Haos la bordul unui zbor British Airways. Apa s-a revărsat în cabină la 9.000 m, în timp ce personalul încearcă disperat să o oprească. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Haos la bordul unui zbor British Airways. Apa s-a revărsat în cabină la 9.000 m, în timp ce personalul încearcă cu disperare să o oprească. VIDEO / Foto: Unsplash
Haos la bordul unui zbor British Airways. Apa s-a revărsat în cabină la 9.000 m, în timp ce personalul încearcă cu disperare să o oprească. VIDEO / Foto: Unsplash

Haos în aer, după ce apa s-a revărsat în cabina unui zbor British Airways. Membrii echipajului au încercat cu disperare să oprească fluxul neîncetat de apă, în timp ce avionul se înălța la 9.000 de metri pe cer. 

Avionul, care efectua zborul transatlantic BA292, a plecat de pe Heathrow vinerea trecută la ora 22.40 și a aterizat la Washington DC sâmbătă, la ora 10.55, transmite Daily Mail.

Airbus A380 este un avion cu două etaje, cu două scări, una în fața și una în spatele avionului, care are loc pentru 500 de pasageri. BA ne-a informat că o defecțiune la o unitate de stocare a apei din spatele avionului a inundat scara folosită de pasagerii din clasa economică.

BA a declarat: "Nu a existat nicio problemă de siguranță în niciun moment, aceasta a provenit de la alimentarea cu apă potabilă curată. Zborul a continuat în siguranță spre Washington și a aterizat în mod normal. O supapă defectă a fost înlocuită și problema a fost rezolvată”.

 

 

 

Defecțiunea tehnică șocantă a avut loc spre finalul zborului de 7 ore spre Statele Unite

 

Inginerii au reușit să repare supapa și același avion a fost din nou în aer în aceeași zi.  BA ne-a declarat că acest lucru este rar, deoarece un membru al personalului nu a mai văzut niciodată așa ceva în cei trei ani și jumătate de când lucrează acolo.

Un angajat al companiei aeriene a declarat pentru The Sun: "Acesta nu a fost un zbor pentru pasagerii nervoși. O cascadă în timpul zborului nu este o caracteristică obișnuită la BA. Părea mai degrabă British Waterways decât British Airways. Echipajul s-a mulțumit măcar, că scurgerea a avut loc spre sfârșitul traversării transatlantice.”

 

Nimeni nu a fost rănit, iar avionul a aterizat cu succes

 

"Au fost câteva persoane care au spus "Ave Maria", dar personalul a fost profesionist pe tot parcursul zborului".

Într-o înregistrare video, o stewardesă BA poate fi auzită șoptind "nu se poate așa ceva" în timp ce apa se scurgea în cabină. 

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat: "Deși nu a existat nicio problemă de siguranță în niciun moment, zona a fost izolată rapid, iar zborul a continuat conform planului".

Este pentru prima dată când unul dintre avioanele A380 ale BA a avut o scurgere în timpul unui zbor, deși Airbus a mai fost afectat de incidente similare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel