HISTORY: Maraton al serialelor preferate de Crăciun și Anul Nou

Crișan Andreescu |
Data publicării:

HISTORY va prezenta,  începând cu 22 decembrie,  în fiecare zi, de la 6 dimineața, până pe 6 ianuarie, un maraton al celor mai importante seriale transmise de postul de televiziune.

„Războiul depozitelor", „Arme născute din foc", „Muntenii", „Așii Amanetului", „Extratereștri antici", „Colecţia de la Count's Kustoms", „Bătălia cuțitelor", vor fi prezente pe History. De asemenea, fanii postului vor putea să urmărească și producții mai noi ca „ADN-ul lui Iisus", „Codul ascuns din Biblie", „Meșteșuguri din trecut" etc., cât și ediții speciale de Crăciun cu vedetele serialelor.

"Legendele Mafiei", din 18 decembrie

HISTORY prezintă, din 18 decembrie, serialul „Legendele Mafiei" Bucureşti, 18 decembrie 2018 – HISTORY® transmite din 18 decembrie până pe 8 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, serialul „Legendele Mafiei" care urmărește poveștile celor mai cunoscuți criminali din istorie, de la începuturile lor, ca simpli golani, la transformarea lor în regi internaționali ai crimelor. Noua producție HISTORY vă invită să descoperiți lumea interlopă din care fac parte bandele criminale irlandeze, cartelurile mexicane, narcoteroriștii și Mafia italo-americană.

În fiecare episod din „Legendele Mafiei", producătorii documentarului polițist The Seven Five îi transportă pe telespectatori în mijlocul unui grup diferit de crimă organizată pe măsură ce un razboi brutal de succesiune e pe cale să izbucnească. Seria începe cu povestea lui Pablo Escobar a cărui ascensiune începe în anii '70 când traficul columbian de cocaină era în floare. Sute de traficanţi mărunţi concurau pentru a controla această afacere profitabilă, însă un hoţ mărunt va deveni cel mai puternic criminal din istorie. În aceeași serie, va fi prezent și liderul cartelului mexican al drogurilor Sinaloa, „El Chapo" Joaquin Guzman Loera. Un trailer al noului serial poate fi urmărit la următorul link.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe. HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel