Horoscop. Zodia cu care nu vei putea niciodată să faci casă bună. Este o muncă grea pentru aceste relaţii

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Întâlnirile sunt complicate, dar compatibilitatea noastră astrologică cu poate fi uneori de ajutor.  Dacă ați putea evita să vă pierdeți timpul cu cineva care ar putea fi astrologic predestinat să vă apese butoanele greşite, să vă macine uneltele și să vă conducă pe un drum care nu duce nicăieri, nu v-ați dori un avantaj? Care este semnul pe care trebuie să îl evitaţi cu orice preţ.

Dar înainte de a elimina opţiunile prezente în viaţa ta, trebuie să ştii că un semn zodiacal incompatibil nu condamnă o relație. Compatibilitatea astrologică dintre două persoane implică mult mai mult decât doar semne solare. Trebuie să ne uităm la legăturile dintre două diagrame naștere în ansamblu (o practică cunoscută sub numele de sinastrie) pentru a obține o imagine cosmică clară a unei relații. Planeta romantică Venus, planeta sexuală Marte și luna emoțională joacă toate roluri majore în viața noastră amoroasă, dar cu privirea la compatibilitatea de bază a semnelor zodiacale este un loc util pentru a începe.

Citeşte şi: Horoscop. În ce zi a săptămânii te-ai născut? Detalii nebănuite despre personalitatea ta

Și, în cele din urmă, doar pentru că anumite semne zodiacale sunt incompatibile pe hârtie nu înseamnă că lucrurile nu vor funcționa între ele. Este posibil să găsim chimie, compatibilitate și teren comun cu oameni de toate semnele zodiacale - s-ar putea să fie nevoie doar de un compromis sau să implice un pic mai multă luptă. Acestea fiind spuse, citiți mai departe pentru a afla cu ce semne zodiacale sunteți romantic incompatibil.

 

Zodia cu care nu trebuie să faci casă

 

Berbec

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal pentru tine este Racul.

De ce? Ești îndrăzneț și impulsiv din fire, dar Racii sunt mai rezervați și mai protectori față de spațiul lor, așa că s-ar putea să te lupți să te adaptezi nevoilor lor de pace și liniște sau să fii prea nerăbdător pentru a face față. Dorința de securitate a unui Rac ar putea fi mai plictisitoare decât romantică pentru un căutător de senzații tari ca tine, iar sensibilitatea lor emoțională ar putea să te calce pe nervi. Dacă doriți o relație cu un Rac, va trebui să găsiți un echilibru între momentele dvs. spontane și zona lor de confort.

 

Taur

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal pentru tine este Leul.

De ce? Îți place să iei lucrurile încet și să te bucuri de plăcerile simple ale vieții și de aceea, energia fierbinte și atrăgătoare a unui Leu s-ar putea dovedi prea mare pentru stilul tău de viață relaxat. Leilor le place să fie în centrul atenției și au o personalitate dramatică, ceea ce reprezintă o provocare pentru stilul dvs. mai rezervat și mai pământean. Va trebui să fiți amândoi dispuși să faceți compromisuri mai mult decât majoritatea pentru a face ca o relație să funcționeze.

 

Gemeni

Semnul tău cel mai puțin compatibil pentru tine este Pești.

De ce? Comunicarea este importantă pentru dvs., motiv pentru care întâlnirea cu un Pește visător ar putea fi mai frustrant decât împlinitor. Peștii se sprijină puternic pe simțurile lor intuitive, ceea ce nu întotdeauna se încadrează în modul tău de gândire mult mai logic. Ca semn de aer intelectual, punerea sentimentelor înaintea faptelor (așa cum fac Peștii) nu este stilul tău și ar putea duce la dezacorduri și resentimente. În timp ce o poveste de dragoste între voi doi nu este imposibilă, diferențele de comunicare ar putea împiedica relația dacă nu sunteți atent.

 

Rac

Semnul tău cel mai puțin compatibil pentru tine este Berbec.

De ce? Ca Rac, apreciați faptul că sunteți în contact cu sentimentele dvs. și creați spații sigure și liniștite pentru a vă putea conecta cu ceilalți - și de aceea modul îndrăzneț și contondent al Berbecului poate provoca fricțiuni într-o relație. Atitudinile lor agitate și nerăbdătoare nu se potrivesc întotdeauna cu energia ta sensibilă și blândă în mod natural. S-ar putea să simțiți că este o luptă pentru a ține pasul cu stilurile lor de viață spontane, ceea ce ar putea duce la încercarea de a-i aborba ca pe nişte copii. Fiți gata să vă impuneți limitele emoționale dacă doriți să fiți alături de un Berbec.

 

Leu

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Taurul.

De ce? În calitate de Leu, devotamentul unui Taur loial este cu siguranță de dorit, deoarece îți place să fii centrul atenției - dar s-ar putea să te simți în cele din urmă înfrânat de încăpățânarea Taurului. Ca semne zodiacale fixe, amândoi aveți voințe puternice și o dorință profundă de a vă îndrepta, așa că ar putea fi mai greu să ajungeți la un compromis agreabil asupra lucrurilor. Taurul preferă să ia lucrurile încet și constant, în timp ce ţie îți place să trăiești viața pe banda rapidă, deci poate fi dificil să găsești un punct comun atunci când vine vorba de stiluri de viață sau cum să petreci timpul liber.

 

Fecioară

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Săgetător.

De ce? Ca Fecioară, dorința ta de ordine și raționalitate te-ar putea lăsa frustrat de energia spontană și capricioasă a Sagetatorului înflăcărat. Săgetătorului îi place să ia decizii din capriciu, iar natura lor fericită îi face predispuși să își asume riscuri. Acest spirit liber ar putea părea adesea mai mult ca o nesăbuință pentru tine, Fecioară. Stresul de a fi nevoit să țină pasul cu deciziile lor de fracțiune de secundă și foamea constantă de emoție ar putea pune presiune pe o relație, dat fiind că preferați să faceți un plan amănunțit înainte de a lua măsuri.

 

Balanţă

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Capricornul.

De ce? Sunteți social, diplomatic și căutați întotdeauna un echilibru - așa că întâlnirea cu un Capricorn ultra-pragmatic ar putea fi o experiență frustrantă pentru dvs. Relațiile sunt o prioritate imensă pentru dvs. (Balanţa este semnul parteneriatelor, la urma urmei), așa că poate fi greu de acceptat faptul că Capricornii își pun adesea cariera înaintea celorlalți. Atitudinea fără sens a unui Capricorn cu privire la viață ar putea uneori să devină o lovitură a realității dură pentru Balanță, așa că, cu excepția cazului în care puteți rezista unor critici constructive, este posibil să nu funcționeze.

 

Scorpion

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Vărsător.

De ce? Ca Scorpion, ai nevoie de multă intimitate și loialitate de neclintit într-o relație - așa că probabil te-ai lupta să fii în acord cu modurile ultra-sociale și avangardiste ale unui Vărsător. Aceste semne aeriene apar adesea ca distante sau detașate emoțional, ceea ce reprezintă o problemă uriașă pentru un semn de apă profund sensibil și orientat spre sentimente ca tine. Vărsătorului îi place să privească lucrurile dintr-o perspectivă largă și colectivă, în timp ce vă place să intrați adânc în inima lucrurilor, astfel încât s-ar putea să vă simțiți greu să găsiți un punct comun într-o relație.

 

Săgetător

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Fecioara.

De ce? Săgetătorul are o sete practic de nestins pentru aventură și entuziasm - motiv pentru care ai putea vedea dorința Fecioarelor de a planifica lucrurile ca pe o imensă tragere în jos a distracției tale. Fecioarele sunt observatoare, analitice și extrem de concentrate asupra micilor detalii ale lucrurilor, ceea ce nu întotdeauna se potrivește cu spontaneitatea voastră liberă și plină de noroc. Dacă ești dispus să te miști din partea ta sălbatică și să fii puțin mai pragmatic în privința lucrurilor uneori, s-ar putea să faci lucrurile să funcționeze cu o Fecioară.

 

Capricorn

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Balanță.

De ce? Ca un semn de pământ muncitor, sunteți condus de natura dvs. orientată spre obiective și sunteți hotărâți odată ce vă concentrați atenția asupra unui lucru. De aceea, o relație cu o Balanță romantică și socială te-ar putea face să te simți distras de la linia ta. Balanțele care au nevoie de o interacțiune socială constantă s-ar putea să nu se potrivească cu stilul tău de viață mai structurat și introvertit și s-ar putea să găsești indecizia lor mai enervantă decât adorabilă. Dacă doriți să faceți o relaţie să funcționeze cu o Balanță, va trebui să vă stabiliți amândoi limite puternice în jurul nevoilor dvs.

 

Vărsător

Cel mai puțin compatibil semn zodiacal al tău este Scorpion.

De ce? Ca semn care guvernează prietenia și comunitatea, prețuiești foarte mult să lucrezi cu un grup și să fii conectat cu o mulțime de oameni. Acesta este unul dintre motivele pentru care a putea fi dificil să fii cu un Scorpion retras și sensibil la nivel emoțional. S-ar putea să simțiți întotdeauna că citesc între rânduri și încearcă să pătrundă sub suprafața lucrurilor, ceea ce vă poate testa răbdarea și vă poate face să vă simțiți reținut. Dacă doriți să faceți lucrurile să funcționeze cu un Scorpion, va trebui să vă îmbrățișați mai mult sentimentele și vor trebui să vă acorde libertatea.

 

Peşti

Semnul tău cel mai puțin compatibil este Gemeni.

De ce? Ca semn extrem de sensibil, s-ar putea să descoperiți că abordarea logică și orientată spre fapte a Gemenilor este puțin prea rigidă pentru gustul dvs. Gemenii necesită multă comunicare, așa că s-ar putea să te străduiești să încerci să le explici în permanență sentimentele eterice și gândurile intuitive - ceea ce ar putea fi o experiență frustrantă și infructuoasă, având în vedere că unele lucruri nu pot fi exprimate în cuvinte. Energia voastră de vis preferă să simtă lucrurile pur și simplu în loc să le cuantifice, așa că ar trebui să lucrați din greu pentru a acoperi acest decalaj cu un Gemeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel