minte să cadă la picioarele tale. Păstrează-ți starea de spirit ridicată în fiecare moment.

Fecioară: Vei începe acest nou an lăsându-te ghidat de sentimentele tale. Viața de familie va căpăta un rol principal, îți vei aminti originile și vei simți că distanțele se scurtează. Restabilirea contactului cu rudele și prietenii te va hrăni emoțional.

Balanță: Vei începe anul in compania unor persoane evoluate din punct de vedere spiritual care îți vor transmite credința lor, încrederea și energia pe care o au. Noi puncte de vedere vă vor schimba mentalitatea în bine și vă vor ajuta să vă imaginați diferite opțiuni. Începeți să distrugeți barierele îndoielii.

Scorpion: Vei începe 2022 cu dorințe puternice de a-ți îmbunătăți situația economică și de a crește fluxul de bani. Bucură-te pentru că ai o atitudine pozitivă cu care vei atrage bogăția și abundența. Te vei simți optimist și te vei dezvolta cu mai multă ușurință în plan material.

Săgetător: Vei începe anul 2022 cu mintea, corpul și spiritul în perfectă sincronizare, iar rezultatele vor fi conform așteptărilor tale. Dă frâu liber ideilor și continuă tot înainte pentru că o stea bună îți va lumina pașii.

Capricorn: Vei începe 2022 făcând un bilanţ a ceea ce ai trăit în anul precedent şi adunând toate învăţăturile anului care s-a scurs. După-amiază vei deveni pragmatic, vei analiza doar ce este posibil să realizezi și vei renunța la iluzii pentru a nu pierde timpul.

Vărsător: În această primă zi a anului, prietenia adevărată va fi principalul tău atu. Veți fi însoțiți de ființe optimiste care vă vor împărtăși cele mai înalte idealuri. Interacțiunea te va face să te simți reînnoit, te va conecta cu visele tale și te va mobiliza pentru a-ți face noi planuri.

Pești: Datorită generozității tale, vei începe acest nou an remarcându-te în viața publică. Vei lua parte la o "misiune" care te va ajuta din plin și vei fi un model de inspirație pentru mulți oameni. Ai încredere și perseverează în idealurile tale pentru că dacă ești consecvent vei obține un succes incalculabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel